Close

Rezultati i Sondazhit: A ju ka shtyre puthja e pare pasionante ne nje lidhje te qendrueshme me ate person?

Votues
21. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

8 38.10%
  • Jo

11 52.38%
  • Nuk e di

2 9.52%
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Sepse njeriu shikon gjera te tjera qe nje lidhje te jete afatgjate ose e qendrueshme per nje kohe te gjate , nqs ka mundesi edhe deri ne fund te jetes
    Ekzistoin cifte te lumtura ne aparenc .

Mos ngatrro kur nje mashkull e ke fiksim me nje qe e dashuron dhe i dhuron puthjen e pare .
    Kam pershtypjen qe sme ke kuptuar fare. Nuk po them qe puthja nuk luan fare rol lol.
    Kam degjuar cifte qe nuk perputheshin seksualisht per vite te tera, vetem me vone kane arrit kenaqesine qe donin.. Ajo qe i ka mbajt bashke ka qene ndjenja e dashurise. Nese nuk do duheshin do ishin ndare me kohe apo jo?
    E ju prisni qe vetem nje puthje te beje mrekullira?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 25-11-2011 mė 17:57
    Feelings change - memories don't.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    A ju ka shtyre puthja e pare pasionante ne nje lidhje te qendrueshme me ate person?

po varet kush quhet lidhje e qendrueshme. ne rastin tim ka pas qendruar rreth nje muaj ajo lidhje. lol.
    Vasudhaiva Kutumbakam

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Kam pershtypjen qe sme ke kuptuar fare. Nuk po them qe puthja nuk luan fare rol lol.
    Kam degjuar cifte qe nuk perputheshin seksualisht per vite te tera, vetem me vone kane arrit kenaqesine qe donin.. Ajo qe i ka mbajt bashke ka qene ndjenja e dashurise. Nese nuk do duheshin do ishin ndare me kohe apo jo?

Dashuria si ndjenj dhe kontakti fizik , te dy komponentet teper te rendesishem ne jeten e nje cifti .
    1: Mund ta duash tjetrin se eshte njeri mire , bashkshort i dashur dhe teper i kujdesesh me bashkshorten e vet , baba i mrekullueshem ect ect
    2 : Por ne kontaktin fizik mungon pasioni .

Pra po te vesh ballancen gjerat peshojne me shume nga pika 1
    Keto cifte jane me te mbrojtura nga stuhia e divorcit xD

Nje puthje nuk ben mrekullira , por sinjali i pare , ndjenja e pare fizike qe mund te krijosh per nje person .
    Pastaj puthjen e pare nuk ja dhuron personit te pare qe sheh ne rruge lol , por nje personi qe ndjen dicka me shume se nje simpati , fundi fundi ke deshir ta puthesh , mendo per nje moment te ngelesh e zhgenjyme :-D
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Dashuria si ndjenj dhe kontakti fizik , te dy komponentet teper te rendesishem ne jeten e nje cifti .

Nje puthje nuk ben mrekullira , por sinjali i pare , ndjenja e pare fizike qe mund te krijosh per nje person .
    Pastaj puthjen e pare nuk ja dhuron personit te pare qe sheh ne rruge lol , por nje personi qe ndjen dicka me shume se nje simpati , fundi fundi ke deshir ta puthesh , mendo per nje moment te ngelesh e zhgenjyme :-D
    Puthe prape qe te iki zhgenjimi lol. Varet mund te jesh me grip spo me dhimbje koke e s'te shijon asgje. . Pastaj po flasim vetem per nje puthje lol, se tere jeta nuk shtyhet po s'ndjeve gje per personin qe ke ne krah. Por edhe sikur te pelqeje puthja por nuk ta mbush syrin per lidhje te qendrueshme prape nuk besoj se do ndryshoje gje. Jane te tjera gjera qe vlereson per te patur nje lidhje afatgjate. Jam dakort me dy pikat e tua por lidhja nuk eshte vetem bardhe e zi. Duhet dhe nje pike tjeter. Nje nderthurje e tyre do ishte perfekte.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Ishte puthja e pare ajo qe me shkaktoj probleme tek organet tjera.

Kaq mbaj mend nga ajo puthje,ishte moti.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Puthja me lidhjen ? u konfuzova nje cik tani

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    po nese une du ta puth ajo duhet te qendroje ne vend
    apo duhet ta bejme nje dy tre e te nisemi drejt njeri tjetrit
    sa turp kam
    JO SEKS PARA MARTESE

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Une prirem te mbeshtes Izadoren ne cdo postim, meqenese ajo ka ngjashmerine me te madhe me Pamela Anderson... rrjedhimisht e di per cfare flet.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Mu kan ba shume te paren e kam harru,po tem pa lidhje ky bazibuzuku veq ja ka fut si kau peles,po qfar teme eshte kjo ju lutem tmerr

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    se kisha degjuar ndonjehere kete me pare, qe dy veta qe dashurohen mos perputhen seksualisht?
    si pa kuptim... dhe cfare i beri te perputheshin pas vitesh te tera kur nuk ju perputh seksi/kimistria ? it doesnt make sense.

e nese e dashuron dike me gjithe zemer, pavarsisht, edhe nese sdi te puthesh, prape smund te thuash - sme pelqeu puthja. Ka dicka magjike ne ate puthje sado e thjeshte mund te jete. Fundja, prandaj dashurohen dy njerez, te puthen e perqafohen e dashurohen.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Puthja dhe vendet publike!
    Nga Davius nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 86
    Postimi i Fundit: 24-02-2024, 04:31
  2. Pėrqafimi, mė i fuqishėm se puthja
    Nga HELEN OF TROY nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 07-01-2024, 04:46
  3. Puthja per shendetin
    Nga atropin nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 29-07-2023, 11:11
  4. Puthja magjike.......
    Nga DI_ANA nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 81
    Postimi i Fundit: 17-07-2008, 08:57
  5. Puthja e amshimit - Ndarja Poezi 2007
    Nga Fiori nė forumin Konkursi Letrar - Albasoul
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 28-12-2007, 19:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •