Close
Faqja 25 prej 32 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 313
    i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Nuk ke sjelle diçka te re, te pakten per ata qe e ndjekin politiken hap pas hapi.

Cfare alternative tjeter me te mire ka per momentin Shqiperia?
    Te perzere me dru kokes Katoviçianët !

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Nuk ke sjelle diçka te re, te pakten per ata qe e ndjekin politiken hap pas hapi.

Cfare alternative tjeter me te mire ka per momentin Shqiperia?
    Dhe une e di,qe ti e di!
    C'fare Alternative?
    Po ta lexosh(nga pyetja duket qe se ke lexuar fare)pergjigjen e ke ne fund.

Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Te perzere me dru kokes Katoviçianët !
    Kush ju enveristet? A po se harrova Gramozi, Namiku, Edi, Nardi, Spartaku, Gjoni, Bushati etj jane "demokratet" e vertete!

Do kemi me ne fund prodhim teneqexhinjsh dhe samarxhinjsh apo jo bamatat? Na ka marre malli per kryetarin e keshillit, per operativin e lagjes, per shefen e kuadrit, per shokun sekretar te byrose. Na ka marre malli edhe per flete-rrufete!

Na ka marre malli per mbledhjet e kolektivit, per mbledhjet e lagjes ku spiunonim njeri-tjetrin, ku ja nxirrnim syte armikut te klases.

Na ka marre malli te mblidhemi si njehere e nje kohe ashtu vençe me kenge e me valle, grushtbashkuar rreth Partise dhe shokut Enver, qe marrçin dite nga ditet tona.

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Citim Postuar më parë nga Alti Elezi Lexo Postimin
    Dhe une e di,qe ti e di!
    C'fare Alternative?
    Po ta lexosh(nga pyetja duket qe se ke lexuar fare)pergjigjen e ke ne fund.
    Ne "Exkluzive" te radhes ne T.CH "Kush e rrezoi komunizmin ne lindje ?"
    degjoje çudira edhe me te medha..
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

Citim Postuar më parë nga EDLIN Lexo Postimin
    Ne "Exkluzive" te radhes ne T.CH "Kush e rrezoi komunizmin ne lindje ?"
    degjoje çudira edhe me te medha..
    E rrezoi Andropovi dhe KGB-ja! Edhe PD e krijoi KGB-ja. Edhe Azem Hajdarin e dergoi KGB-ja tek Ramiz Alia.

Se late nam duke ju besuar çdo njeriu qe hedh nje fjale dhe e pranoni menjehere si te vertete.

Naivitet shqiptaresh!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 12-12-2011 më 17:48

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    Kush ju enveristet? A po se harrova Gramozi, Namiku, Edi, Nardi, Spartaku, Gjoni, Bushati etj jane "demokratet" e vertete!

Do kemi me ne fund prodhim teneqexhinjsh dhe samarxhinjsh apo jo bamatat? Na ka marre malli per kryetarin e keshillit, per operativin e lagjes, per shefen e kuadrit, per shokun sekretar te byrose. Na ka marre malli edhe per flete-rrufete!

Na ka marre malli per mbledhjet e kolektivit, per mbledhjet e lagjes ku spiunonim njeri-tjetrin, ku ja nxirrnim syte armikut te klases.

Na ka marre malli te mblidhemi si njehere e nje kohe ashtu vençe me kenge e me valle, grushtbashkuar rreth Partise dhe shokut Enver, qe marrçin dite nga ditet tona.
    Joooo , ju nazi fashistet , MustafaMerlikistet , XhaferDevistet , CenoBegkryezistet , HamitMatjanistet etj etj leshiste te tjere .....

Mallin mundet ta nxjerresh kollaj , por dhe urimi yt ka zene vend se kam pershtypjen se disa nga ditet e tua t'i kane marre ........ si atehere edhe tani ....

Nuk spiunonte njeri neper mbledhje , se nuk ka logjike te ndodhe , sepse nuk quhet spiunllek ! Pastaj numrin me te madh te spiuneve e zinit juve , sepse per juve ishte e interesuar Partia, se cfare benit dhe cfare mendonit te benit , keshtu qe nga juve i vilte informacionet !
    Nga populli i tere kerkohej vetem pune , kurse nga juve pune dhe spiunllek ! Po prandaj ju vuri ne krye , kur beri sikur iku ne 1990-ten ! Ku kishte njerez me te sigurte se juve ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 12-12-2011 më 18:02

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794

Dydyrinas,
    Me vjen keq qe po te them,por gjykimi yt ne shume raste le shume per te deshiruar.
    Bamtat,ne kete teme(bamtat as nuk ja kam lexu ndonjeher temat)ka qene shume brenda temes gjate gjithe kohes,kurse ti,jo keshtu e jo ashtu,jo e lagu jo se lagu,jo komunista,jo demokrate,asnje ide,por vetem Kryenecesi Tipike Ballkanase,me nje fjale.....llafos kot.
    Llafos kot,se kujt po i rruhet per komunista e pd-ista apo ps-ista.
    Nderoi baterine ores,se ka rene zilja.

Historia Jone,ka ndodhur e mire apo e hidhur dhe do te shkruhet serisht,ajo qe eshte bere dhe NUK mund te C'BEHET,por do te ishte me mire te thuhej,po u be,ndodhi,por sikur te behej me mire?
    Asgje do ti s'do ti,dua une s'dua une,Ajo qe ka ndodhur ka ndodhur!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Alti Elezi : 12-12-2011 më 17:54

Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Joooo , ju nazi fashistet , MustafaMerlikistet , XhaferDevistet , CenoBegkryezistet , HamitMatjanistet etj etj leshiste te tjere .....

Mallin mundet ta nxjerresh kollaj , por dhe urimi yt ka zene vend se kam pershtypjen se disa nga ditet e tua t'i kane marre ........ si atehere edhe tani ....

Nuk spiunonte njeri neper mbledhje , se nuk ka logjike te ndodhe , sepse nuk quhet spiunllek ! Pastaj numrin me te madh te spiuneve e zinit juve , sepse per juve ishte e interesuar Partia se cfare benit dhe cfare mendonit te benit . keshtu qe nga juve i vilte informacionet ! Nga populli i tere kerkohej vetem pune , kurse nga juve pune dhe spiunllek ! Po prandaj ju vuri ne krye , kur beri sikur iku ne 1990-ten ! Ku kishte njerez me te sigurte se juve ?
    E nxore koken o Made in PPSH-ja!

Citim Postuar më parë nga Alti Elezi Lexo Postimin
    Dydyrinas,
    Me vjen keq qe po te them,por gjykimi yt ne shume raste le shume per te deshiruar.
    Bamtat,ne kete teme(bamtat as nuk ja kam lexu ndonjeher temat)ka qene shume brenda temes gjate gjithe kohes,kurse ti,jo keshtu e jo ashtu,jo e lagu jo se lagu,jo komunista,jo demokrate,asnje ide,por vetem Kryenecesi Tipike Ballkanase,me nje fjale.....llafos kot.
    Llafos kot,se kujt po i rruhet per komunista e pd-ista apo ps-ista.
    Nderoi baterine ores,se ka rene zilja.

Historia Jone,ka ndodhur e mire apo e hidhur dhe do te shkruhet serisht,ajo qe eshte bere dhe NUK mund te C'BEHET,por do te ishte me mire te thuhej,po u be,ndodhi,por sikur te behej me mire?
    Asgje do ti s'do ti,dua une s'dua une,Ajo qe ka ndodhur ka ndodhur!
    Cfare kupton me brenda temes e jashte temes? Pastaj bamatat ate pune ka gjithe diten e gjithe naten, sa ne Tema, sa ne Shekulli, sa ketu e sa kush e di se ku.

Po nuk ka asgje normale ne kete pseudo teme! Eshte thjeshte nje tryeze pensionistesh, ne te cilen bera gabim qe u ula dhe prej ketij shkrimi i them stop.

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    E nxore koken o Made in PPSH-ja!
    Pse cfare kujton ti se meqenese une nuk jam me Partine e Punes duhet te behem me tradhetaret e qelbur te ketij kombi ? Apo meqnese nuk jam me tradhetaret e qelbur te ketij vendi , jam me Partine e Punes (ose PS-ne dhe PD-ne) ?

Po e them tani dhe pergjithmone : TRADHETIA NDAJ ATDHEUT E KA VENDIN NE LITAR !

Fiksoje mire ne koke ! Dhe ky mentalitet nuk eshte vetem timi , por i shumices dermuese te shqiptareve , pavaresisht se " varferia te shpie ne dere te hasmit " , por tradhetine dhe pabesine , eshte veshtire te ta fale njeri !

Ne shqiptaret keshtu flasim , SHQIP !
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 12-12-2011 më 18:13

Faqja 25 prej 32 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •