Close
Faqja 32 prej 82 FillimFillim ... 22303132333442 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 814
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    sot me ben pershtypje sa negative reagojne shume njerez per v-day

"true love is a myth" "100 status updates, v-day is just a commercial holiday" and so on who cares is a holiday celebrate IT. sigurisht qe eshte nje regular day por nese ke mundesi te besh nje romantic gesture or show more appreciation to the one you love why not.
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 14-02-2012 më 13:13
    I LOVE GOD

j&g

qe kisha harruar se ishte 14 shkurti....
    se pushime nga shkolla per shkak te motit dhe rutina na ka vrare shume!
    dola nga shtepia... neper bulevard dhe rruge popullsi e madhe...
    kafet... e dendura.... dhe pastaj u kujtova! hahahahah
    It sucks, isn't it?!
    She's the morphine queen of my vaccine.

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Sot Me Beri pershtypje kjo vidio :
    Vajza 12 vjecare qe beri gjithe boten te heshte per 6 min.

Stjerner er dom som lyser i Mørke

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Tipiku Lexo Postimin
    Sot Me Beri pershtypje kjo vidio :
    Vajza 12 vjecare qe beri gjithe boten te heshte per 6 min.

http://www.youtube.com/watch?v=bfbqW...eature=related
    wow shume bukur foli, mesazhi me pelqeu shume too bad smund te influencoj gjithe boten :/
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e mali2
    Anëtarësuar
    12-02-2008
    Postime
    90

Sot më bën përshtypje...

http://www.kosova-sot.info/blog/edit...teti-ne-grusht

Editoriali tek gazeta Kosova sot!

Nesër është e premte. 17 shkurt. Dita e Festës së Pavarësisë. Në disa skaje të Kosovës është një përvjetor i zbehtë. Bora e ka bërë të veten. Por jo vetëm ajo. Me mijëra shtetas kosovarë ngrysen në terr dhe zgjohen pa ujë. Pas 4 vjetësh jemi më të dinjitetshëm, sepse kemi shtet. Megjithatë, nuk jemi më pak të varfër. Hendeku social është thelluar. Edhe ata që e kanë një punë s’i shpëtojnë dot skamjes. Entuziazmi pa dyshim që nuk është më ai i pari, i atyre ditëve të ftohta të 2008-s. Pritjet nuk janë përmbushur as përafërsisht. Vetëm kujtojini disa prej tyre. 24 orë ujë dhe energji elektrike, 100 njohje, zero tolerancë kundër korrupsionit, drejtësi e reformuar, investime të huaja, arsim cilësor, shëndetësi moderne, meritokraci, lëvizje pa viza në hapësirën e Shëngenit, etj, etj. Lista e premtimeve është e gjatë. E tillë është edhe ajo e dështimeve. Për ata që e kanë timonin e komunave apo të shtetit në duart e veta ka vetëm suksese. Perfeksion. Kur i dëgjon ato stereotipat e tyre në TV, natyrshëm hamendëson nëse je duke jetuar në Kosovë apo në Zvicër. Fasada është mrekullisht manipuluese. Pashmangshëm, shoqëria jonë është ndarë keq. Në shtetasit e rëndomtë dhe supershtetasit. Kosovari sot nëpërkëmbët si mos më keq, ndërsa politikanët sundojnë. Profesionisti vuan nga pushteti që kanë marrë injorantët, ndërsa abuzimi s’ka fund. Intelektualëve u ka ikur zëri. Pushtetarët janë mbi ligjin, ndërsa, për fat të keq, mbikëqyrësit i inkurajojnë në këtë shpërdorim të pashoq. Më gjithëve dhe jo vetëm e njerëzve të pushtetit apo të atyre që janë të lidhur me ta. Shihni si jetojnë një grusht kosovarësh të kamur paligjshmërisht. Ata e kanë shtetin në dorë. Prandaj jemi kështu në këtë përvjetor të katërt.
    Urime Festa!
    Më kujto...kur heshtja është heshtje...dhe ulerima dashuri!

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Dje, ne kantinen e punes gjate drekes, iu tregova ne tavoline se me eshte care buza ne te djathte nes skaj dhe sa here qe e hap gojen shume me djeg.

Sot kur erdha ne pune mbi tastature e gjeta nje ngjites ekstrem te shpejte:

Lol, pastaj pyeta me te madhe, kush do me me vra ketu, nje hap para o e vrava kobure? =D

Kur erdhi nje kolege e coi tastaturen larte, nder te ishte nje labello, lol. =D

tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Sa kohe e bukur sot,me ne funde

Perjashtuar Maska e Deni_Boy
    Anëtarësuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Shyqyr qe doli dielli.....

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anëtarësuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491
    Butesia e zerit te tij .............
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    sot me ben pershtypje sa negative reagojne shume njerez per v-day

"true love is a myth" "100 status updates, v-day is just a commercial holiday" and so on who cares is a holiday celebrate IT. sigurisht qe eshte nje regular day por nese ke mundesi te besh nje romantic gesture or show more appreciation to the one you love why not.
    E ke cunin e vogel ti po prit kur te filloje ai shkollen. S'do jete me vetem festa jote dhe e burrit.
    Eshte feste e bukur por po e ekzagjerojne tej mase. Mua me ishte fiksuar sikur ishte te merkuren dhe si bleva cupes nje veshje per ate dite. Lol te gjitha te kopshti i saj veshur me veshje me zemra.. Plus budallalleqeve qe con ne shkolle per mesuesen nx. Te japin listen e emrave te nx-ve e mesuesve. Po deshe leri pa gje. Prandaj thone qe eshte commercial. Fatkeqesisht ashtu eshte kthyer. Po me vinte per te qesh me nje kolegen time kur me tha, "Kaq pak gjera te bleu burri?" E filloi po me numeronte arushat, cokollatat qe kishte marre. Ato svlenin as sa cereku asaj qe pagoi burri im. Desha ti thosha. Goce ci du arushat une , apo qe te kujtojne femijet qe i ka blere babi per ata?
    Feelings change - memories don't.

Faqja 32 prej 82 FillimFillim ... 22303132333442 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •