Close
Faqja 5 prej 82 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 814
    i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    Si tha ai kryeministri Norvegjez qe vec Shqiperia lulezon ne keto kohe krize ????

Po e fut ne kategorine e cudirave!!

Pershtypje me beri nje shoqe me kerkoj 1000 euro borxh
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Sote me beri pershtypje nje shoqe klase,me tha pse me ke inat!!!
    Mu desht nje ora per ti shpjeguar se nuk e kam inat por skemi azgje te perbashket pos vendin qe frekontojm dhe respektit per njera tjetern.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    italia, qe qenka me ekip plehre sec e prisja.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    sa shpejt qe lodhem....kur shikoj punet e shtepis dhe mendoj sa kohe do me duhet qe ti mbarroj, lodhem perpara kohe
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    sa shpejt qe lodhem....kur shikoj punet e shtepis dhe mendoj sa kohe do me duhet qe ti mbarroj, lodhem perpara kohe
    Haha luan dembel tipik,une kur shikoj pjatat dridhem nuk e kuptoj pse e kam mare lavatricen?
    Kur mendoj punet me vjen gjume ,tani i bej me rradhe edhe me program edhe eshte me mire,me pare filloja nga banja vija ne sallon as vet se di si e beja ter shtepine remuje edhe pune hic.....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Haha luan dembel tipik,une kur shikoj pjatat dridhem nuk e kuptoj pse e kam mare lavatricen?
    Kur mendoj punet me vjen gjume ,tani i bej me rradhe edhe me program edhe eshte me mire,me pare filloja nga banja vija ne sallon as vet se di si e beja ter shtepine remuje edhe pune hic.....
    ahahha, ashtu bej dhe un, them "ok do filloj me kuzhinen"...pastaj del dicka dhe duhet te vazhdo me nje dhome tjeter...biles kur ke femije thjesht fakti qe i nderron bebelinot, i lan biberonin, i ushqen dhe heq lodrat e tyre ore minute te lodh aq me shume, sidomos nese kerkojn qe te ulen ne prerin tend kur jan duke pire dicka...kjo e imja e kam neper kemb kudo qe shkoj rreth shpis lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    me bëni pershtypje sot HELEN OF TROY qe shkruan ma lartë, kishte disa pershtypje interesante....., pasi dikush ja paska kerkuar 1000 euro borxh, paska lek kjo.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Sot, po vija per shpi. Dola pak si me vone se zakonisht, e meqe erresohet heret tani, sme kish rene rasti te kthehesha, andej nga vi lol, mbasditeve me erresire... e ta bej long storyn sa me shkurt, alamet shtepish, miliona $$$ , qytet nice, pa drita rruges fare. As nje drite, shtylle drite per beeee. Erresire, pus dynjaja, dhe me drita te gjata mezi shikoja.Gjithe ato taksa qe paguajne, si nuk vene shtylla me poca rruges mer jahu. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Me beri pershtypje nje fakt, qe s'e dija me pare.
    Kujtoja, se nje person qe ka bere transplant zemre mund te jetoje sa nje njeri normal....

False!
    Where does a thought go when it's forgotten?

Faqja 5 prej 82 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •