Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    615

Ekspozitë për Muhammedin a.s. në Vatikan

E Premte, 7 Tetor 2011

Vatikani ka hapur një ekspozitë interesante, ku janë ekspozuar dokumentet të cilat e përshkruajnë të dërguarin, Muhamedin a.s.
    Që në ditën e parë të hapjes, ekspozita ka tërhequr vëmendje të madhe. Vizitorët mund të shohin 110 ekspozime të kaligrafisë. Fjala është për dokumentet e shkruara me dorë dhe stolive me vlerë.
    Ekspozita, e cila u hap nën kujdesin e ambasadës së Vatikanit dhe me mbështetjen e Fondacionit ndërkombëtar për kulturë dhe arte, përveç stilit klasik, tregoi disa pjesë që janë bërë me ndihmën e teknologjisë moderne.
    Një seksion i veçantë i ekspozitës përbëhet nga tespihët. Në mesin e më të vlefshmëve janë ato të dekoruar me gurë të çmuar, si dhe ato në të cilat janë gdhendur 99 Emrat e Allahut. Përveç kësaj, në ekspozitë janë vendosur edhe kurora krishterë. Siç është njoftuar ekspozita do të vizitojë edhe qytetet

IslamGjakova.net

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-05-2011
    Postime
    23
    Gjest shume i mire prej Vatikanit! Nje hap konkret, e jo demagogji, per paqe, e pranim. Vatikani,me sa kam vene re, eshte ne transormim te vazhdueshem te, mendesise, perceptimit te botes religjioze etj. me kete rast, Vatikani ka treguar klasin e vet. Urime!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Çelsi Lexo Postimin
    Vatikani ka treguar klasin e vet.
    Me siguri me gjithe kete klas do ta blej Barca vitin tjeter.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Mexhid Yvejsi Lexo Postimin
    E Premte, 7 Tetor 2011

Vatikani ka hapur një ekspozitë interesante, ku janë ekspozuar dokumentet të cilat e përshkruajnë të dërguarin, Muhamedin a.s.
    Që në ditën e parë të hapjes, ekspozita ka tërhequr vëmendje të madhe. Vizitorët mund të shohin 110 ekspozime të kaligrafisë. Fjala është për dokumentet e shkruara me dorë dhe stolive me vlerë.

IslamGjakova.net
    Te cilat i ka shkruar Muhamedi, qe ka qene analfabet. Lol Seksioni i perrallave apo ekspozite.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •