Aksidenti, lihet i lirë Ledian Ruci, arrest me burg për Likën
Aksidenti, lihet i lirë Ledian Ruci, arrest me burg për LikënTIRANË- Gjykata e Tiranës ka lënë të lirë Ledian Ruçin, djalin e deputetit të PS-së Gramoz Ruçi, ndërkohë ka vendosur masën arrest me burg për shtetasin Edi Lika, ku si pasojë gjeti vdekjen 27-vjeçarja Brunilda Pinderi, e cila udhëtonte në makinën tip "Mini Cooper”, që drejtohej nga Lika.
Të rinjtë u përfshinë në aksidentin që ndodhi mbrëmjen e së dielës në kryqëzimin e bulevardit ‘Bajram Curri’ në rrugën e Elbasanit’. Sipas eskepertizës të marrë nga vendngjarja, 26-vjecari Ruci, ka kaluar në kryqëzim kur semafori ishte ndezur në dritën jeshile, duke nnxjerrë fajtor të aksidentit shtetasin Edi Lika. Sipas Prokurorisë 34-vjecari Lika ka kaluar në kryqëzim, duke mos e respektuar semaforin dhe me shpejtësi tej normave të lejuara.
Seanca gjyqësore u zhvillua sot në spitalin ushtarak të Tiranës, ku Ruci dhe Lika po marrin mjekimet e nevojshme për shkak të plagëve të marra në aksidentin rrugor.
Balkanweb
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Kjo eshte prokuroria e degjeneruar, gjykate e korruptuar. Cunat e deputeteve qe bejne si gangstera dhe drejtesia nuk i ndeshkon.. Te ishte per ligjin , do ishin kalbur ne burg ..
Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 23-11-2011 më 09:06
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Hajt se 3 dite zgjat cudia me e madhe. Mjer ai qe perfshihet me njerez te perfshire ne politike.
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
mos shkruani kunder djalit te Rucit o njerez se shqetesohet edhe merzitet ai pastaj.dhe po u merzit do pije, do dehet e kushedi se cben pastaj. Vete e keni fajin qe vret njerez ai. Ju e shqetesoni.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Kta legena duhet ti varesh per gjuhe se ndryshe nuk kuptojne .
Djalit te Rucit i vinte inat e thoshte 'pse te mos jem une po i ben Shkelzeni gjithe keto para , ca ka ai me shume'
Krijoni Kontakt