Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 32
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Kryeministri turk kërkon falje për vrasjen e kurdëve në vitet ‘30

Ankara – Kryeministri turk kërkoi falje për herë të parë për vrasjen e pothuajse 14 mijë personave gjatë ngulfatjes së kryengritjes kurde në vitet 30-ta nga shekulli 20.
    “Nëse është e nevojshme ndjesë në emër të shtetit, do të kërkoja falje dhe kërkoj falje”, deklaroi kryeministri Rexhep Taip Erdogan.

Kjo është falja e parë zyrtare e qeverisë turke për vrasjet e 13.806 personave në qytetin juglindor Dersim tani i riemëruar në Tunxhelli në periudhën mes vitit 1936 dhe 1939.
    Erdogan e tregoi atë si përgjigje të kërkesës të liderit opozitar Kemal Kallaçdaroglu i cili tha se Turqia duhet të ballafaqohet me të kaluarën. Familja e Kallaçdarogllut është nga Tunxhelli. (LajmeShqip.com)

PS
    A thue se edhe popullit shqiptar do ti kerkojne falje per masakrat qe i kryen gjat sundimit V-shekullor?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-11-2011
    Postime
    64
    Cdo kush sejcilit duhet ti kerkoje falje per vrasjet , Franca vendeve arabe duke filluar Algjerine,Tunizine,Marokun Italia duhet ti kerkoje falje Libise dhe gjithe botes per vrasjet ne luften e 2 botrore, Amerika- Irakut ,Afganistanit,serbise,Izralei palestines,Serbia- Kosoves,Rusia-Cecenise..... ngadale se akoma ka por nuk me kujtohen per momentin heee mu kujtua Partite politike shqiptare kudo qe jane duhet ti kerkojne falje popullit te vete, kjo eshte me kryesore per mua

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    E c'kuptim ka te vrasesh e pastaj te kerkosh falje?Lufta duhet evituar ne cdo cep te botes.Ketu dhe nje here shpaloset kultura e nje kombi qe kane aq guxim te pranojne gabimet.

Kultura e cilit komb, dhe çfarë guximi ?!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-11-2011
    Postime
    64
    Nuk ka vrare Erdogani,ai ka kerkuar falje per krimet e komunisteve turk ndaj kurdeve ,te njeten gje duhet bere edhe shteti shqiptar me viktimat nga regjimi komunist

Nuk të pyeta ty grupi, pyeta atë që më përmendi kulturë dhe guxim nga një komb që nuk e mora vesh se për cilin bëhet fjalë...
    Sa për krimet e komunizmit në SHQIPËRI, ty nuk të takon të fusësh hundët dhe nuk të kërkoi njeri "mend"-im, meqë nuk je shqiptar. Merru me turkun ti, se me Shqipërinë merremi Ne !

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Kujt i je drejtuar ti Yes?!Specifikoje ne postim,dhe ke perfaqson kryeministri Erdogan ne kete rast,mua dhe ty?!

Citim Postuar më parë nga La_Lune Lexo Postimin
    Kujt i je drejtuar ti Yes?!Specifikoje ne postim,dhe ke perfaqson kryeministri Erdogan ne kete rast,mua dhe ty?!
    Mendova se nuk do ishte aq e nevojshme ta specifikoj në postim, kur duket shumë qartë, apo jo ?

Citim Postuar më parë nga La_Lune Lexo Postimin
    Ketu dhe nje here shpaloset kultura e nje kombi qe kane aq guxim te pranojne gabimet.
    Këtë më sipër nuk e kuptova, dhe më pas bëra një pyetje pa pretendime shumë :

Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Kultura e cilit komb, dhe çfarë guximi ?!
    Dhe tjetra, nuk po e kuptoj atë pjesën e fundit që the tani, në lidhje se kë përfaqëson Erdogani mua apo ty, sepse nuk fola gjë për prokura përfaqësimi.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    e po pune e madhe se kerkuan falje. ato mijera vete kane vdekur tashme...
    nje dite sikur te kerkojne falje edhe serbet e greket per krimet e bera ndaj shqiptareve, do kishte ndonje ndryshim?
    per mua jo. lote krokodili.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Mire qe paska kerkuar falje!Sikur te kerkonin edhe tjeret ne pergjithesi,qe kane bere masaker edhe ne njerez te pafajshem,ka shembuj plote!

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •