Une e kam hequr nga lista ime C(me 5 poshte), ndersa per delikatese* per te percjelle anoteritetin absolut te ipsilikinonikotitas kje (lexo Q) me karakterizon ketej e tutje do te eleminoj dhe germen Q sepse eshte gerem turpi. Nuk dua me te them fjale me Q (eshte ****..in e veshtire kur ke pire, per ta thene) pra do te zevendesoj Q me KJ. Gezuar burazer! Shykjyrkje te gjeta!
Te paca!
Gezuar!
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Sa I 'forte' ky qe ka shkruar kete artikullin. Ka hallin pse nuk shkruajme e me pika te koka dhe c me bishtin poshte kur shkruajme me cell.A e din ky I mefshti qe bota kudo, pa dallim gjuhe apo alfabeti po shkon drejt shkurtimeve. Biles dhe ok tani e shkruajne k. Per kete pse nuk shqetesohet ky njehere? Se ajo k keshtu vetem tek pull, te acaron nervat. Lol.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Vėrtet nuk ėshtė praktike tė pėrdoren kėto kodet. Ndoshta pėr shkronjėn Ē hajde, po pėr Ė-n, qė e pėrdorim gati nė ēdo fjalė, ėshtė e lodhėshme ta bėsh me kodet. Tė merr goxha kohė.
Por ama, zgjidhje shumė e lehėt ėshtė tė aktivizoni mbėshtetjen pėr gjuhėn shqipe (Control Panel - Language Setinngs...) dhe p.sh.: e aktivizoni njė herė kur hyni tė dritarja e FSH (shift + Alt) dhe nuk duhet tė lodheni mė shumė: Ė-n dhe Ē-ėn i keni aty!![]()
Shumė kollaj ėshtė pėr ta ndėrruar gjuhėn nė tastierė, thjesht pėrtojmė ndonjėherė. Por pėr gjuhen e mėmėdheut duhet tė bėjmė pak sforcim.
haha! ē e kam (te voglen, se te madhen nuk e kam ne tastiere) ndersa e (me dy pika) jo.... edhe te mendosh qe "č" perdoret shume shume shume shpesh, pothuajse ne ēdo fjale duhet ta vesh disa here, atehere eshte shume e bezdisshme. Ne fund te fundit ne ketu ne forum shkruajme per qejf e jo per dokumenta zyrtare... per keto te fundit normal qe duhet me kujdes!
La vita non si spiega, si VIVE!
Nuk e dija...mgjs kam patur nje here nje te tille.Telefonat "SonyEricsson" e kanė gjuhėn shqipe nė meny e nė shkrimin e mesazheve, bashkė me shkronjat ė dhe ē.
Por me shume akoma se germat, fjalet e shumta te huaja deri ne fjali..., keto po qe te bejne te preokupohesh, qe po bastardohet ( dikush mund te thote qe po pasurohet ) dhe ka kohe qe filluar ky proēes shkatarrimtar...!![]()
Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua
Postuar mė parė nga kiniku
Postuar mė parė nga kleadoni
Jo jo, po tė ishte pėr kėto mėnyra tė lodhshme as unė nuk do t'i pėrdorja. Bėhet fjalė pėr njė program shumė tė vogėl (rreth 0.5 mb) qė e instalon njė herė dhe pastaj nuk ke mė nevojė tė shtypėsh asgjė. I ke shkronjat ė dhe ē gjithnjė si te figura mė poshtė.Postuar mė parė nga Vidasusi
SHIFT+ALT shtypen kur do tė zgjedhėsh mes gjuhėve, kur ke 2 ose mė shumė gjuhė, por nėse do, mund tė mbash shqipen si gjuhė tė parė. Sqarohen shumė bukur tek faqet qė kam sjellė, sidomos te kjo e para.
Pėr WINDOWS XP dhe WINDOWS 7
http://www.sdetime.com/tastiera/
Pėr WINDOWS VISTA
http://www.pasioni.net/tastiera
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -BATO- : 11-12-2011 mė 08:55
Asnjė gėrmė e alfabetit tonė nuk ėshtė dogmė. Evoluimi i gjuhės shkon kah evoluimit tė njeriut. Shqipja i ka gėrmat dyshe pėr shprehjen e njė gėrme tė veēantė dhe nėse do ndihej vėshtirėsia e ē-sė, mund ta kishte ndruar atė me ch prej kohėsh.
-Pasja e shpirtit ėshtė privilegj pėr trupin. (E SH)
Krijoni Kontakt