Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 106
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    sa nje kacole, ja aq vlene.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    nje e njohura ime qe ka probleme me te shoqin i cili eshte pijanec i tmerrshem dhe ven here pas here dore mbi te duke i thyer njehere edhe brinjet shkon nje here ne polici per ta denoncuar dhe ata i thone :
    - ik mi gru, zgjidhi vete konfliktet me burrin, ne jemi ketu per te kapur kriminelat!!!!!!!!!!!!!
    Tek pallati ku kam jetuar kishim pijanec te tille. E shihje rruges sahere te dehur. Mbaj mend kush e di sa here kundervinin komshite e hyrjes sepse rrihte gruan biles edhe nje here djalin qe ishte duke mbrojtur nenen. Me ne fund duroi sa duroi ajo dhe i dha divorcin. Kjo ndodhi nga viti 95-96. Nene me tre femije....me mire te ndash hesapet sidomos kur jane femijet ne pyetje. Kur babai nuk eshte influence e mire per zhvillimin e femijeve, me mire nje prinder normal sesa nje familje e prishur. Alkoli eshte semundje qe shkatarron familjaret dhe per kete se ka fajin askush pervec pijanecit.

Ne rastin e te njohures tende....policave duhet tja besh gropen

Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Ne shqiperi provo bej nje postobllok kontrolli makinash ,1 ne 5 cope te del me armatim te rende se pistoleta majne gjithe pothujse.
    Lejohet me ligj arma ne Shqiperi?! Se ka disa shtete qe nuk e lejojne. Mbase dhe shteti yne duhet te ndjek te nje mos kishin mundesine e pistoletes nuk do te shkonin deri ne vdekje dhe sdo kishim kaq shume vrasje.

Ok se e kontrollova ne internet dhe thojne qe me ligj lejohet mbajtja e armes ne Shqiperi.

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    ne shqiperi gjate vitit 2010 jane kryer 115 vrasje.
    per te qene ne "norme", i bie qe ne itali te kryhen rreth 2300 vrasje ne vit.
    Me cfare lexova ne net, italianet nuk e kane aq te lehte te ikin e te blejne arme sepse ligjet jane te forta, duhet te bejne aplikim dhe nese policia i jep te drejte atehere lejohen te blejne arme. Dmth populli italian nuk ka mundesi te bej % te madhe vrasje nga mos mundesia e armes. Pra e ka me te veshtire sesa populli Shqiptar.

Na duhen kufizime te tilla ligjore dhe ne Shqiperi, mos te shkoj deri ku te them duhet hequr fare lejimi i armes popullit tone.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    un e di se ne shqipri vetem armet e gjahut lejohen me ligj asni lloj arme tjeter
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    shqiptari e ka pasur gjithmone ate faktin qe per nje fale goje te merrte jeten , tek ne nder shekuj ka mbizoteruar ligji i armeve, ndaj kemi qene gjithmone nje popull i vuajtur sepse kemi qene aq te zene per tu vrare me njeri tjetrin saqe nder shekuj te tjeret kane bere ckene dashur me ne.ne jemi te zotet te vrasim per nje fjale goje, por nuk jemi te zotet te permiresojme jeten tone..
    tek ne kur dikush vret quhet trim , i vrari quhet maskara, e perdale etj etj.. per sa kohe ta mendojme ne kete menyre jeta e nje shqiptari do vleje me pak se nje cope leter e hedhur ne rruge..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119

Cool

po te 'plagosurit' si i therrasim ne?

Aman mo se na cmendet, po ku e gjeni keto proverba mor aman. Ne shqiperi eshte norme te flitet gjithmone mire per te vdekurin, edhe kur ai mund te kete qene ndonje kryeordiner. Sa per armet, lejohen s'lejohen, nje kallash poshte krevatit e do robi. lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    po te 'plagosurit' si i therrasim ne?

Aman mo se na cmendet, po ku e gjeni keto proverba mor aman. Ne shqiperi eshte norme te flitet gjithmone mire per te vdekurin, edhe kur ai mund te kete qene ndonje kryeordiner. Sa per armet, lejohen s'lejohen, nje kallash poshte krevatit e do robi. lol
    asni her si dihet jetes lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    un e di se ne shqipri vetem armet e gjahut lejohen me ligj asni lloj arme tjeter
    Hmm spo e gjej faqen e meparshme qe lexova. Mund te jem gabim, ato qe jetojne ne Shqiperi duhet te dijne me shume.

Mundesia e armes rrit shancin per te bere vrasjen, nuk eshte fenomen shqiptar eshte fenomen njerezor.
    Shume shqiptare kane arme ne shpi dhe dine sesi te gjuajne me te. Une prsh kam frike ta shoh, jo me ta mbaj ne dore sepse s'dij cte bej. Arma eshte bere problem shoqeror ne Shqiperi. Dita dites po degjojme te behen vrasje. Duhet bere dicka qe tja heqesh nga dora armen popullit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 07-11-2011 më 16:25

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Lejohet me ligj arma ne Shqiperi?! Se ka disa shtete qe nuk e lejojne. Mbase dhe shteti yne duhet te ndjek te nje mos kishin mundesine e pistoletes nuk do te shkonin deri ne vdekje dhe sdo kishim kaq shume vrasje.

Ok se e kontrollova ne internet dhe thojne qe me ligj lejohet mbajtja e armes ne Shqiperi.

Me cfare lexova ne net, italianet nuk e kane aq te lehte te ikin e te blejne arme sepse ligjet jane te forta, duhet te bejne aplikim dhe nese policia i jep te drejte atehere lejohen te blejne arme. Dmth populli italian nuk ka mundesi te bej % te madhe vrasje nga mos mundesia e armes. Pra e ka me te veshtire sesa populli Shqiptar.

Na duhen kufizime te tilla ligjore dhe ne Shqiperi, mos te shkoj deri ku te them duhet hequr fare lejimi i armes popullit tone.
    s0ni, leji ligjet ne shqiperi, se nuk kujdeset kush per respektimin e tyre.
    kushtetuta dhe kodet jane thjeshte copa letre me me pak vlere se letra higjenike...
    kur ke akoma zona qe merren me kanunin e lekes, imagjinoje vehte!!!

99,9% e atyre qe mbajne arme ne shqiperi, e kane pa leje, prandaj te lejohet apo jo mbajtja e armes ne shqiperi eshte e kote te diskutohet.
    edhe sikur te hiqet fare lejimi, kjo do mbetet ne nje cope leter. kush do kontrolloje?

s'ka te beje ligji, por ai qe duhet te kujdeset per rrespektimin e ligjit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 07-11-2011 më 16:30
    Vasudhaiva Kutumbakam

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Admiral duhet pare dhe diskutuar arsyeja pse ndodhin keto qe ndodhin....jo thjeshte shqiptar hesapi apo fenomen shqiptar. Me pelqeu shkrimi i Gerit sepse e solli arsyen dhe "pse-ne" sipas mendimit te tij.
    Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 07-11-2011 më 16:58

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Hmm spo e gjej faqen e meparshme qe lexova. Mund te jem gabim, ato qe jetojne ne Shqiperi duhet te dijne me shume.

Mundesia e armes rrit shancin per te bere vrasjen, nuk eshte fenomen shqiptar eshte fenomen njerezor.
    Shume shqiptare kane arme ne shpi dhe dine sesi te gjuajne me te. Une prsh kam frike ta shoh, jo me ta mbaj ne dore sepse s'dij cte bej. Arma eshte bere problem shoqeror ne Shqiperi. Dita dites po degjojme te behen vrasje. Duhet bere dicka qe tja heqesh nga dora armen popullit.
    Lejohen armët e gjahut sigurisht me leje policie.
    Lejohen edhe pistoleta ose automatik për biznesmenë që menaxhojnë para në sasi të madhe, sigurisht me leje policie edhe këta.

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •