Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383

Michael Jackson është vrarë

Pas spekulimeve disamujore, analizat toksikologjike konfirmuan se mbreti i muzikës pop, këngëtari Michael Jackson është vrarë dhe më saktësisht ai ka ndërruar jetë nga helmimi akut me ilaçin “propofol”.

Pasi që vdekja e Michael Jackson është shpallur vrasje, pritet që kundër mjekut Conrad Murray, së shpejti të ngrihet aktakuzë.

Para disa ditësh policia e Los Anxhelosit lëshoi kumtesë se hetimi për vdekjen e mbretit të popit është përmbyllur dhe se mjeku i këngëtarit Jackson, Conrad Murray do të mund të akuzohej për vrasje nga pakujdesia.

Anëtarët e familjes Jackson kanë deklaruar se po bashkëpunojnë me policinë, ndërsa kanë pohuar se besojnë se në vrasje janë përzier disa njerëz.

Burime pranë prokurorisë thanë se mjeku i këngëtarit, Conrad Murray rrezikon seriozisht inkriminimin për vrasje me paramendim.

Sipas këtyre burimeve, Murray mund të akuzohet gjithashtu edhe për neglizhencë në dhënien e një doze të lartë qetësuesish.

Gazeta express
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Nese eshte e vertet,shpresoj qe drejtesia te thote fjalen e duhur.

MJ,u'r music will live forever !

Rip

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383

Interviste me barbara walters

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    po e ka vrare mjeku dhe ketu ka dhe te tjere qe nuk kane dale ne skene eshte shume e thelle kjo .

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Nuk e di per cfare arsye behet kjo akuz ,
    por sa ilace ka merre dhe merrte Michael Jackson, me duket nje akuz pa vend.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Nuk e di per cfare arsye behet kjo akuz ,
    por sa ilace ka merre dhe merrte Michael Jackson, me duket nje akuz pa vend.

pikerisht ngaqe merrte ilace mund ta vrisnin shume kollaj dhe pa rene ne sy

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Ka qene legjend nuk diskutohet por edhe manjak ni qik.Ne nje interviste te Larry King dhe vllaut Jeremy tregonte se si eshte inspiruar dhe ka shkruar tekstet e kengeve ne maje te lisit.

LOS ANGELES - Doktori Conrad Murray eshte cilesuar si fajtor per vrasjen pa qellim te kengetarit Michael Jackson, qe vdiq me 25 qershor 2009.
    Denimi mund te arrij deri ne 4 vjet burg por vendimin final jepet ne 29 nentor.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    LOS ANGELES - Doktori Conrad Murray eshte cilesuar si fajtor per vrasjen pa qellim te kengetarit Michael Jackson, qe vdiq me 25 qershor 2009.
    Denimi mund te arrij deri ne 4 vjet burg por vendimin final jepet ne 29 nentor.
    Pa qellim?

Te kujton ate barcoleten kur e shtyen njeriun te bie nga kati i 10 dhe pastaj te justifikohesh se ai deshi vet te beje vetvrasje mirepo une vetem pakez i ndihmova dhe e shtyva.

Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Pa qellim?

Te kujton ate barcoleten kur e shtyen njeriun te bie nga kati i 10 dhe pastaj te justifikohesh se ai deshi vet te beje vetvrasje mirepo une vetem pakez i ndihmova dhe e shtyva.
    Ne gazete ishte e shkruar : involontariamente. Ne shqip besoj se ashtu perkthehet

Gjithsesi, thuhej qe kishte kohe qe ky doktori po bente nje tip "eksperimenti" per kete ilacin deri sa i solli vdekjen. Me dashje - pa dashje, denimin do e marri sikur e ka bere pa dashje!

La vita non si spiega, si VIVE!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •