Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 118
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ma gjeni nje prosti sllovake se vdes per to
    JO SEKS PARA MARTESE

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Heu, qenka rritur mesatarja!

kryerja e marrëdhënieve seksuale në moshë të vogël është edhe ekspozim përballë sëmundjeve seksualisht të transmetueshme
    Pse kur rritesh fiton imunitet kshu?
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Sidoqofte shume kurioz ky studimi: kush eshte ajo vajze shqiptare qe deklaron se ka bere seks qe ne moshen 13 vjece?
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Robery Lexo Postimin
    Soni une nuk nenvleresova asgje, por nuk eshte ajo kondita qe te çon te besh sex 13 vjeçe.. eshte nje paragjykim shume i mjere..dmth cdo femije me prinder te divorcuar i bie te jete me i dobet dhe pre e ketyre gjerave..kur nuk eshte aspak e vertete..
    Dakort, te kuptova me mire :-)

Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    hahahh pink jam shume dakort me ty...mua dhe me neveriten kur thon ne kete moshe qe kan te dashur...te kesh intimitet ne kete moshe humb gjithecka qe perfaqeson kete periudh dhe qe sets it apart from being an adult...me neveriten me shume njerzit kur thon "oh kur te behet adoleshente vajza do ket te dashur etje, ske si ta ndalosh"...hmm let me be the judge of that
    Filluan te flasin mamate sic i pelqej une

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Per mendimin tim edukimi i femijes fillon qe foshnje bazuar ne nevojat e perputhje me personalitetin e femijes, se kot nuk thone qe personaliteti i femijes vendoset qe dy vjec. Po si edukove qe te vegjel tregoje sa te duash autoritetin kur te jene adoloshent se nuk pine uje.

P.s Populli ka te drejte o Pink se flet nga pervoja. Ne fund te fundit dhe ne pjese e popullit jemi apo jo?
    Mia, shume analize te bukur bere. Kur te jen adoleshent perdor guilt trip se funksionon per mrekulli. Ate qe ta ben femija sta ben as perendia ehuuu sa here e kam degjuar kur ja ktheja llafen si adoleshente. Biles mos te bejne asgje te keqe femijet po kot me kot thuaja
    Jam dakort me Pink, mjafton ti kerkosh llogari femijve dhe te krijosh ate ngrohtesi qe te vijne tek ty per cdo shqetesim qe kane.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mia, per kete moshe qe po flasim 13 aq kollaj eshte t'ua mbledhesh e ti tregosh kufirin per cdo gje, sa ska me. A e din cfare dmth 13 vjec? Akoma ne tetevjecare ! E them me plot bindje qe ato prinder, qe mendojne se nuk mund te bejne zap nje femije ne kete moshe, per mendimin tim, nuk duhet te meritojne fjalen prinder. Jam dakort qe mosha 13-14-15 e 16 vjec jane me te veshtirat, por kjo nuk te ben te stepesh dhe te mendosh se do ndikoj shoqeria me shume se une si prind. Me vone, po qe nuk te pyesin me, fundja atehere jane me te llogjikshme, dhe do i bejne gjerat me me vetdije. Nuk mund tu rrish si polic dite nate, por keto vitet e para te adoleshences, bjerini kokes. Ne kuptiminin mos toleroni, sepse ndikon shoqeria. Shoqeria ne te semes te shkoj. Dhe dicka tjeter, asnjehere mos e krahaso adoleshencen tende me keto tani. Jane me te sofistifikuar, trust me. Tani ka menyra qe ti as qe i coj neper mend te beje gili vili. Prandaj, eshte detyra e cdo prindi syte kater, e veshet hapur, dhe sa me autoritar ndaj femijeve ne kete moshe kaq delikate. Le te qarraviten, le te hiqen si te depresuara, le te thone shoqet e mia kshu e une asgje... e bla bla. Do ju falenderojne nje dite. Jam nje cik konservative kur vjen puna te femijet. Nje gabim it takes te shkaterrojne te ardhmen e tyre. Sdo e lejoja ne asnje menyre, gjithe ate sakrifice timen per nje kaprico te tyren. Never.

Nejse, eshte diskutimi i gjere e gjate. Gjithesecili e din, ose besoj se di si te veproj e sillet me femijen e vet. Kete artikull nuk e besoj gjithsesi.

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Sa kollaj e ben ti pink! Normal qe familja luan rol kyc ne edukimin e femijes. Nuk them se do nuk do jem e zonja ta edukoj femijen tim, por nuk duhet te neglizhojme ndikimin e faktoreve te jashtem mbi femijen. Mos harro se kjo moshe influencohet shume nga shoqeria, moshataret. Perkrahja e tyre vlen shume per ta aq sa ne disa raste e vene mbi familjen. Mire eshte te mos e injorosh rolin qe luan dhe shoqeria, ambjenti rrethues ku rritet, ne formimin e femijes.

Nese do nisem nga jeta ime personale prinderit asnjehere s'na kane bere moral. Mbase se fituam besimin e tyre qe te vegjel.. Kemi qene tipa te urte, te ndrojtur dhe s'u lame shkak per te na treguar se kush ben ligjin ne shtepi. Secili ne heshtje dinte se ku ishte kufiri i nderhyrjes apo i lirise.
    Gjithashtu varet nga femija them une. Jo te gjithe femijet kane nevoje per llogari te teperta se mund ti kthesh ne te kundert pastaj.
    Ndonjehere prindi gabon pa vetdije me mendimin se po ben gjen me te mire per femijen. Fatkeqesisht nuk ka receta te gatshme. Cfare metode funksionon per ty nuk funksionon per nje tjeter.

Kam marr me deshire parenting classes meqe femija im eshte cik tip i ndjeshem nga natyra dhe te them te drejten edhe pse me pelqyen nuk me hyn shume ne pune. Pse? Ato metoda qe ata japin jane te pergjithshme dhe jo bazuar ne nje individ apo moshe te vecante.
    Nje rast konkret:
    Perdor kete shprehje me femijet, ''so sad!''- me zgjatim te -a dhe merr nje pamje te dhimbsur kur femija ben gabim, e vjen te tregon rreth saj. Ja thashe femijes tim kete shprehje per dicka qe beri. Reagimi? Uleriti sa kishte ne koke. "Mos u tall me mua! "
    -Ose thoshin,'' bebja vertet nuk flet por meson nga gabimet dhe nuk i perserit me'', gje qe ja keputin kot per mendimin tim. Se ka femije qe edhe pse vriten e bejne perseri ate veprim mundesisht direkt pas te parit.

Per mendimin tim edukimi i femijes fillon qe foshnje bazuar ne nevojat e perputhje me personalitetin e femijes, se kot nuk thone qe personaliteti i femijes vendoset qe dy vjec. Po si edukove qe te vegjel tregoje sa te duash autoritetin kur te jene adoloshent se nuk pine uje.

P.s Populli ka te drejte o Pink se flet nga pervoja. Ne fund te fundit dhe ne pjese e popullit jemi apo jo?:
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Femija duhet lane I LIRE te provoje, eksperimentoje me moshataret, ndryshe perfundon si rasti asaj vajzes ne Tirane qe u martu me gabel (sepse s,kish pa mashkull me sy)

E njajta gja ndodh edhe me shume familje konservatore kosovare ne USA ku cikat sa i zgidhin zinxhiret pallohen me zezakun e pare qe i del perpara

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    A e gjeti Dorontinen te virgjer Kostantini?

ma va tem leshi.hajt se po themi dicka.
    Kostandini e kishte moter Dorentinen dhe jo dashnore (lol).

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga landi45 Lexo Postimin
    me vjen keq nga njerez qe skuptojne,,,

se une nuk po shaje shqipetaret po them nje problem qe ekziston,,,

dhe po na nxin emrin neper evrope,,,

dhe qe kish lidhje me temen,,,

po nje popull qe lavderon veten,,,,

dhe ka frike te diskutoje problemet,,,

dhe e nxjerre dhe gjysmen e afrikes me origjine shqipetare po te jene te famshem,,,

ketu kemi njerez qe na nxjerrin cdo njeri te famshem me origjine shqipetare,,,

nje popull qe ben kete ka frike te pranoje se kush eshte,,,

ne jemi keta qe jemi me te mirat dhe te keqijat tona,,,

jam krenare qe jam shqipetare,,,

po dua te flase per problemet qe kemi,,

jo si ju,,,,si e si me i bo qejfin vetes,,, i mbyllni syte ,,,ne motivin nuk shahet vetevetja,,,

kur fbi,,,interpoli,,,,metropoplitan police

i klasifikojne shqipetaret e shqipetaret si lider ne fushen e kontrollit prostitucionit,,,,

po sipas jush namin u nxjerr landi45

se te gjitha gazetat ,,,agjencite e rendit ne evrope usa canada
    dhe tv dhe emisionet e lajmeve,,,

madje dhe filmat mbi prostuticionin,,,

dhe librat

ku flitet per prostitucionin i ka shkruajt landi 45 simbas jushh,,,

hapni syte e bejuni njerez,,,

njeriu qe sheh dhe riparon problemet e tij eshte njeri,,,

se ata qe shohin vetem te tjereve jane kafshe,,,

une shoh nje problem qe po njollos emrin e shqipetareve kudo ne bote,,,

thashe te flase per te,,,

ju doni ti bini gjoksit dhe te thoni nuk ekziston,,,,

se ndoshta keni ndonje
    kusherir
    komshije
    apo shok a shoqe
    qe ka dale neper evrope me siguri si prostitute,,,

po per ju nuk ekziston problemi,,,

jo nja 60 mije prostituta me origjine shqipetare dhe tutoret e tyre,,,,

hajde llogjike hajde qe me keni,,,

KURSE MUA ME VJEN KEQ PER TY QE NGRISHESH NE MENGJES EDHE MERR NJE KAFE JO TE FORTE EDHE FILLON SHKRUAN GJEPURA. TANI NA DOLI SE KETO JANE SHQIPTARE ME IDENTITET FALLCO PLEASEEEEEE MOS E KENAQ VETEN ME GENJESHTRA.

TA THASH EDHE ME PARE FEMRAT SHQIPTARE JANE ATO QE KANE PERQINDJEN ME TE LARTE TE MARTESAVE EDHE PERQINDJEN ME TE LARTE MARTESAVE TE SUKSESHME.

PAK ME INTERESON SE CFARE THOTE KY ARTIKULL PA FAKTE, FEMRAT SHQIPTARE JANE SHUME HERE ME TE NDERSHME SE FEMRAT EUROPIANE.

MY 2 CENTS: TRY A STRONGER COFFEE NEXT TIME IT HELPS
    I LOVE GOD

j&g

Me duket pak e ekzagjeruar. Te thuhej 15-16 edhe mund te besohej ky lajm, por 13 vjece mua s'me mbushet shume mendja. Normalisht qe ka, por kjo nuk perben nje % aq te larte sa per te thene qe "vajzat shqiptare e nisin jeten seksuale qysh 13vjece".

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ju qit zoti faret se a turp me ba seks te martume
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •