Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 42

Tema: Aria & Pasta

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Corazon,
    Strawberry shortcake ke bere ndonjehere? Dua ti provoj nga fundjava.
    I dua te jene si te chefs nga food network, vec te dalin te bukura se per shijen s'ka problem
    Jo Soni,s'kam provuar te bej asnjehere. Por ti bravo, provoji, se ashtu si Fiori, te paskemi edhe te pendes edhe te "furres" ty.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Hah ate guacamole qe bera dje duhet provuar patjeter Si perfundim vetem nje tas me gaucamole hengra per darke aq shume me pelqeu.

Perdora dy avocado qe per rastesi ishin shume te mira. Pasi ja hoqa lengun dhe farat nje gjysem domateje, e preva ne copa te vogla fare dhe ja shtova guac. I shtrydha dy limona, nje qepe te kuqe mesatare te prere holle, nje tufe te vogel cilantro te fresket te grire,dy luge cumin pluhur, pak kripe dhe pak piper cayenne.

Soni, per strawberry shortcakes une i bie cik shkurt. Perdor nga ato perzierjet e gatcme per waffle dhe te ndonje keku qe me pelqen (gjysem per gjysem). Ndjek udhezimet atje sikur do beja kek dhe per ta pjekur e hedh perzirjen ne nje tave te vogel katrore. Pasi piqet e ndaj ne dy shtresa. Luleshtrydheve ju pres pak majen dhe pjesen e bishtit, i ndaj ne kater pjese dhe i perziej me pak sheqer pluhur. Pastaj nje shtrese kek, nje shtrese luleshtrydhe, pak arra te pjekura dhe nje shtrese me krem (tek kjo mos u kurse, merr me te mirin, per mendimin tim kjo ja jep gjithe shijen). Perserit te njejten gje dhe per tre shtresat e tjera. Tani ne vere e bej ndonjehere, ndaj po me rastisi do sjell dhe foto ketu.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Jo Soni,s'kam provuar te bej asnjehere. Por ti bravo, provoji, se ashtu si Fiori, te paskemi edhe te pendes edhe te "furres" ty.
    Te jem e sinqerte, s'jam dhe aq mire si Fiori. Gjithesesi me pelqen se humbas ne mendime kur gatuaj, it's therapeutic. :-)

Fiori flm.

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    http://m.youtube.com/watch?feature=m...&v=Salt8AxXg9o

Nuk po vendos dot linkun e kenges 'Luna Tu', nga A.S.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Corazon, Fiori, cdokush tjeter...e ndjek MasterChef? Pardje rastesisht e ndoqa per here te pare kete program. Kam pyetje , te tipit: kush eshte ai chef-vleresuesi qeros se me pelqeu (his dry humor ishte njesh), tjetra ajo pjesmarresja qe nuk sheh... cka, pse? (what's her story?). Pefundimisht cfare fiton fituesi?

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Corazon, Fiori, cdokush tjeter...e ndjek MasterChef? Pardje rastesisht e ndoqa per here te pare kete program. Kam pyetje , te tipit: kush eshte ai chef-vleresuesi qeros se me pelqeu (his dry humor ishte njesh), tjetra ajo pjesmarresja qe nuk sheh... cka, pse? (what's her story?). Pefundimisht cfare fiton fituesi?
    Joe Bastianich, qe eshte komshiu i Mia-s se forumit.

Ndersa Christina, konkuruesja e verber eshte diagnostikuar me nje semundje te rralle, qe e ka lene te verber shume vite me pare qe nga 2003. Sa per cmimin akorduar fituesit, s'e kam idene.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Wow!!

I saw a little bit of her spirit when she mentioned she didn't want a sympathy vote! I love her even more after seeing her courage and determination! I lumte.

Flasim pak per pjesmarresit e tjere? Pershtypjen e pare qe kam me nje ore qe i ndoqa: nje pjesmarres, David nese mbaj mend mire, bo sa inat qe e kam. Se kuptoj pse qahet aq shume! Keshtu ka qene gjate gjithe kohes? Bah bah. Ajo kinezja tjeter, si tenje me dukej, mbase gaboj. Per ate buzekuqen, s'di cte mendoj ende, sikur s'ka besim tek vetja por ushqimi i del mire? Pastaj ishte nje brune e vogel ne moshe, emrin sja di...po me pelqeu. Kurse ate llapazanin shyqyr qe e hoqen se s'degjoheshin lavderimet qe i bente vetes. Po ashtu sa me shpejt te heqin kete David aq me mire, se s'degjohet kur behet si viktime. Te tjeret si mbaj mend.

Joe e paska emrin! Sa serioz sa serioz, prandaj te ben te qeshesh! Edhe tek klipi qe solle ti, kur Christine beri shaka nuk i levizi mimikja e fytyres haha.

Me pelqeu shume programi. S'kam pasur ndonjehere kaq shume per te thene per TV-show.

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Pėr: Aria & Pasta

Meqenese sot eshte Super Bowl, te gjithe kemi deshire te gatuajme ndonje recete te vecante dhe te shpejte per tu ulur prane TV dhe enjoy lojen.
    Pervec recetes qe ka paraqitur zonja ne kete video, me pelqen hyrja qe i ka bere. Jo te gjithe kuptojme ose pelqejme kete lloj futbolli, por meqenese ka marre permasat e nje feste, festojme te tere.

Enjoy!

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Edhe nje video tjeter e thjeshte, por qe me kujton Shqiperine. Kur ishim te vegjel , disa moshatare ( djem) merrnin buke me gjelle siper dhe e hanin jashte. Dukej shume e shijshme, por vetem "te paturpshmit" e benin.

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Meqenese plot njerez e gatuajne gjelin e detit edhe per festa te tjera pervec "thanksgiving", Laura Vitali eshte e preferuara ime e ketij viti. Video e meposhtme mund t'ju ndihmoje per te gatuar per festat e fundvitit. Kjo recete eshte "scientifically proven" nga une. LOL! Mishi i gjelit eshte shume i shijshem i gatuar ne kete menyre.

Per receta te tjera shikoni videot e saj. Te gatuani along me te eshte edhe argetim.

P.S. Varet edhe per ke gatuani. Kur gatuani me dashuri, por kur them dashuri, dashuri te vertete ama, ushqimi del te lepish gishtat. ( Just kidding!! )

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •