ma gjeni nje prosti sllovake se vdes per to
ma gjeni nje prosti sllovake se vdes per to
JO SEKS PARA MARTESE
Heu, qenka rritur mesatarja!
Pse kur rritesh fiton imunitet kshu?kryerja e marrëdhënieve seksuale në moshë të vogël është edhe ekspozim përballë sëmundjeve seksualisht të transmetueshme![]()
Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Sidoqofte shume kurioz ky studimi: kush eshte ajo vajze shqiptare qe deklaron se ka bere seks qe ne moshen 13 vjece?![]()
Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Dakort, te kuptova me mire :-)
Filluan te flasin mamate sic i pelqej une
Mia, shume analize te bukur bere. Kur te jen adoleshent perdor guilt trip se funksionon per mrekulli. Ate qe ta ben femija sta ben as perendia ehuuu sa here e kam degjuar kur ja ktheja llafen si adoleshente. Biles mos te bejne asgje te keqe femijet po kot me kot thuaja![]()
Jam dakort me Pink, mjafton ti kerkosh llogari femijve dhe te krijosh ate ngrohtesi qe te vijne tek ty per cdo shqetesim qe kane.
Mia, per kete moshe qe po flasim 13 aq kollaj eshte t'ua mbledhesh e ti tregosh kufirin per cdo gje, sa ska me. A e din cfare dmth 13 vjec? Akoma ne tetevjecare ! E them me plot bindje qe ato prinder, qe mendojne se nuk mund te bejne zap nje femije ne kete moshe, per mendimin tim, nuk duhet te meritojne fjalen prinder. Jam dakort qe mosha 13-14-15 e 16 vjec jane me te veshtirat, por kjo nuk te ben te stepesh dhe te mendosh se do ndikoj shoqeria me shume se une si prind. Me vone, po qe nuk te pyesin me, fundja atehere jane me te llogjikshme, dhe do i bejne gjerat me me vetdije. Nuk mund tu rrish si polic dite nate, por keto vitet e para te adoleshences, bjerini kokes. Ne kuptiminin mos toleroni, sepse ndikon shoqeria. Shoqeria ne te semes te shkoj. Dhe dicka tjeter, asnjehere mos e krahaso adoleshencen tende me keto tani. Jane me te sofistifikuar, trust me. Tani ka menyra qe ti as qe i coj neper mend te beje gili vili. Prandaj, eshte detyra e cdo prindi syte kater, e veshet hapur, dhe sa me autoritar ndaj femijeve ne kete moshe kaq delikate. Le te qarraviten, le te hiqen si te depresuara, le te thone shoqet e mia kshu e une asgje... e bla bla. Do ju falenderojne nje dite. Jam nje cik konservative kur vjen puna te femijet. Nje gabim it takes te shkaterrojne te ardhmen e tyre. Sdo e lejoja ne asnje menyre, gjithe ate sakrifice timen per nje kaprico te tyren. Never.
Nejse, eshte diskutimi i gjere e gjate. Gjithesecili e din, ose besoj se di si te veproj e sillet me femijen e vet. Kete artikull nuk e besoj gjithsesi.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Femija duhet lane I LIRE te provoje, eksperimentoje me moshataret, ndryshe perfundon si rasti asaj vajzes ne Tirane qe u martu me gabel (sepse s,kish pa mashkull me sy)
E njajta gja ndodh edhe me shume familje konservatore kosovare ne USA ku cikat sa i zgidhin zinxhiret pallohen me zezakun e pare qe i del perpara
KURSE MUA ME VJEN KEQ PER TY QE NGRISHESH NE MENGJES EDHE MERR NJE KAFE JO TE FORTE EDHE FILLON SHKRUAN GJEPURA. TANI NA DOLI SE KETO JANE SHQIPTARE ME IDENTITET FALLCO PLEASEEEEEE MOS E KENAQ VETEN ME GENJESHTRA.
TA THASH EDHE ME PARE FEMRAT SHQIPTARE JANE ATO QE KANE PERQINDJEN ME TE LARTE TE MARTESAVE EDHE PERQINDJEN ME TE LARTE MARTESAVE TE SUKSESHME.
PAK ME INTERESON SE CFARE THOTE KY ARTIKULL PA FAKTE, FEMRAT SHQIPTARE JANE SHUME HERE ME TE NDERSHME SE FEMRAT EUROPIANE.
MY 2 CENTS: TRY A STRONGER COFFEE NEXT TIME IT HELPS
I LOVE GOD
j&g
Me duket pak e ekzagjeruar. Te thuhej 15-16 edhe mund te besohej ky lajm, por 13 vjece mua s'me mbushet shume mendja. Normalisht qe ka, por kjo nuk perben nje % aq te larte sa per te thene qe "vajzat shqiptare e nisin jeten seksuale qysh 13vjece".
La vita non si spiega, si VIVE!
ju qit zoti faret se a turp me ba seks te martume
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt