Aksidentet jane fatkeqesi qe mund ti ndoshin kujtdo.Makina Minicooper nga fotot duket qarte qe ka pasuar goditje ballore fatale,cka me ben te mendoj se edhe shoferi i Minicooperit nuk ka qene ne normen e lejuar te shpejtesise.Mbase djali i Rucit mund te jete edhe i pa fajshem, ne skemi te drejete ta identifikojme ate si fajtor vetem per faktin se ai eshte i biri i Gramozit, mua me duket qesharake.Ne te tilla raste mendoj se duhet te jemi me racional.
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
Ndryshuar për herë të fundit nga derjansi : 24-11-2011 më 01:42
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Ja pra dhe vendimi i drejte e i shumpritur nga te gjithe, i Gjykates se Tiranes ne bashkepunim me prokurorine e Tiranes. Prokuroria paraqet prova per njerin, ndersa per tjetrin asnje prove. Kjo eshte drejtesia Shqiptare. Edhe per kete i ka fajet Saliu. Po po, patjeter.
Edhe njehere i qendroj mendimit tim, se asnjeres parti nuk i intereson drejtesia, sepse nqs reformohet drejtesia nuk do te ndodhin me te tilla gjera as me njeren e me tjetren pale. Pra, edhe njehere tjeter u tregua se drejtesia eshte e kapur lak per fyti. Nuk ka rendesi e kapi e majta apo e djathta (ne rastin tone e kane kapur te dyja me litar per fyti, dhe njera e terheq majtas e tjetra djathtas), e rendesishme eshte qe eshte e kapur dhe ne kete vend nuk ka drejtesi e barazi per te tere para ligjit. E, per kete, te gjithe qytetaret duhet te vene kujen. Per kete duhet te dalin njerezit e te vriten ne shesh, jo per paçavuret politike te Edvinit apo Salise, jo per kolltuqet e tyre. Per kete duhet te dalin, te protesojne e mos levizin asnje sekonde nga sheshi, gjersa ti perplasin koke me koke te dy lideret e ti detyroje populli qe te ndermarin reformat ne te mire te vendit.
Ky eshte nje turp!
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Po ku ishit atehere kur djali i Saliut vrau 26 persona apo ishit ne pushime.
Une sinqerisht nuk e kuptoj nje gje po si ka mundesi qe ministri i drejtesise eshte i Saliut gjykatat dhe policia eshte e Saliut dhe ti bejne favor djalit Rucit. Duhet te jete djali i Rucit ne gabim vetem pse eshte djali i nje deputeti s'ka lidhje a ka faj apo jo.
Tek e fundit edhe ne qofte se ka faj drejtesi nuk ka ne Shqiperi.
Une di nje rast qe e vret policin ne mes te rruges dhe denohet me 2 vite burg dhe 1500 euro i magjino sesa s'batohet ligji ketu, dhe e din sa ka keso lloj rastesh ne Shqiperi me 100, pastaj pse te rri ky ne burg kur Saliu nuk eshte i zoti apo nuk don ta zbatoj ligjin.
Shoku Mediu vrau 26 persona dhe mbas nje viti behet minister ne cilin shtet te botes mund te ndodhi kjo apo vetem tek ne.
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
[QUOTE=MaDaBeR;3264742 Edhe per kete i ka fajet Saliu. Po po, patjeter.[/QUOTE]
Ok nuk e paska Saliu po me thuaj kush e ka pergjegjesine per kete se seriozisht jam kurioze ta di sepse ka vite qe po e bej kete pyetje.
Kush eshte kryminister i Shqiperis dhe kush eshte minister i drejtesise qe zbaton ligjin ne kete shtet? Mua me vjen turp ti them dikujt qe vritet njeri ne mes te rruges dhe denohet me 2 vite burg.
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
As gjykata, as prokuroria nuk jane te Saliut. Ta thashe dhe tek tema tjeter e po e them edhe te kjo teme, drejtesia eshte e kapur per fyti nga te dy kahet, e asnjeri krah politik nuk interesohet te ulet per te refomruar drejtesine, sepse nuk u intereson. Te kam shkruar dhe tek tema e djalit te aktores, se çfare duhet bere. Po ta them edhe njehere ketu. Dakort, Saliu nuk ka deshire per te reformuar Drejtesine. Por as Edvini nuk e ka kete deshire. Dhe kjo duket qarte tek pakti i tij. Edvini nuk po kerkon reformim ne ate pakt, Edvini po kerkon te vendose emrat e tij neper institucione me ate pakt. Kjo duket qartazi.
Dhe njehere, sipas meje nuk e kane fajin emrat, e ka fajin sistemi, dhe ky sistem po kalbet çdo dite e me teper nga zenkat feminore per emrat qe do vendosen.
Pergjegjesine e dashur per kete, e ka zonjusha e Bulevardit, prokuroret e se ciles nuk paraqesin asnje akuze per Ledianin, prokuroret e se ciles kerkojne 3 vite burg per vrasje. Ketu eshte pergjegjesia.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Po kush eshte kryministri ne Shqiperi Saliu apo Edvini? Kush duhet te vendosin drejtesi Edvini? Hahah
Ok prokuroria nuk jepka masa po gjykata ca ben? Me sa e di une gjykata e jep fjalen e fundit per denim jo prokuroria.
Krijoni Kontakt