A mund te me tregoni se brenda nje viti sa turista vine ne kosove?
Dhe a mund te me tregoni se cili qytet eshte me turistike ne kosove?
A mund te me tregoni se brenda nje viti sa turista vine ne kosove?
Dhe a mund te me tregoni se cili qytet eshte me turistike ne kosove?
Mirdita tė gjith anetar tė keti forumi.
Me falni njeher sė gjuhen shqip nuk e shkruj mir dhe nuk e flas shum mir.
Jam nga Dardania (Jo nga Kosova por Dardania) dhe jam rritur dhe kam kry shkoll nė Zvicer.
Qe sa vjet kam deshir ta vizitoj Shqiperin dhe e vizitova per her te par vjet. Po veē 3 ditė.
Kam qen nė Kruj, nė Durrės, dhe ne Vlorė.
Edhe 2 jave do tė nisna per shqiperi, do ta vizitoj 7 ditė. E kam nje program nė mend
7 ditė per
- Shkoder
- Apolloni
- Berat
- Tiranė
- Sarandė
- Gjirokastėr
- Butrint
- Tepelen
Ne Tiranė do ta vizitoj museun historik kombėtar.
Kam nevojė per kshill per viziten, ēka duhet ta vizitoj pa tjeter nė Shqiperi ? do venda natyror tė bukur ? do kulla ? Do venda qe nuk shkrun ne libra ? ēka pju doket ky program i ime pėr fillim... mue po me doket shum touristik.
Faliminderit, dhe edhe njeher me falni per shkrim tė dobėt.
E ke bere mire listen.
Tirana s'ka gje per te pare pervec qendres (muzeun, sic e ke thene ti) e nese ke kohe ngjitu ne malin Dajt.
Pastaj Shkodra, Berati, Gjirokastra, Tepelene -syri kalter e ato qytetet e tjera qe ke shkruar, e nese ke kohe dhe per Korcen shko beje nje xhiro.
Kalofsh sa me mire!
La vita non si spiega, si VIVE!
mir thot kleadoni...
mir e ke mendue.. programin..
vec kujdes trafikun e mos udhtoni naten..
kalofshi mire..
dil dhe njehere nga korca,pogradec
Ne Tirane, http://www.united-albania.com/tirana-what-to-visit.html
Kliko ketu per te tjera qytete http://www.united-albania.com/albania-hotels-guide/ dhe me pas ne ALBANIA CITY GUIDES- mos shif hotelet por vetem se cmund te vizitosh nga nje qytet tek tjetri.
Nqs ti vjen ne Tetor, e ka akoma kohe te mire, bej dhe nje xhiro ne ndonje plazh te Jugut, rruges duke shkuar ne Sarande psh.
Programi jot...hem...me duken shume qytete per 7 dite. I bie qe te jesh ne levizje nonstop e nuk do shijoj sic duhet vendet ku duhet te ndalosh me gjate.
Mos humb rastin te vizitosh kalane e Krujes (pazari i vjeter), dhe keshtjellen e Rozafes ne Shkoder.
Pushime te mbara.![]()
If your heart is in your dream, no request is too extreme
- Durres
- Apolloni
- Berat
- Sarandė
- Gjirokastėr
- Butrint
- Pogradec - Drilon
- Kruje
Kete te premte do te shkoj ne Selanik dhe do te qendroj dy net. Ka ndonje keshille ku mund te qendroj, ndonje hostel me cmim te arsyeshem dhe cfare mund te beje/shoh ne Selanik per dy dite?!!!
Ju faleminderit.
Where have all the good men gone
& where are all the gods?
Selaniku nuk ka edhe ndonje muzeum ose dicka te tille ka vetem kullen e bardhe ne ane te detit ne qender te selanikut...
restorante,bar ,buzukia ka sa te duash
panorama siper eshte nje vend i bukur
jashte selanikut ndonje ore ja vlen te vizitosh muzeumin e vergines atje ndodhet edhe vari i FILIPOS BABAJIT TE aleksandrit te madh
ne linku me poshte ne faqen djathtas do gjesh te gjitha hotelet edhe cmimet
http://www.booking.com/city/gr/thess...FUW-zAodbCYX4A
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Shume faleminderit
Where have all the good men gone
& where are all the gods?
Krijoni Kontakt