Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 47
    Larguar Maska e cunimartum
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678

Ca te behem?? katolik cifut apo ortodoks????

nese ka ndonje cifut ketu te me korrigjoj, me sa di une cifutet thone qe jemi komb i zgjedhur dhe do vemi ne parajse ne fakt ata thone VETEM NE do vemi ne parajse pra ca jane te krishtere te tjere piu lengun se e hongren ferrin. Te krishteret e tjere se di ca thone po jehovaistat (te pakten keshtu me tha nje qe me erdhi ne shpi edhe u kenaq nga mikpritja) jehovaistat thone qe cifutet e kan honger edhe po s'pranuan jehovan zot e shofin parajsen me dylbi
    une tashti po interesohem se mbase po behem i krishtere po thashe te pakten ta di ca te behem se me sa shof une po s'bera kujdes do ta ha si ke ajo barcaleta e "premtja s'ka per te te pelqyer shume"
    edhe dua pergjigje logjike jo kot me kot me llafe boshe po dua argumenta dhe ke nga biblat duhet te pranoj se mesa kam pa une kane shume ndryshime esenciale sidomos cifutet nga te krishteret

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Mesa di un cifutet jane popull i zgjedhur (amen)
    dhe nje njeri i zakonshem s'mund te behet cifut po nuk u martua me cifut ose dicka e tille.
    Per katolik e ke te kollajte se kur te teket thua pranoj Krishtin dhe e ke te garantuar bileten per parajse.

Me me degju mu behesh budist.
    Ata i pranojne te gjithe dhe nuk shajne asnjeri. Jane tamam rob zoti.

Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678
    rrofsh lale po s'me pelqejne budistat se vijne ere
    Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    o cunimartum, per tu bo cifut duhet ta kesh nanen cifute, a mer vesh a jo??, le te adoptoj ni cifute, e bohesh cifut, e k'shtu futesh drejt n'xhenet!!!

Flm
    albanish by nature

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Une te them, te behesh njeri eshte feja me e mire dhe te con ne parajse.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    finland
    Postime
    120
    Bismilahirr Rrahmanirr-Rrahim
    Cunimartum po ti nuk e merr ne mendje as nje herr te perqafosh te verteten po pse o djal shkon mbas te humberes kur edhe vet thue se ai thot per keta e ky per keta se veq dylbit i nevojiten me pa Xhennetin(parajsen),pse shokut nuk merr at qka te bjen me ngat Krijuesit tend pse????????????

Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678
    ore po keta muslimanet ca kane
    rrini ore ju se une dua arsye nga te krishteret se mbase po me kthejne menien: ) ) )

Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678
    Nuh Musa te jete per cifut behem kollaj une se marr nje cifute per nuse dhe mbaroi muhabeti

(ahahha ti bej dy nje muslimane qe falet 5 here ne dite dhe me con me shkelma per sabah dhe nje cifute qe ... )

mbushem me pafundesi.. Maska e ABIGAIL
    Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    785
    Pershendetje!

Une, dua qe ti pergjigjem seriozisht pyetjes tende!

Dua qe te bej nje sqarim: - Vertet cifutet, jane populli i zgjedhur i Zotit, por kjo nuk do te thote se vetem ata do te shkojne ne parajse, dhe sepse ata jane populli i zgjedhur, kjo nuk do te thote se do te shkojne te gjithe ne parajse, sepse midis tyre mund te kete plot qe nuk besojne dhe natyrisht qe ata nuk mund te shkojne ne parajse!

Jo cdo njeri, pse eshte nga populli i Izraelit do te shkoje ne parajse. Student ne shkolle shkojne shume, por jo pse quhen te gjithe student do e marrin provimin!

Pastaj, Perendia ka edhe te tjere ne gjithe boten qe jane te zgjedhur dhe do te shkojne ne Parajse, lere cfare thuhen budallalleqe, se do te shpetohen vetem cifutet, apo do te shpetohen vetem 24 000 qe shkruhen ne librin e Apokalipsit.

Njerezit i kane syte dhe mendjen te hapur, por as shohin e as kuptojne. Po te jete se do te shpetohen vetem cifutet, atehere ne shqiptaret pse lodhemi?

Ose me sakte, nese do te shpetohen vetem ata 24000, sic thone disa, cfare besimi predikojne ata, pse lodhen, pse u thone njerezve qe te besojne dhe te shkojne ne organizimet dhe mbledhjet e tyre? Po ata vete qe nuk jane nga ata 24000, ku do shkojne, dhe pse besojne, pse lodhen?

A ka marrezi me te madhe se kjo??? A e kuptojne ata vete kete gje? Kjo nuk ka vend ku te rrije? Absurde!!!

Prandaj thote Perendia: "Populli im do te humbase nga padija (nga injoranca)!

Kush ka tru, ti hapi syte mire dhe mendjen se gjerat jane kaq te thjeshta dhe nuk duhen filozofira!

Ne qofte se ti e kerkon me sinqeritet dhe zemer te hapur te VERTETEN, Vete ZOTI, do te ta tregoje, dhe per kete jam e sigurte ashtu si jetoj ne keto momente dhe marr fryme!

Zoti me ty!

ABIGAIL
    __________________________________________________ _
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ABIGAIL : 21-02-2003 mė 18:46
    Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.

Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678
    ABIGAIL rrofsh per informimin
    tashti puna eshte qe une dua te di sipas teje cila eshte rruga e drejte se te krishtere ka shume dhe nese cifutet thone qe vetem ne do futemi ne parajse mesa di une ashtu thone edhe ortodokset ashtu thone edhe katoliket dhe jehovaistat thone qe as katoliket as ortodokset s'do futen ne parajse
    tashti keta ortodokset qe njof une po ashtu thone qe asnje nga ata pervec nesh s'do iki ne parajse (tashti ti vlla ma sqaro i cike kete pune ta marr vesh une)

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Emrat gjeografike arberore te krishtera te masakruar nga Turqia
    Nga Conquistador nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-07-2010, 21:18
  2. Gonxhe Bojaxhiu - Nėnė Tereza
    Nga Brari nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Bashkimi Katolik i Publicisteve Shqiptare - UCIP
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 13-03-2006, 18:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •