Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    Rob~i~Allahut . Maska e Al-Mustafa
    Anėtarėsuar
    26-11-2011
    Postime
    88
    Nuk duhej ti thoje " ne rregull si te duash " por do ti thoje jo dhe sic te thashe me pare ky do te jet nje provokim sepse muslimani nuk ka nevoje per ndihmen e krishtereve qe te luten ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2011
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    101
    Citim Postuar mė parė nga Al-Mustafa Lexo Postimin
    Nuk duhej ti thoje " ne rregull si te duash " por do ti thoje jo dhe sic te thashe me pare ky do te jet nje provokim sepse muslimani nuk ka nevoje per ndihmen e krishtereve qe te luten ....
    Falimenderti per pergjigjje.
    Nuk kam nevoj per ndihmen e tyre e vertet osht,pyetjen e tyre nuk e kom mar serioze ,per kit arsye ju thash boni si te doni (nfillim ju thash sdisaher ska nevoje me bo ndonje lutje ,por ato nuk u nalshin dhe n'fund u dorzova.Masi ato femra um vike keq me jau bo bajat)
    Nuk um interesojke qa bojn ato , se per mu nuk vlejke kurgjo lutja e tyne .
    Por tasht po pyetna a do japi llogari per kete ne diten e gjykimit.(Pergjigjje me e dhon e di qe ka me dhon,por a do denohem ??)
    ishalla e keni kuptu qitash.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2011
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    101
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Ja,une do te perpiqem te " perkthej " shkrimin kontraverz eshte veshtire sepse nuk ka shenja piksimi fare,por te shohim si do dale !!!

Desha te bej kete pyetje.Lexoni tregimin me poshte.
    Kam mikesha krishtere Shqiptaro-Amerikane .Ne bisede e siper me to me pyeten per jeten time.Une i tregova per peripecite dhe problemet e shumta qe kam ne jeten time.Keto probleme ende i kam.
    Gjate jetes kam qene problematik dhe nuk me jane ndare probleme te ndryshme.
    Mikeshat e mia me thane - mundemi NE te lutemi per ty ne Kishe.
    Une nuk doja qe mikeshave te mia te prish qejfin dhe i thash - ne rregull,si te doni ju.

-Dua tani te di ; Do te ndeshkohem si Musliman qe jam per nje veper te tille ?
    Nese eshte e mundur qe ne pergjigjet vijuese te me sjellin ajete dhe hadithe per kete problem,qe pergjigja te jete me bindese .

Cka mendoni , ja arrita qellimit
    Ti nuk i perket komunitetit musliman , andaj qdo pergjigjje e jotja ktuh eshte e panevojshme/provokuese. Nuk perkthehet Shqip-shqip, po te ishte anglisht apo gjermanisht apo ndonje gjuhe tjeter do ishte n'rregul me perkthy.
    Moderator a mund ta fshini postimin e ktij qeveriablus
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga General : 28-11-2011 mė 09:41

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2011
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    101
    Citim Postuar mė parė nga Al-Mustafa Lexo Postimin
    Ti duheshe me ju thane atyne vajzave se sdu me u lut per mu edhe po te kishin sugjeru dhe nuk kishe nevoj ti tregoje histori , sepse kjo qe po thua ti do te jete nje pyetje provokuese sepse po te ishe i mencur do te thoje dua e gjera te tjera dhe nuk do te merrje opinionin e tyre .......a ok?
    Jo nuk ju kom tregu historine , vetem ju kom thon :edhe une jom kan pak "gangsta" kom pas ksi problemesh ,masi um veti njona prej atyne 2jav.E ashtu ju pergjigjja.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2011
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    101
    Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    Nji Imeri (Omeri) shok i Pejgamberit savs kishte then se po te mos me pergojonin se Imeri esht kthy serish ne fen e mehershme do lutesha ne kish.Pra me ket dua te thewm se Edhe Pejgamberi Muhamed savs ka porosit ymetin e tij te mos caktojn per lutje vendet e pista si qenefin ,jakllakun etjpore te luten me pastrtin e trupit dhe vendin ku luten.Sinqeriteti dhe serjoziteti jon mese te nevojshme per lutje.Mes lutsit dhe te luturit ka nji perde ,dhe ajo perde esht mekati dhe sinceriteti i lutsit.
    Lutja e prindit esht me e pelqyera ..leri ato vajzat ,se mos po luten hala me keq per ty e po ta thejn qafen.
    Lutu vet te sygjeroj nese falesh nga Perendia te pakten do i besosh konfirmimit.
    Po edhe une lutna vet.Dhe nuk friksohna a luten ato me ne kishe per mu,dhe per qfare luten, a per te mire a per te keq.
    Por kam frike nga Zoti, qka ka me bo ne diten e gjykimit a do t'me denoj? nese po, kam frike mos do te hyje ne kategorine e shirkut.Qikjo pom mundon
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga General : 28-11-2011 mė 10:09

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    General: Pendohu tek Allahu i Lartesuar nga cdo mekat, mos i perserit ato ne pergjithesi, dhe dije se Allahu do ta fal, inshaAllah. Shpreso ne meshiren e Tij dhe kerko falje prej Tij nga cdolloj mekati, qofte i madh apo i vogel.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Ja,une do te perpiqem te " perkthej " shkrimin kontraverz eshte veshtire sepse nuk ka shenja piksimi fare,por te shohim si do dale !!!

Desha te bej kete pyetje.Lexoni tregimin me poshte.
    Kam mikesha krishtere Shqiptaro-Amerikane .Ne bisede e siper me to me pyeten per jeten time.Une i tregova per peripecite dhe problemet e shumta qe kam ne jeten time.Keto probleme ende i kam.
    Gjate jetes kam qene problematik dhe nuk me jane ndare probleme te ndryshme.
    Mikeshat e mia me thane - mundemi NE te lutemi per ty ne Kishe.
    Une nuk doja qe mikeshave te mia te prish qejfin dhe i thash - ne rregull,si te doni ju.

-Dua tani te di ; Do te ndeshkohem si Musliman qe jam per nje veper te tille ?
    Nese eshte e mundur qe ne pergjigjet vijuese te me sjellin ajete dhe hadithe per kete problem,qe pergjigja te jete me bindese .

Cka mendoni , ja arrita qellimit

te lumt tani e mora vesh ja arrite qellimit mos e vrit menjen ....
    sa per nji pergjigje nuk po e jap me mire
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Rob~i~Allahut . Maska e Al-Mustafa
    Anėtarėsuar
    26-11-2011
    Postime
    88
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    General: Pendohu tek Allahu i Lartesuar nga cdo mekat, mos i perserit ato ne pergjithesi, dhe dije se Allahu do ta fal, inshaAllah. Shpreso ne meshiren e Tij dhe kerko falje prej Tij nga cdolloj mekati, qofte i madh apo i vogel.
    dhe ti general , Islaminfo ka shum te drejte , dhe e di si thote ne kuran :
    "Ne qoftese ne shpirtin e tij ka sadopak dashuri per Allahun ateher ai eshte i shpetuar ." e kuptove tani ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2011
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    101
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    te lumt tani e mora vesh ja arrite qellimit mos e vrit menjen ....
    sa per nji pergjigje nuk po e jap me mire
    Nuk bon vetem mire por shume e shume ma mire , po ma mir ish kon mos ta kishe bo as 1 post n'kit temen qe e hapa une besom do ta kisha dit per nder

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2011
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    101
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Patjeter qe pendohna shume per qdo gabim qe boj.
    Por nese ka mundsi edhe ndonje Ajet apo hadith ,se kom nevoje per ma shume informata,
    dhe per mos me perserit gabimin e njejt apo dqika te ngjashem i kujtoj ajetet apo ndonje hadith(keshtu veproj gjithe ,munohna me ju ik mekatev)

Selam.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  2. Kadare, i madh apo i famshėm?
    Nga kalemi nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 10-11-2010, 06:36
  3. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  4. Del nė shitje "Njė dosje pėr Kadarenė"
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 17-03-2007, 01:53
  5. Fetva te dijetareve islame ne lidhje me ceshtjet Islame
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 29-03-2005, 14:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •