Close
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 153
    Ngushullime familjes per humbjen...

* * *

Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    E tera qe me bene pershtupje ne kete teme jane keto :

Ledio Ruci,BMW X6

Ka ndonje firme apo biznes ky debill,apo vetem se eshte djali i monstrumit Gramoz duhet te vozis X6 ,dhe ate me shpejtesi??
    Ndoshta me ka humbur pa e lexuar pergjigjen per kete pyetje
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Aksidentet jane fatkeqesi qe mund ti ndoshin kujtdo.Makina Minicooper nga fotot duket qarte qe ka pasuar goditje ballore fatale,cka me ben te mendoj se edhe shoferi i Minicooperit nuk ka qene ne normen e lejuar te shpejtesise.Mbase djali i Rucit mund te jete edhe i pa fajshem, ne skemi te drejete ta identifikojme ate si fajtor vetem per faktin se ai eshte i biri i Gramozit, mua me duket qesharake.Ne te tilla raste mendoj se duhet te jemi me racional.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Aksidenti, lihet i lirë Ledian Ruci, arrest me burg për Likën

Aksidenti, lihet i lirë Ledian Ruci, arrest me burg për LikënTIRANË- Gjykata e Tiranës ka lënë të lirë Ledian Ruçin, djalin e deputetit të PS-së Gramoz Ruçi, ndërkohë ka vendosur masën arrest me burg për shtetasin Edi Lika, ku si pasojë gjeti vdekjen 27-vjeçarja Brunilda Pinderi, e cila udhëtonte në makinën tip "Mini Cooper”, që drejtohej nga Lika.

Të rinjtë u përfshinë në aksidentin që ndodhi mbrëmjen e së dielës në kryqëzimin e bulevardit ‘Bajram Curri’ në rrugën e Elbasanit’. Sipas eskepertizës të marrë nga vendngjarja, 26-vjecari Ruci, ka kaluar në kryqëzim kur semafori ishte ndezur në dritën jeshile, duke nnxjerrë fajtor të aksidentit shtetasin Edi Lika. Sipas Prokurorisë 34-vjecari Lika ka kaluar në kryqëzim, duke mos e respektuar semaforin dhe me shpejtësi tej normave të lejuara.

Seanca gjyqësore u zhvillua sot në spitalin ushtarak të Tiranës, ku Ruci dhe Lika po marrin mjekimet e nevojshme për shkak të plagëve të marra në aksidentin rrugor.

Balkanweb
    nuk e kuptoj per cka po derdellitet ktu

ekspertiza asht kry prej policis se shtetit qe varet nga ministria e mrenshme, tash dhe qeveria e policia e shtetit po mbrokan djalin e gramoz rucit
    Ndryshuar për herë të fundit nga derjansi : 24-11-2011 më 01:42
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Bel ami Lexo Postimin
    Aksidentet jane fatkeqesi qe mund ti ndoshin kujtdo.Makina Minicooper nga fotot duket qarte qe ka pasuar goditje ballore fatale,cka me ben te mendoj se edhe shoferi i Minicooperit nuk ka qene ne normen e lejuar te shpejtesise.Mbase djali i Rucit mund te jete edhe i pa fajshem, ne skemi te drejete ta identifikojme ate si fajtor vetem per faktin se ai eshte i biri i Gramozit, mua me duket qesharake.Ne te tilla raste mendoj se duhet te jemi me racional.
    ma en fun foli dikush pa mllef politik
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    nuk e kuptoj per cka po derdellitet ktu

ekspertiza asht kry prej policis se shtetit qe varet nga ministria e mrenshme, tash dhe qeveria e policia e shtetit po mbrokan djalin e gramoz rucit

Pse, mos eshte hera e pare ?!?
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Ja pra dhe vendimi i drejte e i shumpritur nga te gjithe, i Gjykates se Tiranes ne bashkepunim me prokurorine e Tiranes. Prokuroria paraqet prova per njerin, ndersa per tjetrin asnje prove. Kjo eshte drejtesia Shqiptare. Edhe per kete i ka fajet Saliu. Po po, patjeter.

Edhe njehere i qendroj mendimit tim, se asnjeres parti nuk i intereson drejtesia, sepse nqs reformohet drejtesia nuk do te ndodhin me te tilla gjera as me njeren e me tjetren pale. Pra, edhe njehere tjeter u tregua se drejtesia eshte e kapur lak per fyti. Nuk ka rendesi e kapi e majta apo e djathta (ne rastin tone e kane kapur te dyja me litar per fyti, dhe njera e terheq majtas e tjetra djathtas), e rendesishme eshte qe eshte e kapur dhe ne kete vend nuk ka drejtesi e barazi per te tere para ligjit. E, per kete, te gjithe qytetaret duhet te vene kujen. Per kete duhet te dalin njerezit e te vriten ne shesh, jo per paçavuret politike te Edvinit apo Salise, jo per kolltuqet e tyre. Per kete duhet te dalin, te protesojne e mos levizin asnje sekonde nga sheshi, gjersa ti perplasin koke me koke te dy lideret e ti detyroje populli qe te ndermarin reformat ne te mire te vendit.

Ky eshte nje turp!
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Po ku ishit atehere kur djali i Saliut vrau 26 persona apo ishit ne pushime.
    Une sinqerisht nuk e kuptoj nje gje po si ka mundesi qe ministri i drejtesise eshte i Saliut gjykatat dhe policia eshte e Saliut dhe ti bejne favor djalit Rucit. Duhet te jete djali i Rucit ne gabim vetem pse eshte djali i nje deputeti s'ka lidhje a ka faj apo jo.

Tek e fundit edhe ne qofte se ka faj drejtesi nuk ka ne Shqiperi.
    Une di nje rast qe e vret policin ne mes te rruges dhe denohet me 2 vite burg dhe 1500 euro i magjino sesa s'batohet ligji ketu, dhe e din sa ka keso lloj rastesh ne Shqiperi me 100, pastaj pse te rri ky ne burg kur Saliu nuk eshte i zoti apo nuk don ta zbatoj ligjin.

Shoku Mediu vrau 26 persona dhe mbas nje viti behet minister ne cilin shtet te botes mund te ndodhi kjo apo vetem tek ne.
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Postime
    910
    [QUOTE=MaDaBeR;3264742 Edhe per kete i ka fajet Saliu. Po po, patjeter.[/QUOTE]

Ok nuk e paska Saliu po me thuaj kush e ka pergjegjesine per kete se seriozisht jam kurioze ta di sepse ka vite qe po e bej kete pyetje.

Kush eshte kryminister i Shqiperis dhe kush eshte minister i drejtesise qe zbaton ligjin ne kete shtet? Mua me vjen turp ti them dikujt qe vritet njeri ne mes te rruges dhe denohet me 2 vite burg.
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga *Babygirl* Lexo Postimin
    Ok nuk e paska Saliu po me thuaj kush e ka pergjegjesine per kete se seriozisht jam kurioze ta di sepse ka vite qe po e bej kete pyetje.

Kush eshte kryminister i Shqiperis dhe kush eshte minister i drejtesise qe zbaton ligjin ne kete shtet? Mua me vjen turp ti them dikujt qe vritet njeri ne mes te rruges dhe denohet me 2 vite burg.
    As gjykata, as prokuroria nuk jane te Saliut. Ta thashe dhe tek tema tjeter e po e them edhe te kjo teme, drejtesia eshte e kapur per fyti nga te dy kahet, e asnjeri krah politik nuk interesohet te ulet per te refomruar drejtesine, sepse nuk u intereson. Te kam shkruar dhe tek tema e djalit te aktores, se çfare duhet bere. Po ta them edhe njehere ketu. Dakort, Saliu nuk ka deshire per te reformuar Drejtesine. Por as Edvini nuk e ka kete deshire. Dhe kjo duket qarte tek pakti i tij. Edvini nuk po kerkon reformim ne ate pakt, Edvini po kerkon te vendose emrat e tij neper institucione me ate pakt. Kjo duket qartazi.

Dhe njehere, sipas meje nuk e kane fajin emrat, e ka fajin sistemi, dhe ky sistem po kalbet çdo dite e me teper nga zenkat feminore per emrat qe do vendosen.

Pergjegjesine e dashur per kete, e ka zonjusha e Bulevardit, prokuroret e se ciles nuk paraqesin asnje akuze per Ledianin, prokuroret e se ciles kerkojne 3 vite burg per vrasje. Ketu eshte pergjegjesia.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Postime
    910
    Po kush eshte kryministri ne Shqiperi Saliu apo Edvini? Kush duhet te vendosin drejtesi Edvini? Hahah

Ok prokuroria nuk jepka masa po gjykata ca ben? Me sa e di une gjykata e jep fjalen e fundit per denim jo prokuroria.

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •