deri tani nuk kam patur probleme
ndersa sa per temen hasa edhe une te njejtin problem , mendova se mos me kane perjashtuar dhe thashe u shyqyr , mbase tani do rri me pak ne internet![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 13-11-2011 mė 10:33
Mary asnjeher nuk lehen passwort-at e njejt , se nqs thyhet mund te hyn edhe ne gjera te rendesishme.
Varet sipas linkut , link i rendesishem pass- i komplikuar :-)
Sa per mos hyrjen keto dite ne FSH ( se sa filloi me be numrat linku) i kam mbaru te gjitha gjerat qe i kisha shtyre menjan ahhahahaahah
Po me vite keq vetem se hyjm ndonjeher e bejm ndonje muhabet , ''thashethem'' ect ect xDDD
Jeto sot se neser nuk i dihet
Me ne fund arrita te logohem O_o
"Dikush ka tentuar 5 here te logohet ............"
Heuuuu breeee
Etna serverin i ben ato loja se me tha edhe nje anetar tjeter qe kishte kete ploblem
edhe une ashtu mendova kush hyri me pass tim
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
kam 3 dite qe kam probleme me forumin dje mu bllokua fjalkalim nuk eshte qe e kisha haruar por as vet nuk edije se cpo ndodh me forumin
HESHTJA ESHTE FLORI
FJALA ESHTE ARGJEND
dhe mua dje me ishte bllokuar konto se dikush kishte tentuar 5..........here te hynte ne konton time ............se di a e keni patur te gjithe kete problem ose eshte nje pjestar i forumit qe nuk ka pune tjeter dhe na mbyll kontot neve?.............
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Me ndryshimet e fundit, te gjithe anetaret e vizitoret qe hyjne ne forum nga Evropa (qe perbejne edhe pjesen derrmuese te anetareve), duhet te shohin nje ndryshim pozitiv ne forum. Faqet e forumit duhet te hapen me shpejt se ne te shkuaren.
A e keni vene re nje gje te tille, apo faqet hapen ashtu si me pare?
Albo
P.S Cdo problem qe te hasni, raportojeni ne kete teme, nuk eshte nevoja qe te hapni disa tema.
Ndoshta Kjo Qe Thua Ti Albo Qe Hapen Me Shpejt Po Eshte E Vertet Por Shpesh Here Forumi Del I Padisponueshem Duhet Me I Dhen Refresh Faqes Disa Here Qe Te Vazhdoj Ne Forum Neper Tema.ka Momente Qe Punon Shume Mire Pa Asnje Pengese, Ka Caste Qe Ndodh Si Ndodhi Dhe Dje?
A Mendon Se Kto Gjera Do Perseriten? Apo Tani Do Ket Me Pak Probleme?
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Krijoni Kontakt