Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20

Adnan Merovci flet për figurat tona herë-herë pa peshuar mirë fjalët!!

Opinioni im:

Të premtën që lamë pas, mysafir në emisionin argëtues show ”Oxygen” ishte Adnan Merovci, i cili si përcjellës i ish krytarit të Kosovës, ndjesë pastë, i dha vetes të drejtë të fliste për të ( prej të cilit qe ndarë dikur !!!), por edhe për figura të tjera të kombit tonë duke u dhënë edhe epitete: dikë legjendë, dikë figurë historike dhe dikë…”jo paqësor”!

Pra, protaginistë kryesrë të tij në këtë emision qenë: Ibrahim Rugova ( sepse me të e nisi së pari ), Adem Jashari dhe në fund Hashim Thaçi.

Sipas mendimit tim, për Ibrahim Rugovën pranoi diçka të cilën nuk e kishte thënë ndonjëherë, pse iu ka thyer mendja këtë nuk e di, por kur foli në një rast të veçantë për figurën tonë legjendare Adem Jasharin dhe për Udhëheqësin politik të UÇK-së, më duket se bëri gafe, që sipas mendimit tim nuk do të duhej të dilnin në publik ( ishalla nuk e ka pasur për ndonjë qëllim të keq!). Unë nuk do të kisha folur kështu në një emision që shikohet nga shumë njerëz.

Shkurt mua nuk më pëlqeu ajo që zuri në gojë rastin për ”mustaqet e Adem Jasharit” dhe për bombat e Hashim Thaçit.

Unë në këtë temë do të sjell si klipe më vete këto dy të fundit që zura në gojë, ndërkaq në vazhdim do ta sjell emision në tërësi të ndarë në katër pjesë.

P.S. Mos i jepni temës karakter politik. Unë këtu shpreha vetëm mendimin tim. Mbase unë e kam gabim dhe uroj të jetë kështu!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

dy granata për në Paris!

Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 20-11-2011 më 20:29

Burimi i origjinalit kliko këtu

Emision që ia vlen të shikohet

Hiq ato që i ceka më lart, emisioni si tërësi ka qenë i mirë dhe ia vlen të shikohet, sepse do të dëgjoni edhe gjëra të bukura pa zbukurime e stërmadhime!

Adnan Merovci në Oxygen show – emisioni i tërë

Emision që ia vlen të shikohet

PËR SHKAK TË MADHËSISË, EMISIONI ËSHTË NDARË NË KATËR PJESË

Siç e thashë në postimin e sipërm, po e mbaj premtimin dhe për ju sigurova emisionin e tërë. Emisioni si tërësi quhet i suksesshëm. Adnani tha gjëra që s’i kishim dëgjuar ndonjëherë, prandaj mund të shërbejë edhe si një dokumentar i mirë.

Nëse edhe libri ka këto fakte, gjë që nuk dyshoj do të quhet gjithashtu një libër që meriton të lexohet.

Prapë jam i mendimit që, para se ta botojë këtë libër t’i hedh një sy e ta rishikojë, ndërsa gjithsesi ( prapë sipas mendimit tim ), punën e bombave dhe punën e mustaqeve të legjendarit le ta heq fare ose le ta modifikojë disi ndryshe, sepse kuptimin që u jep ky i vret keq figurat për të cilët flet.

Adnan Merovci në Oxygen show 1

Adnan Merovci në Oxygen show 2

Adnan Merovci në Oxygen show 3

Adnan Merovci në Oxygen show 4

shikim të këndshëm!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 21-11-2011 më 09:10

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Si do qe te jete njeriu ka te drejte te thote mendimin e tije te lire .
    Pata rastin te percjelle programin ne pergjithesi .Adnan Merovci e tha nje fjale shume te vertete ku tha se . Kosova eshte nje tender qe e ka fituare Amerika .

Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Si do qe te jete njeriu ka te drejte te thote mendimin e tije te lire .
    Pata rastin te percjelle programin ne pergjithesi .Adnan Merovci e tha nje fjale shume te vertete ku tha se . Kosova eshte nje tender qe e ka fituare Amerika .
    ka edhe shumë gjera që i ka thënë.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    ka edhe shumë gjera që i ka thënë.

Eshte e vertete se kishte thene edhe shume gjera te tjera Adnan Merovci,pore ne shqipetaret duhet te mesohemi njehere e pergjithemone ,ti duame njeresit sa jane gjalle .

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •