Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Harram buka dhe ajri dhe toka qe i mban persiper qenie te tilla.

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Harram buka dhe ajri dhe toka qe i mban persiper qenie te tilla.

Mos e vrit mendjen...ka dhe me keq kur Historia e Shqiperise po ndryshon dita dites neper shkolla...perfundimi eshte se do dalin kontigjente te tille shkrimesh..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-12-2010
    Postime
    121
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Krasniq Shefqeti? Kush eshte ky?
    Nese dikush jep nje mendim qe i pershtatet ideve te mia sigurisht qe i mbeshtes qofte ky Krasniqi apo Maliqi.

Tema eshte a ka qene Fishta fashist, e jo c'fare ka shkruajtur. Ti akoma vazhdon idolizimin e tij sepse i paske lexuar Lahuten e Malesise Fishtes dhe veprat e tjera as qe ja mban mend.

Sa per kalamajte ke te drejte do heq dore se marruri me ty
    JA PO TA BEJ EDHE UNE NJE PYETJE,PO TI CJE?SE PO TE FLAS NGA BESIMI QE KE (MUSULMAN)AT'HERE TI DUHET TE JESH "TALEBAN" APO JO.TE GJITHE KETA SHQIPTARE,QE SOT HYN DALIN VENE VINE NEPER BOTE C'JAN?APO SOT SKA ME REVIZIONISTE,KAPITALISTE,SHOVINISTE,ETJ.....JA TA THEM UN SE C'PERGJIGJE DO TI:
    A E NJEH TE PAKTEN SE KUSH ISHTE ORIANA FALLACI?O MYSLIMAN SHQIPTAR TRAPUSH.
    EDHE UN JAM MYSLIMAN,POR JAM DHE KATOLIK,JAM FASHIST,POR DHE KOMUNIST,NUK JAM DEMOKRISTJAN,POR KRISTJAN DEMOKRAT,S'BEHEM DOT NAZIST,POR MBI TE GJITHA JAM ALBAN RRACIST KUNDER IDIOTEVE SI TY,SEPSE KJO E JOTJA ESHTE RRACE.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •