pse s'foli....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
sa palidhje ndjehem...........
pse s'foli....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
sa palidhje ndjehem...........
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Jam bere harraqe e madhe.![]()
Feelings change - memories don't.
pershtypje tjeter sot
kur kishim orientation, nje dite mund te ftonim nje te aferm per luncheon etje....anyway isha ulur ne nje tavolin ku nje djal (student i klases time) ishte ulur me gruan e tij....ky diali tani eshte ne te njejten "row" me mua, un jam ne te majten, pastaj vin nje djal, pastaj shoqia ime, dhe ai djali afer asaj...nejse ky dhe shoqia ime flasin nganjehere se jan afer, nejse sme dukej ndonje gje, thjesht flisnin per leksionin dhe benin shaka...kur sot po mesonim anatomin shoqia ime po thoshte qe pasqyren qe kishim ne klas (nga ana tjeter ishte nje dhome, kur studentet e tjere mund te na shikonim por ne smund te shikonim ata)...dhe kjo filloj te bente shaka, dhe i thot qe ky mund te pozoj per ata, dhe ky i thot "oh skam gje per te pozuar" dhe kjo fillon me shakat, mund te flex'esh te dukesh sikur ke dicka etje..dhe mire un pa menduar fare i them duke qeshur "ahahah sbesoj se gruaja e tij do ta pelqente po te bente ate" dhe ky u be dyll i verdh sikur i hapa telashe...shoqia ime se dinte qe kishte grua dhe po dukej e turperuar...ky e pa reagimin e saj dhe e prek me gisht barkun e saj si me shaka...ne ate moment po mendoja "jeesh, the poor wife se di fare qe burri po flerton me nje classmate" :/...
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
si ka mundesi qe shqiptarete ndjejne me shume kampionatin europian te futbollit se italianet, gjermanet apo popuj te tjete te perfaqesuar ne kete aktivitet???!!!
ne kete perfundim arrita edhe duke krahasuar statuset e miqve te mi shqiptar ne fb, me ata te miqve te mi gjerman, italian etj...
sa gje pa lidhje!!!
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt