Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 106
    _____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Ngjarja e pare me duket shumeee shqetesuese.

Deri tani sahere qe iki per vizite ne Shqiperi me cudisin familjaret qe ne mes te qytetit lejne deren e shtepise hapur pra jo te mbyllur me celes apo lloz. Une jam mesuar ti mbyll dyert dhe sahere qe e kam bere me kan thene 'jemi vete brenda pse po na mbyll si ne burg' apo 'deri poshte pallatit per te blere dicka po ikim s'eshte nevoja te mbyllim deren vetem terrhiqe' . Mos te flas per familjaret qe kane shtepi private dhe me keq, i mbajne hapur fare dyert pervec deres se jashtme qe eshte e terhequr por e pa mbyllur me celes.

I gjithe ky besimi mesiper mendoj qe sa te kaloj koha do te zbehet. Keto vitet e fundit sikur jan cmendur dhe po ja tejkalojne normales me arme njerezit.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Shume gjaknxehte Jane shqipot, ca dreqin hane?!lol. Po dhe ky 55 vjecari cdo me 32 vjecaret? Pse su hap rruge ketyre idioteve? Njeri me shume se tjetri Jane atje, budallenj.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar më parë nga mardo Lexo Postimin
    nuk eshte ceshtje patriotizmi qe une te siguroj une ty se keta qe me rrethojne mua ( prinderit ,vellezerit ,motrat e miqte e mij "mbushin"te gjith )
    nqs ata te tute qe normalisht jan shqiptar nuk mbushin , ka klinika te posatshme per rehabilitimin e tyre

tani pak te tema ....cdo vrasje denohet e aq me shum keto vrasje per motive kaq te dobta ......ne cdo vend te botes keta lloj personash do i kishin mbyllur neper klinika ose do i kishin bombarduar me ilace e do ishin ber "fito" ( kjo per ksanthipin)
    e keqja ne shqiperi eshte se keta persona jetojn midis nesh

mund te te tregoj me qindra raste edhe per greqin , qe te perdhunimi i plakave nga femijte e tyre e deri te perdhunimi seksual i deleve ......keshtu qe mos i pergjitheso gjerat

pra nuk eshte fenomen shqiptari ....por tregon se sa prapa jemi ne per eleminimin e ketyre fenomeneve
    Pikërisht këtë po i thoja edhe unë kësaj ekscentrikes po mu fshi shkrimi se thash gjëra të gabuara. Mos u merr me këtë debiloide se do çash nervat kot.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    jeta e nje njeriu ne shqiperi eshte e barabarte me jeten e nje miu
    Ndryshuar për herë të fundit nga landi45 : 07-11-2011 më 13:40

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Unhappy

nje e njohura ime qe ka probleme me te shoqin i cili eshte pijanec i tmerrshem dhe ven here pas here dore mbi te duke i thyer njehere edhe brinjet shkon nje here ne polici per ta denoncuar dhe ata i thone :
    - ik mi gru, zgjidhi vete konfliktet me burrin, ne jemi ketu per te kapur kriminelat!!!!!!!!!!!!!

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Njeriu eshte i edukuar dhe i permbajtur jo pershkak te prejardhjes apo kultures qe mabrt por sepse ka frike nga denimi dhe kjo frike kthehet ne ne ndjenje korrektesie.Mos kujtoni se Gjermanet jane korrekte sepse e kane nga natyra,por sepse kane nje sistem drejtesie te shendoshe e cila reflekton ne cdo aspekt te jetes se tyre.Nese ne do kishim drejtesine ne rradhe te pare te pavarur dhe ne rradhe te dyte te shendoshe do na dridhej dora qe te hidhnim qofte nje cope letra ne toke.Ndoshta ju duket cudi kjo por kthehuni pak viteve te komunizmit dhe beni krahasimin me sot e kapur ne kontekstin e edukates qytetare.
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga mardo Lexo Postimin
    nuk eshte ceshtje patriotizmi qe une te siguroj une ty se keta qe me rrethojne mua ( prinderit ,vellezerit ,motrat e miqte e mij "mbushin"te gjith )
    nqs ata te tute qe normalisht jan shqiptar nuk mbushin , ka klinika te posatshme per rehabilitimin e tyre
    Une permenda gje fisin tend ????????
    Ne fisin tim asnje nuk vret per nje fjale goje dhe as per xhelozi.

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Njeriu eshte i edukuar dhe i permbajtur jo pershkak te prejardhjes apo kultures qe mabrt por sepse ka frike nga denimi dhe kjo frike kthehet ne ne ndjenje korrektesie.Mos kujtoni se Gjermanet jane korrekte sepse e kane nga natyra,por sepse kane nje sistem drejtesie te shendoshe e cila reflekton ne cdo aspekt te jetes se tyre.Nese ne do kishim drejtesine ne rradhe te pare te pavarur dhe ne rradhe te dyte te shendoshe do na dridhej dora qe te hidhnim qofte nje cope letra ne toke.Ndoshta ju duket cudi kjo por kthehuni pak viteve te komunizmit dhe beni krahasimin me sot e kapur ne kontekstin e edukates qytetare.
    Shume dakort.
    Mungon sistemi drejtesise pa bejne palle kriminelet. Ky qe vrau grun per shkaqe komplet pa lidhje ne kohen e dulles do mendohej 2 here te bente te njejtin krim.

Ne shqiperi provo bej nje postobllok kontrolli makinash ,1 ne 5 cope te del me armatim te rende se pistoleta majne gjithe pothujse.

Shtet fantazem ku ligjin e ben maliqi.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po kur nuk ka shtet, keshtu ndodh. rrini ju merruni me PD e PS.
    krime ka kudo, por ceshtja eshte se cfare ndodh me kriminelin.
    kur sheh qe levizin lirisht njerez qe kane bere gjithfare krimesh duke filluar qe nga vrasja, patjeter qe ka te tjere qe do marrin zemer. sistemi gjyqsore eshte i kalbur.
    njeriun ne fillim e edukon familja. nese familja deshton, ka per detyre per ta edukuar shteti. si?
    me "dajak". per kete ka nevoje populli shqiptar. "dajak". ndryshe nuk marrim vesh ne.
    100% Dakord... Me dajak dhe me litar.... Po ka nje problem, se ky litar mund ti vihet ndonje qeveritari !
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Vritet nje e plagosen tre vetem pse benin pak zhurme...jeta e nje personi ne Shqiperi vlen me pak se nje fishek...
    Pa pa pa te merr gjakne vetull shqiptari...po sikur ta kene share nga motra ose nga gruaja ato lojtaret e nates??? Mbase edhe une per momentin po ta kisha koburen do ta shkrepja....Ja pse jam kunder mbajtjes se armeve pa kriter

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •