Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
B@Ne (10-09-2014)
B@Ne (10-09-2014)
Njeriu, Natyra dhe Universi.
![]()
B@Ne (10-09-2014)
Komplimenta Bardh! Ke bere nje pune te adhurueshme.
Te lumte.
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
B@Ne (10-09-2014),Fleur Blanche (04-09-2013)
Shume e bukur foto e 2. Naaa ore ku vete, se je mu ne buze te gremines.beautiful!
![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
BvizioN ne kujtimet e mija dhe shpirtin tim Shqiperija cdo here eshte e bukur,
por me fotografit e tua me duket MADHESHTORE!
Te lumte shume dhe flm qe i poston per neve.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhenet.M.S. : 28-08-2013 mė 05:22
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Hey PINK.. ajo ne buze te gremines eshte autopoze. Not bad for a camera shy, he he ! Dhe faleminderit.
Xhenet.M.S, shume faleminderit ty. Respekte.
Kulla e Ngunjimit, Theth.
![]()
B@Ne (10-09-2014),Fleur Blanche (04-09-2013),zANė (31-08-2013)
i pashe, i ripashe, i pashe, i ripashe, por nje gje s'me bindi....
fotot e 100 vjetorit te pavaresise i ke bere edhe ne vlore edhe ne tirane gati ne te njejten kohe dhe patjeter qe ne te njejten dite. ne vlore isha vete dhe aty (nga ato kende ti quajme) dhe po beja fotografi, por cuditerisht nuk te pashe, biles do te te kisha dhene edhe nje birre. aty ishin disa fotografe (te themi dy me makina gjyesemprofesionale) por jo ti. per te qene une me i qarte ti keto foto i ke perpunuar vete apo dhe i ke shkrepur vete. ne qofte se jam i gabuar do te me falesh dhe do e heq postimin per cfaredo lloj pergjigje qe do japesh, kjo sepse me eshte ndaluar komunikimi nga moderatoret me PM.
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
Ha ha, komkluzion interesant por me vjen keq te them se je gabim
Une ne daten 27 Nentor 2012, nga ora 2 e pasdites kam qene ne Vlore dhe jam larguar nga Vlora per ne Tirane ne daten 28 Nentor pas ores 12. Ne ate lloj turme qe ka qene ne daten 28 edhe sikur te me njihje nuk do me vije re, lere pasrtaj se ti mbase dhe me ke pare por nuk me ke njohur. Nese ke qene ne mbrembjen e dates 27 te sheshi kur po zhvillohej koncerti mund te me kesh pare, kam qene verdalle me aparat ne trekembesh (kryesisht duke bere video dhe ca timelapse fotografi) dhe pas koncertit perseri me aparat ne trekembesh duke fotografuar rrugeve te Vlores. Duke u larguar nga Vlora pastaj per ne Tirane te nesermen ishe lemeri dhe na u desh rreth 1 ore e gjysme per te dale nga qyteti.
Ne kohen e cermonise ne Vlore une kam qene diku ne tarracen e atij pallatit qe ishe ne ndertim e siper tek sheshi.
Pasatj ne Tirane nga pasditja vone. Ne Tirane gjat nates se dates 28 nuk kam fotografuar dhe aq shume sepse pike se pari nuk kisha nje pike te sajuar nga ku te fotografoja, me vone koha u prish shume e keshtu. Pra te gjitha fotot jane te bera nga i njeti aparat dhe nga e njejta dore. Te vetmet punime qe bej ne fotoshop jane ngjyra,kontrast,sharpim, ndricim. Kurre nuk manipuloj elementet ne foto.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BvizioN : 02-09-2013 mė 03:30 Arsyeja: shenim shtese
Krijoni Kontakt