Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 153
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Per ke flet ti per cunin e Rucit ? Pse se njohim ne ate dhe se si do dale palagur... Ca rendsi ka sa plagos dhe sa vret , cuni i partise s'ka'faj.. fajin e ka makina tjeter se shkoi i ra BMW-se luksoz qe kishte ndaluar tu prit dashnoren.. Nga xhelozia kishte qejf me ja prish makinen...
    Jo me jo se nuk eshte dicka e re qe te dalin te palagur femijet e politikanve, madje edhe niper e mbesa Thjesht qe eshte dyfish krim nese ja vene fajin kot shoferit tjeter qe gjoja eci me te kuq (nese nuk eshte e vertete them)

La vita non si spiega, si VIVE!

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    kshu lloj aksidentesh ndodhin kurdohere
    per mendimin tim ky qe eshte fut me te kuqe e ka mar ne qaf ate vajzen qe ka vdek
    te tere ne kemi ec me shpejtesi edhe vashdojm t ecim rruga thot 25 ne 60 mos thoni se jo

kurse per kete figuren tjeter ruci duhet ti kishin par gjakun kishte pir a jo
    edhe ti hiqet patenta per nje kohe te gjat nese ka faj
    Partizoni

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Jo me jo se nuk eshte dicka e re qe te dalin te palagur femijet e politikanve, madje edhe niper e mbesa Thjesht qe eshte dyfish krim nese ja vene fajin kot shoferit tjeter qe gjoja eci me te kuq (nese nuk eshte e vertete them)
    pse te hajne burgun cunat mamaje dhe baballare te deputeteve? Ata jane ligji vete. Vrit, plagos, aksidento, me BMW me TT..
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o shoke po dhe po ti hiqet patenta ai del dhe pa patente sbesoj se do kete frike e do ndryhet ne shpi
    JO SEKS PARA MARTESE

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    o shoke po dhe po ti hiqet patenta ai del dhe pa patente sbesoj se do kete frike e do ndryhet ne shpi
    Nuk ka nevoje te dali pa patenet, ja mban xhepi te punsoje edhe nje shofer qe ta shetise dhe ti hape e ti mbylle deren sa here qe te hipi apo zbrese nga makina djali i Rucit te madh
    Revolution 1848

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Nuk ka nevoje te dali pa patenet, ja mban xhepi te punsoje edhe nje shofer qe ta shetise dhe ti hape e ti mbylle deren sa here qe te hipi apo zbrese nga makina djali i Rucit te madh

Nuk kam lexuar ndonje here nje postim me krenar se sa ky ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    A thua e ka marre me provim patenten Ruçi Jr. ??? M'duket shume e habitshme te kete ndodhur diçka e tille ...
    Sido qe ta kete mare patenten Ruci Jr, patenta verteton se eshte ne dijeni sa duhet te jete shpejtesia maximale ne qendrat e banuara,dmth para gjykatesit nuk mund te thote se nuk e dinte.
    Mjere ajo vajza qe iku se keta te dy do e hedhin.

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Sido qe ta kete mare patenten Ruci Jr, patenta verteton se eshte ne dijeni sa duhet te jete shpejtesia maximale ne qendrat e banuara,dmth para gjykatesit nuk mund te thote se nuk e dinte.
    Mjere ajo vajza qe iku se keta te dy do e hedhin.

Me fal, po kujt gjykates ???

Ata qe denuan çunat e Dades apo çunin e Xhuvanit ???
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Apo ata te Mediut ?
    Revolution 1848

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910

Jo me fal shoku e ke gabim, do e denoj ai gjykates qe denoi Mediun & company Sali Berisha (qe kan vdek me 100 persona nga kjo Company)
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •