Close
Faqja 72 prej 82 FillimFillim ... 22627071727374 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 711 deri 720 prej 814
    Citim Postuar më parë nga Etna Etna Lexo Postimin
    WTF ??
    me beri te qesh
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar më parë nga Çaushi Lexo Postimin
    Me beri pershtypje ky shkrimi ne kete foto ...
    shume e bukur kjo z.Caushi...
    e kam lexuar dikun tjeter por vetem per lotin e femres,
    Pse femrat qajn,ndoshta keni hasur ne kete..

Etna...une ne vendin ku punoja kisha pune ne te shumten e rasteve me femije,
    i dua femijet dhe ashtu jam i perkdheli me fjale,nje dite me hasi ne shitore nje femije lypes,rome,i pa lare,i pa veshur...
    ne fillim ngurova ti prek doren,por me pas me iku mendja ky femije me se shumti ka nevoj per nje perkdhelje,fjale te mire apo per nje buzqeshje..

u solla me te sikur me cdo femije tjeter aty qe vinin,dhe me pas sa here qe vinte tek puna ime,
    kur dilte nga shitorja e puthte doren dhe me frynte puthjen...te ma dergoje mua
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anëtarësuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    shume e bukur kjo z.Caushi...
    e kam lexuar dikun tjeter por vetem per lotin e femres,
    Pse femrat qajn,ndoshta keni hasur ne kete..

Etna...une ne vendin ku punoja kisha pune ne te shumten e rasteve me femije,
    i dua femijet dhe ashtu jam i perkdheli me fjale,nje dite me hasi ne shitore nje femije lypes,rome,i pa lare,i pa veshur...
    ne fillim ngurova ti prek doren,por me pas me iku mendja ky femije me se shumti ka nevoj per nje perkdhelje,fjale te mire apo per nje buzqeshje..

u solla me te sikur me cdo femije tjeter aty qe vinin,dhe me pas sa here qe vinte tek puna ime,
    kur dilte nga shitorja e puthte doren dhe me frynte puthjen...te ma dergoje mua
    Normal qe te dhimbsen ,aq me teper kur jane femije
    Po ky ishte sa nje "gomar "
    Dhe tani me duket sikur me ha koka ,psikologjike kjo pune
    I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Dola nga puna per tek kafja me cader.Para nje lypes me zgjati doren ,ma keputi shpirtin se po lagej edhe ne shi .I dhashe lek dhe ai me puthi doren .Me erdhi keq .
    Kur ai spo ma leshonte doren ,po me terhiqte ,edhe donte te me puthte krahun

WTF ??
    Etna, una s'kam papuqe.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Cool

Qe fatura e ujit me vjen dyfishin sesa fatura e drites, ou, cfare beje une me gjithe ate uje?

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    : ) Normal qe te dhimbsen ,aq me teper kur jane femije
    Po ky ishte sa nje "gomar "
    Dhe tani me duket sikur me ha koka ,psikologjike kjo pune

Te te behet shembull mos t'i japesh lypsave sa nje gomar , por ndonje plaku a plake .

Kane qene ca kohe edhe lypsa te tille femije nga blloku qe u ngjiten vajzave duke u kerkuar , po ata ku kishin kaq kurajo sa per te puthur , duart , se gocat sa u afroheshin dhe i preknin ato ulerisnin me te madhe dhe turfullonin .

E ka dhene edhe top channel madje njehere qe e kishin bere si kamera te fshehte , kurse nje here e kam pare vetem nje episod te tille me femije .

Gjynah te vjen dhe shperfillje totale nga institucionet ndaj tyre me prinder qe i detyrojne te lypin si ne kohe me diell e si me acar .
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Nete ,per pak desh mua hodh siper ,me trembi
    U pa puna do behem lypsar dhe une,ca vendi do kalosh ?

Sot me beri pershtypje budallalliku i nje personi qe nuk e prisja..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Pastruesi, duke pastro sallen e studimit te lire.
    I bllokohet fshesa korentit, i zgjuar kodoshi vepron sistematikisht.
    Ne fillim heq pjesen plastike te fsheses qe eshte ne kontakt me tapetin, e kontrollon se mos eshte bllokuar, por jo.
    Vendos doren direkt mbi tub te fsheses, eksperienca i tregon qe nuk thith mire tubi. Heq elementin e pare te tubit e veren qe pas ketij elemeti vakumi eshte i fuqishem.

Resultati:
    Elementi i pare i fsheses eshte bllokuar.
    Rezoluta: FUT TUBIN E FSHESES NE GOJE E I FRYN FORTE (eeeeeew!), nxjerr ca mbeturina, e perplas tubin disa here se mos nxjerre me mbeturina por sdel gje. I lutur rimonton pisjet e vazhdon punen!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Dje zbrisja shkallet gjithe qef mbasi mbarova pune. Ora 4:30. Duke zbritur perballem me njerin. Burre I urte kshu. E shoh nganjehere neper building ose shkalle. Sa here me shef, ndalon ne shesh-pushim e me hap rrugen gjithe miresi. Dje e njejta 'picture'. Ne kat te trete, me shef e fap hap rrugen duke me buzeqeshur. Ah c'njeri I urte e zotni. lol. Vij sot ne Pune prape, Ora 8 dhe ngjis shkallet, prape po ne nje kat, nje pozicion perballem serisht; that was quick - tha. (lol) Dhe mua ashtu mu duk. Damn sa shpejt kalon dita, koha. ( ishte pozicioni, e njejta 'picture' qe me beri akoma me konfjuze, sikur s'levizi qimja edhe pas 15- 16 oresh). lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 30-05-2012 më 15:16

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Dje zbrisja shkallet gjithe qef mbasi mbarova pune. Ora 4:30. Duke zbritur perballem me njerin. Burre I urte kshu. E shoh nganjehere neper building ose shkalle. Sa here me shef, ndalon ne shesh-pushim e me hap rrugen gjithe miresi. Dje e njejta 'picture'. Ne kat te trete, me shef e fap hap rrugen duke me buzeqeshur. Ah c'njeri I urte e zotni. lol. Vij sot ne Pune prape, Ora 8 dhe ngjis shkallet, prape po ne nje kat, nje pozicion perballem serisht; that was quick - tha. (lol) Dhe mua ashtu mu duk. Damn sa shpejt kalon dita, koha. ( ishte pozicioni, e njejta 'picture' qe me beri akoma me konfjuze, sikur s'levizi qimja edhe pas 15- 16 oresh). lol
    e di pink, minutat dhe ora iken kaq shpejt sidomos ne mengjes!!!! sot bera gafen me te madhe dhe morra ticket per speeding...kurre skam marre ticket po kjo per fatkeqsin se nuk kalkulova mire kur duhet te zgjohesha dhe po behesha selfish duke menduar te fle nje ore me shume meqe than te paraqiteshim per orientation 8-9 ...per budallekun tim morra ticket...i hate myself now...po mendoj kesaj tutje duhet te zgjohem nga ora 5:30, sadoqe gjumin e dua shume dhe nuk funksionoj dote pa te, duhet ta mesoj veten te ngrihem ne ate ore dhe te fle nga ora 11 pasi te vij nga ora 10 nga puna
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 72 prej 82 FillimFillim ... 22627071727374 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •