Me ben pershtypje qe ka akoma njerez qe impresionohen nga pamja e nje te panjohuri!
Zakonisht ne pjesen me te madhe te tyre njerezit nisen nga diku per sdi se ku dhe ne fokus te vemendjes kane vetem problemet e tyre,nuk shqetesohen ose nuk kane kohe te shqetesohen edhe sikur te shohin 30 veta shtrire gjate rruges...Per me teper qe ne ate shkrimin tend kishte nje dhimbsuri gati prej motre gje qe rralle haset tek njerezit..Duhet te kesh nje ndjeshmeri mbi normalen per tu shqetesuar per te tilla gjera!
kom 1 or plot qe po merem me i email tre rreshta. e kom fshi e kom rifshi se duhet me qen shum pellajt kur ja nis ca rrypave vipave ktu ne pun. care te bo ky ceku. te bo polite me zor. jo prit te bo @ss kisser. i hate myself when I'm not myself
no glove no love
Me bej pershtypjet letrat qe vijne nga zyrat.
kane nje mbyllje standarte : Pershendetje Miqesore (freundlichen grüßen) XY.
edhe pse letrat ka permbajtje negative.
Bahhh sa inot e kam kete shprehje !
Jeto sot se neser nuk i dihet
nuk di ta percaktoj ndjeshmerine time, nganjehere me duket vetja aq siperfaqesore qe le gjerat te marrin drejtim vete. por ne rastin e mesiperm, nuk di cte them..pashe dicka qe me fjale nuk di ta pershkruaj dot.. me erdhi keq qe pashe dike qe ne moshe ishte relativisht i ri, qe nga jeta mund te kerkoje e mund te prese shume, por nga menyra se si ecte, nga shikimi qe kishte me dha pershtypjen qe nuk priste me asgje nga kjo jete... dhe nuk eshte hera e pare qe me ndodh te shoh dicka te tille.. ne ato raste me vjen ti gjuaj me shuplake, ti them zgjohu merre jeten tende ne dore, do kisha deshire te beja dicka.. ne ato momente jeta ime me duket nje lumturi e vertete...sa njerez jane gjalle fizikisht por kane vdekur shpirterisht??
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Nuk e ve ne dyshim qe jep, por postimi yt me la te kuptoja sikur nuk e prisje kurre qe nje shoqe te arrinte te kerkonte borxh aq leke. Nuk te akuzova per koprace, jo.
Mua me bejne pershtypje amerikanet. Mo dembela qe jane keta s'ka tjeter. Presin ne radhe per te blere kafe ne Donkin Donuts qe nga makina se pertojne te parkojne makinen e te ecin as per 3 metra rruge deri te dyqani brenda ku nuk ka radhe fare. Po flasim kur koha eshte e bukur. Damn... apo s'kam nje Donkin Donuts para nderteses se punes. Me bllokojne rrugen 1 kalimshe cdo mengjes.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 18-11-2011 më 13:51
Feelings change - memories don't.
Nje shok i im qe sorollati neper qytet se kishte mbyll deren dhe kish harruar celsin mbrenda.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Asgje!!! Tashme cdo gje e cuditshme apo e frikshme eshte bere rend i dites dhe duket normale... Ja dhe pak e do vi 21 dhjetori i 2012 e nuk do ta vrasim me mendjen
Ogni xsona che passa nella mia vita è unica...
Xkè lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Me ben pershtypje fluturimi i kohes. Sot po firmosja disa kontrata 2012 nuk me besohet ikin vitet sikur te jene muaj.
I LOVE GOD
j&g
Krijoni Kontakt