Procesi i aplikimit për pasaporta biometrike është ndërprerë në disa njësi bashkiake në kryeqytet.
http://www.top-channel.tv/video.php?id=3981
Procesi i aplikimit për pasaporta biometrike është ndërprerë në disa njësi bashkiake në kryeqytet.
http://www.top-channel.tv/video.php?id=3981
Informohu ti pak me mire se Kosova kurre ska qene Serbi. Edhe si ne kohe te monizmit te Shqiperise nuk besoj qe do te kete dhe qe ka pasur ndonjehere shtete ne kete planet. Edhe nese kosovaret marrin ndonje pasaport te Shqiperise, jam e bindur qe e bejne vetem pse disave ju japin shuma enorme parash.
Dmth ata e shesin identitetin se sbesoj qe dikush mund tua vjedh dhe mendoj qe eshte rrene kjo puna qe po ia merrkan identitetin dikujt se ka menyra tjera per me ardhe deri te pasaporta. Behesh si banor i Shqiperise nese me te vertete ke aq lidhje te forta sa me ia vjedh identitetin dikujt ne Shqiperi nga Kosova.
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 22-11-2011 më 16:22
Mua titulli i artikullit spo me duket i drejte. Jo qe sbejne kosovaret keso marifetesh,i bejne qe cke me te, por kete po e bekan edhe shtetasit e Shqiperise qe skane te drejte te futen ne vendet e BE-se. Madje autori ka thene se kjo e dyta eshte me shqetesuese. Mendoj se do te mjaftonte "Vjedhja e identitetit te tjetrit" .
E bera kete verejtjen jo per gje por vetem sepse duke u nise nga titulli prita te lexoj dicka tjeter e me doli dicka tjeter.
AUTOCHTHONOUS
Ske pse merresh me kete teme Anita se thjesht provokim, se me qene Shqiperia sic duhet ua jep te gjithe shqiptareve kudo qe jane shtetesine dhe pasaporten shqiptare ashtu sic bene Serbia me pjesetaret e saj e edhe vendet tjera. Skish pase nevoje askush me vjedh identite sic po rrejne ketu. P.sh tere Republika Srpska ka pasaporta te Serbise !
Po mos me pase inati njeri-tjetrin i kishim pas punet si kombet tjera, po sna lene debillat.
kosovalet, kosovalet, kosovalet....kadale se po trembni naten![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 22-11-2011 më 18:45
Ngadale ngadale se jua tregoj une si eshte kjo pune.
Ne kohen e enverit xhaxhi na mesonte keshtu: krahina ime me e mire sesa e jotja, qyteti im me i mire sesa qyteti ty, qyteti me i mire sesa fshati, fshati im me i mire sesa fshati yt, lagja ime me e mire sesa lagja jote, pallati im me i mire sesa pallati yt, hyrja ime e pallatit me e mire sesa hyrja jote, kati i trete i hyrjes me e mire sesa kati i pare, komshite e mi me te mire sesa komshite e tu, fisi im me i mire sesa fisi yt, familja ime me e mire sesa familja jote, perfundimisht une me i mire sesa ti. Placi nga inati tash
Mendoni kete histori mesiper sahere qe behen ndraje te tilla qofte nga te Shqiperise, qofte nga te Kosoves...skane faj se kur bota rretullohet rreth tyre keshtu eshte.
Edhe une e gjej kete artikull nje mashtrim te ndyre. Perveç se mashtrim edhe hedhje balte mbi shqiptaret e Kosoves duke i etiketuar si hajdute. Nje maskerade e vjeter e ish ZP se PPSH.
Identiteti nuk mund te vidhet per qellimin e levizjes jasht per pune, siç mund te kene nevoje kosovaret. Shkojne punojne ato 3 muaj tek te afermit ne Gjermani a Zvicer dhe 3 muaj pushim. Identiteti vidhet kur ke ndermend te besh ndonje blitz. Dhe kush bejne blitze ??? Vetem kriminelet. Dhe nuk besoj se te gjithe kosovaret me pashaporta "te vjedhura" mund te jene killera apo hajdute profesionist.
Pashaporten e shesin besoj nga nevoja ekonomike. Dhe ky "fenomeni kosovar" besoj se duhet te jete perqendruar ne veri te Shqiprise. Llogjikisht nuk mund te shkoje nje kosovar te kerkoje pashaporten ne Vlore, Lushnje apo Fier. Apo nuk mund te paraqitet ne Tirane si i lindur ne krahine te ndryshme nga veriu.
Ndersa "vjedhja e identitetit" mes shqiptarve nuk eshte ndonje gje e re. Shpesh here vellezerit apo kusherinjte kane nderruar emrat per motive ndalim hyrje ne Europe. Por nuk mund te perjashtoj ketu edhe vjedhjen e vertete te identitetit nepermejt punonjesve te gjendjes civile. Sa here jam paraqitur nuk me kane lene pershtypjen e kampioneve te ndershmerise ne pune ...
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Krijoni Kontakt