Te dashur motra dhe vellezer musliman
Si anetar i forumit shqiptar nuk kam qen mjaft prezent ne jeten e forumit per te dhene ide apo dhe per te debatuar neper tema te ndryshme , por gjithmone kam qen nje lexues thuajse i rregullt dhe keshtu rralle here kam reaguar aty ku me ka mar mendja se duhet reagur.
Hallin qe me ka kaplue kohet e fundit eshte se : Kam tre femij dy djem dhe nje vajze, materialisht qendrojm mjaft mire kam nje harmonie familjare te mrekullueshme,por e vetma gje ne familjen time eshte qe djali im i madhe nuk eshte sikur ishte dikur, pra nuk e ka ate kapacitetin qe kur ishte femij fare i vogel .
Qysh ne moshe kur ishte 3 vjec kendonte, fliste aq bukur , komunikonte ishte i dashur e donin te gjithe , kishte ze te bukur , por, disi kjo filloi te venitet qe kur u be 6 vjec , sidomos kur e ndrruam vendbanimin nga toka shqiptare per ne dhe te huaj.Nga ky moment per birin tim nuk pate me dite te bardhe , ai fillonte te rrinte vetem , mos te shoqerohej , ishte disi i humbur , e humbi interesin per gjithcka pra me nje fjale stagnoj apo ngeli ne vend pa as nje perparim .
Disa me thone se ka pasur mesysh, disa me thone se rrethi i ri ka ndikue qe ai te jete keshtu si eshte tani ,e une po kerkoje keshille fetare sepse keshilla pedagogjike kam perdor mjaft por pa rezultat final .Percejllje te psikologut kam pasur dhe djali im ka qen rresht tri vjet ne percjellje te tije por prap pa rezultat konkret.Une i ftoje gjithe ata qe din te me japin nje shpjegim cka te ndermare , cka te beje dhe si tia beje .Ju lus per pergjegje apo keshilla serioze ju mirepres ne debat .
Me respekt
Stentori
Krijoni Kontakt