Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 66
    CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    per dy dite nuk mund te besh sh gjera ne fakt...edhe une 2 dite isha per vizite tek nje i afert... dhe keto gjera qe ka shkruar HELEN vizitova , kullen e bardhe.... panoramen siper....restorante....clube ... dyqane... ne ane te detit afer kulles se bardhe dhe bustit Aleksandrit te madh , jane disa anije antike te lezetshme ku mund te shetisesh per 30 min dhe njekohesisht te pish dicka freskuese , interesante
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

Ata mjeranet e selanikut edhe detin e kane larg duhet te besh 1.30 rruge te lagesh pak trupin
    futja per ne athine me mire
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Ata mjeranet e selanikut edhe detin e kane larg duhet te besh 1.30 rruge te lagesh pak trupin
    futja per ne athine me mire
    Me qejf do shkoja ne Athine por shume larg dhe mbase nuk ia vlen per dy dite gjithe ate rruge. Une do te nisem pas pune nga Prishtina, dikur pasdite e do te qendrojme vetem dy net. Si jane femrat greke?
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Citim Postuar mė parė nga kiniku Lexo Postimin
    Me qejf do shkoja ne Athine por shume larg dhe mbase nuk ia vlen per dy dite gjithe ate rruge. Une do te nisem pas pune nga Prishtina, dikur pasdite e do te qendrojme vetem dy net. Si jane femrat greke?
    Nese do arrish naten do i shikosh ne rrugehaha
    keto femrat e selanikut qe thu tina jane me te mbajtura edhe ju ka hipur vetja shume ne qef jane me te kollajshme se keto dosat tona
    mbahen si femra te bukura po une heren e fundit nuk pash ndonje bukuri te rralle
    jane si ato te tiranes po thuaj mbajne vetem minifund
    dy dite sjan pak une per 6 dite vajta ne france edhe ne itali
    Po qe nga do i biesh ti?Se selanik athine 5 ore eshte ... ose me avjon 45 minuta
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Nese do arrish naten do i shikosh ne rrugehaha
    keto femrat e selanikut qe thu tina jane me te mbajtura edhe ju ka hipur vetja shume ne qef jane me te kollajshme se keto dosat tona
    mbahen si femra te bukura po une heren e fundit nuk pash ndonje bukuri te rralle
    jane si ato te tiranes po thuaj mbajne vetem minifund
    dy dite sjan pak une per 6 dite vajta ne france edhe ne itali
    Po qe nga do i biesh ti?Se selanik athine 5 ore eshte ... ose me avjon 45 minuta

Ne do te shkojme Prishtine - Shkup - Selanik. Do nisemi ketu rreth ores 17:00 e mbase atje arrijme rreth ores 22:00, keshtu qe nuk mund te perballojme edhe 5 ore tjera vozitje, edhe pse makinen e kemi te mire. Me pelqeu ky postimi yt, shume inkurajues...

Citim Postuar mė parė nga kiniku Lexo Postimin

Ne do te shkojme Prishtine - Shkup - Selanik. Do nisemi ketu rreth ores 17:00 e mbase atje arrijme rreth ores 22:00, keshtu qe nuk mund te perballojme edhe 5 ore tjera vozitje, edhe pse makinen e kemi te mire. Me pelqeu ky postimi yt, shume inkurajues...
    haha me qe makinen e keni te mire mos kini merak
    uroj te kaloni mire

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Postime
    869
    haha me qe makinen e keni te mire mos kini merak
    uroj te kaloni mire
    Flm...perndryshe, do te beje nje debriefing te shkurter pas kthimit!!!

Vetem po re ne ndonje bjonde te gjate shqiptare nga korca mos u afro se do jete motra ime
    nese i afrohesh do behesh dhender do zdo

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Postime
    869
    Vetem po re ne ndonje bjonde te gjate shqiptare nga korca mos u afro se do jete motra ime
    nese i afrohesh do behesh dhender do zdo
    ...nuk e kam at fat une.

Akoma sje kthyer ti?

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •