Close
Faqja 28 prej 32 FillimFillim ... 182627282930 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 313
    Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Urime per censuren ! Ilaçi e paska bere efektin ! I paska djeg atij qe i ka fshire ! Kjo do te thote se ai e ka kuptuar qe eshte ne rrugen e gabuar antishqiptare !

Ne na ka lindur shpresa se do te sherohet dhe do te heqe dore nga kjo rruge , pavaresisht se ka fshire postimet !

Por me kete rast verifikuam edhe mendimet tona !

E shikon Projekto , cfare te thashe ? "Nuk te le njeri me iu afru gardhit " !

Mos u ligeshtoni ! Vazhdoni dhe pune te mbare te gjitheve !

LOL

Çdo komisar batalioni e brigade do t'a kishte zili taktiken tende propagandistike. Nuk e di, a e di PS çfare elementi ka ne rradhet e simpatizanteve te vet.

Te rrespektoj si forumist kundershtare !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Fshirja arbitrare e postimeve eshte edhe e kunderligjshme, sepse, nder tjerash, bie ne kundershtim me te drejten kushtetuese dhe ligjet perkatese mbi te drejten per liri te shprehjes.
    Eshte dicka tjeter dhe kuptueshme, qe askush nuk ka kohe dhe vullnet te paraqes ankesa prane organeve kompetente per cenzura te tilla te pajustifikueshme te mendimit te lire. Megjithate, kjo nuk guxon te shfrytezohet nga pergjegjesit e forumit per nderhyrje arbitrare dhe te qellimshme kunder mendimeve dhe shprehjeve qe nuk ju pelqejne.

Nuk jam aspka i bindur, se ato postime ( vecanarisht te miat) ishin ne kundershtim me ndonje rregull te pergjithshme ap te posqme te ketij forumi. Prandaj, nje veprim i tille eshte i patolerueshem, pavaresisht se ai/ajo qe e ben nje veprim te tille ka mundesi ose fuqi ta bej nje gje te tille.

Nese vazhdohet keshtu, jo vetem une por me gjase edhe shume pjesemarres tjere te ketij forumi se paku do te reagojne duke reduktuar dukshem kontributin e tyre ne temat qe iu interesojne.
    Kur ndonjeri nga pjesemarresit ne diskusion poston ofendime personale ose gjera, te cilat qrtazi nuk kane te bejne me temen, atehere ato postime mund te fshihen. Por jo edhe postimet e te tjerve, vetem pse jane cituar nga dikush apo ndodhen brenda temes se njejte...
    Fshirjet gjithashtu duhet te arsyetohen.

Shume vezhgim i drejte !!!

Nqs mendojne qe tema eshte nje apologji ndaj diktatures, atehere le t'a mbyllin qe ne fillim, jo pas 40 faqe postimesh.

Pastaj nuk eshte aspak fisnike te pranosh diskutimin e tjetrit edhe pse nuk te pelqen dhe kur ndihesh i çarmatosur nga argumentat te ngrihesh e te ikesh.

Personalisht me duken xheste femijerore. Si tek "Mengjese Lufte", Topi eshte imi, penalltine do t'a gjuaj vete ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    LOL

Çdo komisar batalioni e brigade do t'a kishte zili taktiken tende propagandistike. Nuk e di, a e di PS çfare elementi ka ne rradhet e simpatizanteve te vet.

Te rrespektoj si forumist kundershtare !!!
    Faleminderit per komplimentin !

Por ta them me shume sinqeritet qe nuk jam i angazhuar askund ! Madje te te them edhe nje te vertete tjeter : PS-ne , pavaresisht se duket "me e bute" , e konsideroj dhe kam bindjen personale se eshte Mema e PD-se ! Flas gjithmone per ata qe vendosin eeee , nuk flas per militantet dhe simpatizantet apo anetaret e radhes !

Ka dhe nje te vertete tjeter per mua , flas ate qe mendoj dhe kam bindjen se eshte e vertete sipas gjykimit tim , nuk urrej asgje pervec hipokrizise dhe pabesise dhe ne fund e pranoj mendimin e tjetrit si te drejten e tij qe ia ka dhene perendia ! Me pelqen debati mendor sepse korrigjoj dhe kolaudoj edhe vehten !

Te uroj sinqerisht gjithe te mirat O vella shqiptar kundershtar !
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 16-12-2011 më 03:50

Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin

Kush e beri kete popull akoma me dembel eshte Enveri.

Dakort jam une, po dembel kete popull e beri akoma me shume dergimet e refugjateve.

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Dakort jam une, po dembel kete popull e beri akoma me shume dergimet e refugjateve.

Jam dakort !!!

Por nuk mund te veprosh ndryshe duke pare qe familja eshte ne dite te veshtira. Evenimenti refugjat, prandaj ndodhi. Nga skamja e tejskajshme ...

Po pra, po jo te gjitha shtetet kane vepruar sic ka ndodhur dhe po ndodh ne Shqiperi. Tek ne nuk kane menduar qe te bejne dicka me ato para, ky eshte problemi. Per te mos folur per konsumizmin e theksuar....

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    pse nuk ishin shqiptare kto refugjatet?

ps.ja paskan fshi bamkes postimet

më mirë sot se dje

Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Urime per censuren ! Ilaçi e paska bere efektin ! I paska djeg atij qe i ka fshire ! Kjo do te thote se ai e ka kuptuar qe eshte ne rrugen e gabuar antishqiptare !

Ne na ka lindur shpresa se do te sherohet dhe do te heqe dore nga kjo rruge , pavaresisht se ka fshire postimet !

Por me kete rast verifikuam edhe mendimet tona !

E shikon Projekto , cfare te thashe ? "Nuk te le njeri me iu afru gardhit " !

Mos u ligeshtoni ! Vazhdoni dhe pune te mbare te gjitheve !
    përshëndetje bamatat
    ju e dini unë kam dëshirë të flas me fakte dhe dal hapur me emër e me mbiemër, sepse kur e flas fjalën, e peshoi njëherë e pastaj flas ( te¨shumtën e herës), prandaj unë gjithmonë qëndroj pas fjalës sime.

Ky forum ka ndryshuar shumë dhe ashtu sic ka ndryshuar forumi, kanë ndryshuar edhe lexuesit ( kupto: popullin, në këtë rast ). Unë kam qenë i "abonuar" në këtë forum që nga viti 2001-2002, nëpërmjet albasoul, sepse aty gjeja materiale për shkollë aso kohe për fëmijët shqiptar. rastësisht hyra edhe në forum, por aso kohe ka qenë e pamundur të diskutoje tema sikur kjo e të ngjashme. Pastaj u largova dhe deri më 2008 nuk kam më hyrë këtu. Ndyshimet janë të mëdhaja dhe moderatorët sikur janë një cikë më të butë, pro edhe lexuesit gjithashtu.
    Ta zëmë për tema sikur kjo i ke vetëm nja 2-3 militantë që akoma nuk e kanë kuptuar realitetin. Dhe kjo është shenjë e mirë. Besoj ke¨shtu qëndron edhe puna me populllin: edhe ata do të kenë ndryshuar mendje dhe do të jenë larguar nga militantizmi që dikur kishin!
    Aktivitetin kurrë nuk do ta ndal, por jo me shpifje e intriga, sepse ato janë të dëmshme. Ky popull ka nevojë për ndihmë të ngutshme e të sinqertë. Gjithmonë është mashtruar nga njerëz qëllimkeq e profiterë të situatave të liga!

respekt për gjithë ata që e duan pa hile këtë popull!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    ueeeeee! Skandaloze!
    Po jo moj halla mine unë këtu nuk jam redaktor dhe nuk mund ta bëjë këtë gjë!
    Nuk jemi budall që humbim kohe, se megjithatë dikush që duhet t'i lexojë i ka lexuar ato shkrime dhe do ta bëjnë efektin dhe do ta zgjojnë dikë nga gjumi!

Mbase janë fshirë ato që kanë devijuar nga tema.

respekt,
    Jo more çfare devijimi.. s'eshte kjo arsyeja. Devijime te vogla eshte e pamundur te mos ndodhin, tema eshte e gjere. Kryesorja nuk ka pasur sharje e fyerje.. aq sa edhe ti pate thene se biseda po zhvillohet me mire ne keto faqet e fundit.

Kur isha dikur 13-14 vjet shkonim shpesh ne kinema, filma koti(si femije te shehrit ma.. s'kishim lope te ruanim, do zgjidhja lopet po te kisha mundesi) dhe gati çdohere na vidhni 15-20 minuta te filmit.. edhe ne mes te ndonje aksioni gjate projektimit ndodhte qe ..hop.. kcente shiriti, shko e kupto mandej se si kane rrjedh ngjarjet ne ato minuta qe na vidhnin. Shikuesit, shqiptaret pra, qe paguanin bileten protestonin nje minut a dy me fishkellima e ulerima.. dhe pastaj u pajtonin me abuzimin dhe ulnin koken. Kete marifet e benin shkijet qe punonin ne kinema(ose argatet e tyre shqiptar) pa asnje arsye.. vetem qe ta shprehin prepotencen e tyre..
    Une me dy tre shoke nuk ndalnim me 2 minuta por vazhdonim protesten gjatee.. deri sa vinin mbikqyresit, kontrolloret.. e na largonin nga salla.
    Pasi kjo vaki u perserit shume here punonjesit e kinemase filluan te na njihnin.. dhe si rezultat nuk na lejonim me as te hym.

Fshirja e komenteve tona mi kujtoi keto ngjarje.. pershtypjen e çastit te atehershem dhe kete te sotshmin e kam te njejte.
    Ku eshte ndryshimi ne mes ateher dhe tani?
    Ndryshimi eshte se derisa atehere vetem gjysma e Shqiperise ishte e pushtuar(dhe ate vetem fizikisht sepse shpirterisht ka qene me e forte se kurr).. sot eshte e tera, prandaj abuzimet e prepotencen e shkijeve(si mund ti quaj ndryshe!?) mund ta hasesh ne çdo cep te Shqiperise meme.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Propaganda naziste çensurohet ne Gjermani.

Them qe kete duhet te bejme ne me propaganden enveriste.

qashtu halla mine

Faqja 28 prej 32 FillimFillim ... 182627282930 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •