Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33

Tema: Ndihme...

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga donaaa Lexo Postimin
    Aha me vjen mire qe po sho qe ka shume persona ketu qe dine ti ndihmojn te tjeret, me vjen keq qe nuk e kisha par me heret kete shpallje po prap sho qe ke gjetur mjaft informacione per te permisuar rezultatet...besoj duke ndjekur kto udhezime do kete permisime por ne rast se do kesh nevoj per nje sherim me te shpejt mund tju ndihmoj...dhe kjo ndihm qe ju dhan antaret eshte mire te percillet edhe pasi te kete permisime...
    persehdnetje donaa...
    sic i thash edhe kksanthit tani eshte me mire,ka permissim...
    por une pata shume frige ne fillim nga kjo semundje,sepse semundjet qe kan te bejen me gjkun me japin teper frike,e kam perjetuar semundjen e kancerit dhe leukemis tek me te dashurit e mi,dhe per kete shkak me kaploi paniku...

e kaqja eshte se c'do here duhet te ket kujdes dhe te beje llogari ne ushqim...

c'do te mire...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Tetovare beri analizat motra?
    hej Helenushe,te persehndes...

po beri analizat motra dhe kishte pak permisim,mjeku i dha do barna me emrin (Heferoll 350 gr) duke i thene qe te ushqehet mire me keto qe kan cekur disa nga antaret,si laker te kuqe,rep te kuqe,brukkol,spinaq....

pas nje muaji ka perseri te beje ana,izat,shpresoj qe deri ateher te dale me mire...

flm per kujdesin...

c'do te mire
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    pershendetje Ksanthi te falmnderit per mundin qe ke shkruar...
    e kaluar qofte ksanthi...

sa per kete anemi mesdhetare se besoj edhe pse se kam shikuar se cfar shkruan aty tek analizat...

por se besoj sepse po te ishte ajo do na thonin,madje na than mjeket se ka permisim,edhe nje analiz tjeter e ka pas nje muaji...

sa per menyren e te ushqyerit,une jam ne pune o ksanthi ajo ne fakultet,dhe me eshte e madhe duhet te ushqehet vet,e jo te pret me nga une...
    por une po mundohem qe t'ia mundesoj keta ushqime qe jan me vitamina dhe me hekur,...

por tani eshte me mire...
    te pershendes dhe flm shume...

cdo te mire
    Me behet shume qejfi per motren tende por duhet te kuptoje qe nqs nuk ha ato gjera qe duhet te haje do kete gjithmone kete problem .Nuk besoj se do ti pelqejne gjithmone te beje analiza dhe te pije ilace .Dieta qe ben i thuaj nuk i sjell vetem mangesi ne hekur .I sjell ne vitamina , proteina .Te haje peshk 2 -3 here ne jave qe ka yndyre te mire , mish vici dhe shume fruta dhe perime .Ilacin qe i ka dhene dok nuk e njoh se kane emra te ndryshem por me sa kuptoj permban hekur dhe acid folik i cili eshte i domosdoshem per thithjen e hekurit .

Beja te ditur mbi te gjitha shendeti dhe pastaj estetika .

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •