Close
Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 130
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    vallaj bilaj mua kjo nuk me duket nje arsye e mjaftueshme per te ndaluar kete lloj martese!
    burri edhe e mer edhe se mer vesh po gruja e di shume mire se me cin ka met me barr..
    po permendi perseri mbretin e swazilandit.
    njeren nga grate e kane zene ne flagance me ministrin e drejtesise. ministri i drejtesise i fshehur nen shtrat. hahaha.
    gjithashtu edhe nje grua te zumes ne afrike te jugut me nje bodyguard. lol.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Absolutisht nuk eshte e vertete kjo qe thua ti.
    Nese nje femer ka nje marredhenie te dyfishte duke frekuentur rregullisht te dy partneret , eshte pothuajse e pamundur ta kuptoje se prej kujt ka mbetur me barre.
    si??? po provat e ADN-se cfare jane???
    para 2 vjetesh beri buje nje rast.
    nje grua lindi binjake. njerin e kishte me njerin burre dhe tjetrin me nje tjeter...
    kishte kryer mardhenie seksuale nje here me njerin, pas disa oresh me tjetrin.

kuptohet qe c'ke me te.
    Vasudhaiva Kutumbakam

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Absolutisht nuk eshte e vertete kjo qe thua ti.
    Nese nje femer ka nje marredhenie te dyfishte duke frekuentur rregullisht te dy partneret , eshte pothuajse e pamundur ta kuptoje se prej kujt ka mbetur me barre.
    e dine ato e dine,po bejne sikur se dine qe te na hedhin hi syve ne meshkujve se po u be ADN-ja do dali femija i dashnorit dhe jo i shtate burrave qe do kishte kjo gruaja e marteses hipotetike...

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    njeren nga grate e kane zene ne flagance me ministrin e drejtesise. ministri i drejtesise i fshehur nen shtrat. hahaha.
    heheh...megjithate kjo nuk perjashton faktin qe keto femra jane viktima te mos them qe e perforcon kete fakt

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    hahaha...e forte kjo.
    Ky eshte problem tjeter kur nuk je ne gjendje tja dalesh grave seksualisht.

Ne kemi histori nga folklori barsaletave Shqiptare.

Ishte njeri qe i kishte vene kusht babait o martohem me dy gra ose do rri beqar.
    Mire i thote babai martohu me te paren njehere dhe me pas javen e dyte martohu per se dyten here. Ok i thote djale keshtuqe ben martesen e pare.

Nje nate para marteses babai i djalit i thote nuses don qe burri jot te te mbaje vetem ty per grua?
    Po ja kthen nusja, atehere duhet qe te mos besh pushim gjithe nates vetem sex pa pushim.
    Si perfundim pas gjithe nates sex me gruan djali mezi mbahej ne kembe del ne kopesht ku i kishin dale qyrret dhe qe gjeli me squk po ja lepinte.
    E shikon babai dhe i thote he djale je bere gati per gruan e dyte?
    Aman i thote djali se me del e me tepron ajo qe kam ))
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    hahaha...e forte kjo.
    Ky eshte problem tjeter kur nuk je ne gjendje tja dalesh grave seksualisht.

Po ja kthen nusja, atehere duhet qe te mos besh pushim gjithe nates vetem sex pa pushim.
    Si perfundim pas gjithe nates sex me gruan djali mezi mbahej ne kembe del ne kopesht ku i kishin dale qyrret dhe qe gjeli me squk po ja lepinte.
    E shikon babai dhe i thote he djale je bere gati per gruan e dyte?
    Aman i thote djali se me del e me tepron ajo qe kam ))
    Sipas kesaj historie dilka gruaja e pare fajtore qe burri merr grua te dyte, te trete... Nahhh me shume ka te beje me faktin qe su hahet gjithmone fasule sesa se si ngop dot fasulja, lol. hehe...
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464
    Dale dale se edhe muhameti mori shume gra,pastaj kjo eshte ne ligjet e islamit....

Mandej,edhe nje njeri nga ana ime mori tre gra(siq shprehej vet ky njeri,duke u bazuar nen predikimet e muhamedit),pastaj bene shume femije dhe me ne fund plaku vdiq duke lene grate nen meshiren e te tjereve,hahah...Vertete,aj shkoj,e grate tanime(njera fort e re)ngelen"vetem"
    ......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-09-2010
    Postime
    778
    Ne Kuran eshte permendur qe te kujdeseni per grate vejusha qe u jane vrare burrat ne lufte, por nuk thuhet qe te grate duhena marre per te bere seks dhe per tu martuar.

Ne nje vend tjeter thuhet se Burri e a te veshtire te mbaje me teper se nje grua.

Kurse Bibla eshte shume e prere ne kete qendrim: ashtu sikunder jeta filloi me nje cift Adam+ Eva, ashtu duhet te jete nje familje: nje cift burre grua. Cdo martese tjeter 1 burre + 2 ose me shume gra, ose 1 burre+ 1 burre apo e kunderta 1grua= 1 grua jane perversitete

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga pirro10 Lexo Postimin
    Ne Kuran eshte permendur qe te kujdeseni per grate vejusha qe u jane vrare burrat ne lufte, por nuk thuhet qe te grate duhena marre per te bere seks dhe per tu martuar.

Ne nje vend tjeter thuhet se Burri e a te veshtire te mbaje me teper se nje grua.

Kurse Bibla eshte shume e prere ne kete qendrim: ashtu sikunder jeta filloi me nje cift Adam+ Eva, ashtu duhet te jete nje familje: nje cift burre grua. Cdo martese tjeter 1 burre + 2 ose me shume gra, ose 1 burre+ 1 burre apo e kunderta 1grua= 1 grua jane perversitete
    Ti dukesh qe nuk ke lexuar fare biblen. Sa gra kishte Jakobi?
    Po Abrahami a nuk i mbajti dy gra ne te njejten kohe? Gruan dhe sherbetoren?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga pirro10 Lexo Postimin
    une nuk e kam lexuar Biblen, por e di qe sipas saj, Salomoni kishte 700 gra dhe 300 konkubina...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213

Tema të Ngjashme

1. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  2. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-06-2008, 01:06
  3. shkolla e Frankfurtit
    Nga Kryeplaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-09-2007, 22:59
  4. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  5. Globalizmi dhe Antiglobalizmi
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 01-04-2004, 21:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •