Close
Faqja 81 prej 82 FillimFillim ... 317179808182 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 801 deri 810 prej 814
    i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anëtarësuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Broken ,mos me thuaj qe ishe ti

Me ben pershtypje si me ze dushi si beb,direkt gjume
    I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    rri mos me pyet me mire, e kam neser. duhet mbajtur fjala e dhene

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    jo jo. mos me keqkupto!
    nuk them qe te ndjekesh futbollin ka te beje me kompleks inferioriteti. une e ndjek vete.
    te shikosh autokolona neper rruget e shqiperise qe valevisin flamuj te shteteve te huaj per te festuar nje fitore , kete e lidh me kompleksin e inferioritetit.

nejse. kjo eshte vetem nje pikepamje e imja.
    Jan fansa Admiral, me flamuj tregojne mbeshtetjen e tyre per ekipin qe pelqejne. Ne jashte shtetit kemi mundesine te blejme nje bluze apo kapele me logon e ekipit. Ato ne Shqiperi mundesia eshte valvitja e flamurit. Te kishin bluza e kapele do visheshin me to.

Po te thoje kompleks inferioriteti kane politikanet tane, atehere po do isha dakort me ty. Nejse.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    rri mos me pyet me mire, e kam neser. duhet mbajtur fjala e dhene
    Do te te bijne te fiket derisa te vije ora e provimit.
    Suksese.
    Ne kete provim qe beme na e hapen deren 10 minuta perpara provimit, tavolinat ishin individuale, nje person ne nje tavoline dhe tavolinat ishin shume larg njera tjetres, as te mos mendoje te shikoje ndnj gje, pastaj ishte dhe turp te tentoje te kopjoje, ne ishim profesional dhe nga mosha te ndryshme 40, 50, kishte edhe 60 vjecare . Ketu gjithe jeten jep provime.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    Do te te bijne te fiket derisa te vije ora e provimit.
    Suksese.
    Ne kete provim qe beme na e hapen deren 10 minuta perpara provimit, tavolinat ishin individuale, nje person ne nje tavoline dhe tavolinat ishin shume larg njera tjetres, as te mos mendoje te shikoje ndnj gje, pastaj ishte dhe turp te tentoje te kopjoje, ne ishim profesional dhe nga mosha te ndryshme 40, 50, kishte edhe 60 vjecare . Ketu gjithe jeten jep provime.
    jo s'ka rrezik te me bien te fiket se ne do futemi ne klase sa me lene cantat, pastaj jemi te lire te levizim. zakonisht provimet me shkrim i japim te klasa jone ku bejme mesim, se jemi dhe grup i vogel, dhe poli universitar eshte ngjitur me spitalin, keshtu qe do perfitoj nga rasti te bej nje xhiro ne repart. provimi eshte higjiena dhe sanita pubblica, kur mendoj se ka me shume kredite se neuologjia, demoralizohem. í vendosin keto kreditet pa kriter. uroj te kesh dale mire ne provim

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Miremengjesi gra Pershtypja e pare mengjesit te sotem eshte mungesa e theksuar e gjumit, edhe pas nje nate te gjate studimo-leximi. KafeeeeeeeeKafeeeeeeeeeeee duhet te pi kafe.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Miremengjesi gra Pershtypja e pare mengjesit te sotem eshte mungesa e theksuar e gjumit, edhe pas nje nate te gjate studimo-leximi. KafeeeeeeeeKafeeeeeeeeeeee duhet te pi kafe.
    filloi sezoni eee. periudha me e bukur e vitit

miremengjes :-)

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Te urrej broken lol mos u bej e pashpirt, ç'me kujton gogolin , 2 jane alternativat o do budallepsemi o do budallepsemi
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Te urrej broken lol mos u bej e pashpirt, ç'me kujton gogolin , 2 jane alternativat o do budallepsemi o do budallepsemi
    Beni shkollen goca sa nuk keni femije, se po patet femije do tju qaje tek dera dhe nuk do tju le te mesoje.
    Une se mendoja te sihte kaq e veshtire, per. Kete provim mora dike te ma mbante vajzen, por vajza e dinte qe isha ne shtepi dhe sa hapej dera turrej me vrap tek dhoma ime dhe qante tek dera, o zot , o zot si te rrije indiferente , ,e. Hapja deren dhe ajo me vrap luante me stilolapsat dhe librat qe mi bente flete flete fizarmonike dhe mi griste, cti beje . Pastaj e coja tek dhoma e saj dhe derisa ambjentohej qante dhe hajde te perqendrohesh duke degjuar qe qan.

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anëtarësuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Te urrej broken lol mos u bej e pashpirt, ç'me kujton gogolin : p , 2 jane alternativat o do budallepsemi o do budallepsemi
    Une e di o te shkolluar,o te shkalluar
    Nga eksperienca dhe pervoja me shpesh ndodh kjo e dyta

E kam mbaruar kete pjese une,mbase me vone filloj ndonje stad tjeter studimi

Suksese Broken ,Perla dhe sidomos ti Marya qe duhet ta kesh dyfish te veshtire
    I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •