Close
Faqja 9 prej 16 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 153
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    XYZ 21/11/2011 15:35
    E pashe vete aksidentin dhe ishte X6 qe u fut me te kuqe, bile dhe me shpejtesi te madhe. Shikojeni ne foto qe ka perfunduar nja 50m me tutje, mire qe nuk mori perpara njerez te tjere ne trotuar. Polici rrugor ishte aty dhe e ka pare gjithe skenen, por duke e ditur si funksionon ketu, kam pershtypjen qe do t’a nxjerrin te pafajshem. Ngushellime familjareve te viktimes.
    Ngushellime familjes se vajzes , se keti trimoshit te Rucit s`ka per ti hyre gjemb ne kembe .
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Aksidenti, lihet i lirë Ledian Ruci, arrest me burg për Likën

Aksidenti, lihet i lirë Ledian Ruci, arrest me burg për LikënTIRANË- Gjykata e Tiranës ka lënë të lirë Ledian Ruçin, djalin e deputetit të PS-së Gramoz Ruçi, ndërkohë ka vendosur masën arrest me burg për shtetasin Edi Lika, ku si pasojë gjeti vdekjen 27-vjeçarja Brunilda Pinderi, e cila udhëtonte në makinën tip "Mini Cooper”, që drejtohej nga Lika.

Të rinjtë u përfshinë në aksidentin që ndodhi mbrëmjen e së dielës në kryqëzimin e bulevardit ‘Bajram Curri’ në rrugën e Elbasanit’. Sipas eskepertizës të marrë nga vendngjarja, 26-vjecari Ruci, ka kaluar në kryqëzim kur semafori ishte ndezur në dritën jeshile, duke nnxjerrë fajtor të aksidentit shtetasin Edi Lika. Sipas Prokurorisë 34-vjecari Lika ka kaluar në kryqëzim, duke mos e respektuar semaforin dhe me shpejtësi tej normave të lejuara.

Seanca gjyqësore u zhvillua sot në spitalin ushtarak të Tiranës, ku Ruci dhe Lika po marrin mjekimet e nevojshme për shkak të plagëve të marra në aksidentin rrugor.

Balkanweb

Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin

Edhe sikur ta marrim si te vertete u fut me te kuqe, po cuni Gramozit ku shkon me shpejtesi ne vijen e drejte? Nese nuk ecte me shpejtesi a do e kishte shmangur perplasjen ? Eshte llogjike qe kur nuk ecen shpejt, ke kohe te frenosh ose te manovrosh...
    Per ke flet ti per cunin e Rucit ? Pse se njohim ne ate dhe se si do dale palagur... Ca rendsi ka sa plagos dhe sa vret , cuni i partise s'ka'faj.. fajin e ka makina tjeter se shkoi i ra BMW-se luksoz qe kishte ndaluar tu prit dashnoren.. Nga xhelozia kishte qejf me ja prish makinen...
    pse te hajne burgun cunat mamaje dhe baballare te deputeteve? Ata jane ligji vete. Vrit, plagos, aksidento, me BMW me TT..
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Me ne fund drejtesia u vu ne vend
    Revolution 1848

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Kjo eshte prokuroria e degjeneruar, gjykate e korruptuar. Cunat e deputeteve qe bejne si gangstera dhe drejtesia nuk i ndeshkon.. Te ishte per ligjin , do ishin kalbur ne burg ..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 23-11-2011 më 09:06
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga *Babygirl* Lexo Postimin
    Jo me fal shoku e ke gabim, do e denoj ai gjykates qe denoi Mediun & company Sali Berisha (qe kan vdek me 100 persona nga kjo Company)

Po skafet dhe tonelatat e droges jane akoma ne hetim apo eshte dhene pafajesia ???

Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Hajt se 3 dite zgjat cudia me e madhe. Mjer ai qe perfshihet me njerez te perfshire ne politike.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    mos shkruani kunder djalit te Rucit o njerez se shqetesohet edhe merzitet ai pastaj. dhe po u merzit do pije, do dehet e kushedi se cben pastaj. Vete e keni fajin qe vret njerez ai. Ju e shqetesoni.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Hajt se 3 dite zgjat cudia me e madhe. Mjer ai qe perfshihet me njerez te perfshire ne politike.
    mos fol ma se e prish themi ne nga anet tona

nuk ka me e pas te gjat majeni ne mend prap do degjojme per te
    JO SEKS PARA MARTESE

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Aksidenti, lihet i lirë Ledian Ruci, arrest me burg për Likën

Aksidenti, lihet i lirë Ledian Ruci, arrest me burg për LikënTIRANË- Gjykata e Tiranës ka lënë të lirë Ledian Ruçin, djalin e deputetit të PS-së Gramoz Ruçi, ndërkohë ka vendosur masën arrest me burg për shtetasin Edi Lika, ku si pasojë gjeti vdekjen 27-vjeçarja Brunilda Pinderi, e cila udhëtonte në makinën tip "Mini Cooper”, që drejtohej nga Lika.

Të rinjtë u përfshinë në aksidentin që ndodhi mbrëmjen e së dielës në kryqëzimin e bulevardit ‘Bajram Curri’ në rrugën e Elbasanit’. Sipas eskepertizës të marrë nga vendngjarja, 26-vjecari Ruci, ka kaluar në kryqëzim kur semafori ishte ndezur në dritën jeshile, duke nnxjerrë fajtor të aksidentit shtetasin Edi Lika. Sipas Prokurorisë 34-vjecari Lika ka kaluar në kryqëzim, duke mos e respektuar semaforin dhe me shpejtësi tej normave të lejuara.

Seanca gjyqësore u zhvillua sot në spitalin ushtarak të Tiranës, ku Ruci dhe Lika po marrin mjekimet e nevojshme për shkak të plagëve të marra në aksidentin rrugor.

Balkanweb
    5 faqe forumi dhe lodhje gishtërinjsh pëe një vendim që dihej
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anëtarësuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    Kta legena duhet ti varesh per gjuhe se ndryshe nuk kuptojne .

Djalit te Rucit i vinte inat e thoshte 'pse te mos jem une po i ben Shkelzeni gjithe keto para , ca ka ai me shume'

Faqja 9 prej 16 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •