Close
Faqja 9 prej 82 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 814
    life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    po me ben shume pershtypje ky shkrim!
    po me ben pershtypje qe shkrimi im i ka bere pershtypje shokut tanku.. perse valle??
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Me ben pershtypje qe ka akoma njerez qe impresionohen nga pamja e nje te panjohuri!
    Zakonisht ne pjesen me te madhe te tyre njerezit nisen nga diku per sdi se ku dhe ne fokus te vemendjes kane vetem problemet e tyre,nuk shqetesohen ose nuk kane kohe te shqetesohen edhe sikur te shohin 30 veta shtrire gjate rruges...Per me teper qe ne ate shkrimin tend kishte nje dhimbsuri gati prej motre gje qe rralle haset tek njerezit..Duhet te kesh nje ndjeshmeri mbi normalen per tu shqetesuar per te tilla gjera!

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    kom 1 or plot qe po merem me i email tre rreshta. e kom fshi e kom rifshi se duhet me qen shum pellajt kur ja nis ca rrypave vipave ktu ne pun. care te bo ky ceku. te bo polite me zor. jo prit te bo @ss kisser. i hate myself when I'm not myself
    no glove no love

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Me bej pershtypjet letrat qe vijne nga zyrat.
    kane nje mbyllje standarte : Pershendetje Miqesore (freundlichen grüßen) XY.
    edhe pse letrat ka permbajtje negative.

Bahhh sa inot e kam kete shprehje !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Me ben pershtypje qe ka akoma njerez qe impresionohen nga pamja e nje te panjohuri!
    Zakonisht ne pjesen me te madhe te tyre njerezit nisen nga diku per sdi se ku dhe ne fokus te vemendjes kane vetem problemet e tyre,nuk shqetesohen ose nuk kane kohe te shqetesohen edhe sikur te shohin 30 veta shtrire gjate rruges...Per me teper qe ne ate shkrimin tend kishte nje dhimbsuri gati prej motre gje qe rralle haset tek njerezit..Duhet te kesh nje ndjeshmeri mbi normalen per tu shqetesuar per te tilla gjera!
    nuk di ta percaktoj ndjeshmerine time, nganjehere me duket vetja aq siperfaqesore qe le gjerat te marrin drejtim vete. por ne rastin e mesiperm, nuk di cte them..pashe dicka qe me fjale nuk di ta pershkruaj dot.. me erdhi keq qe pashe dike qe ne moshe ishte relativisht i ri, qe nga jeta mund te kerkoje e mund te prese shume, por nga menyra se si ecte, nga shikimi qe kishte me dha pershtypjen qe nuk priste me asgje nga kjo jete... dhe nuk eshte hera e pare qe me ndodh te shoh dicka te tille.. ne ato raste me vjen ti gjuaj me shuplake, ti them zgjohu merre jeten tende ne dore, do kisha deshire te beja dicka.. ne ato momente jeta ime me duket nje lumturi e vertete...sa njerez jane gjalle fizikisht por kane vdekur shpirterisht??
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    nuk di ta percaktoj ndjeshmerine time, nganjehere me duket vetja aq siperfaqesore qe le gjerat te marrin drejtim vete. por ne rastin e mesiperm, nuk di cte them..pashe dicka qe me fjale nuk di ta pershkruaj dot.. me erdhi keq qe pashe dike qe ne moshe ishte relativisht i ri, qe nga jeta mund te kerkoje e mund te prese shume, por nga menyra se si ecte, nga shikimi qe kishte me dha pershtypjen qe nuk priste me asgje nga kjo jete... dhe nuk eshte hera e pare qe me ndodh te shoh dicka te tille.. ne ato raste me vjen ti gjuaj me shuplake, ti them zgjohu merre jeten tende ne dore, do kisha deshire te beja dicka.. ne ato momente jeta ime me duket nje lumturi e vertete...sa njerez jane gjalle fizikisht por kane vdekur shpirterisht??
    Jane kaq te shumte keta njerez saqe nuk mund te besh asgje.Thjesht mbaj syte pertoke dhe shko mbyllu ne bazen tende te sigurt.Kjo hiperndjeshmeria jote nuk eshte nje dhurate por mallkim,do te te marre me qafe,me beso!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Me beri pershtypje se eshte si mua edhe pa buke te kete mbetur e ka vdekje te kerkoje.... Po leket i deshte se burrin e hoqen nga puna edhe duhet te paguante shtepine ne bange Nuk me kuptove une kam dhene edhe jap ne njerez te huaj jo ne njerezit tim sepse edhe shoqeria eshte pjese e familjes time sic e the edhe ti....
    Nuk e ve ne dyshim qe jep, por postimi yt me la te kuptoja sikur nuk e prisje kurre qe nje shoqe te arrinte te kerkonte borxh aq leke. Nuk te akuzova per koprace, jo.

Mua me bejne pershtypje amerikanet. Mo dembela qe jane keta s'ka tjeter. Presin ne radhe per te blere kafe ne Donkin Donuts qe nga makina se pertojne te parkojne makinen e te ecin as per 3 metra rruge deri te dyqani brenda ku nuk ka radhe fare. Po flasim kur koha eshte e bukur. Damn... apo s'kam nje Donkin Donuts para nderteses se punes. Me bllokojne rrugen 1 kalimshe cdo mengjes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 18-11-2011 më 13:51
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Nje shok i im qe sorollati neper qytet se kishte mbyll deren dhe kish harruar celsin mbrenda.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

£u & £i Maska e xlindax
    Anëtarësuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Asgje!!! Tashme cdo gje e cuditshme apo e frikshme eshte bere rend i dites dhe duket normale... Ja dhe pak e do vi 21 dhjetori i 2012 e nuk do ta vrasim me mendjen
    Ogni xsona che passa nella mia vita è unica...
    Xkè lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Me ben pershtypje fluturimi i kohes. Sot po firmosja disa kontrata 2012 nuk me besohet ikin vitet sikur te jene muaj.
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 9 prej 82 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •