Close
Faqja 21 prej 82 FillimFillim ... 1119202122233171 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 814
    ...qe jam teper nervoze tani qe preva bileten dhe me ne fund ne fillim te vitit do te shkoj ne Shqiperi mbas 12.5 vjetesh dhe nuk e di se cfare te pres nga ajo vizite. Cfare duhet te blej, per ke, vizitat qe duhet te bej ne aq pak kohe qe do jem, shoqerine qe do gjej, etj...etj. Ufffffffffffff time is going by so fast.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    pse ne dimer infy?
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    pse ne dimer infy?
    Se eshte cheap. (j/k)
    Me duhet te shkoj per dicka familjare dhe po me dhane leje do shkoj dhe ne vere per nje dasme. Rexhi une pres 13 vjet, por kur shkoj, shkoj ama.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    wow 13 vjet...ne fakt un shkova pas 10 vjetve, ne 2007, dhe mezi sa pres te shikoj ishalla kete vit qe po vjen ne behar, se dua sesben qe te shikoj gjyshrit plus te takojn femijet dhe burrin por nga motra hezitoj te shkoj ne dimer se me thot eshte shume keq dhe boring

wow 13 vjet...ne fakt un shkova pas 10 vjetve, ne 2007, dhe mezi sa pres te shikoj ishalla kete vit qe po vjen ne behar, se dua sesben qe te shikoj gjyshrit plus te takojn femijet dhe burrin por nga motra hezitoj te shkoj ne dimer se me thot eshte shume keq dhe boring
    E di qe eshte boring por 2 jave do rri dhe 2-3 dite nga ato do jene ne Paris (if I go). Ato dy jave do jene ose dy nga javet me te bukura te jetes sime ose hell. lol

P.S. Mesoji tet shoqi ca shqip te impresionoje cik gjysherit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    E di qe eshte boring por 2 jave do rri dhe 2-3 dite nga ato do jene ne Paris (if I go). Ato dy jave do jene ose dy nga javet me te bukura te jetes sime ose hell. lol

P.S. Mesoji tet shoqi ca shqip te impresionoje cik gjysherit.
    haha di disa fjale, me habit nganjehere se i mban mend ose i nguliten ne mendje kur i flas vajzes ne shqip...pshm nje dite e kapa duke i then vajzes "ku esht hunda, buza, faqia, koka" lol

haha di disa fjale, me habit nganjehere se i mban mend ose i nguliten ne mendje kur i flas vajzes ne shqip...pshm nje dite e kapa duke i then vajzes "ku esht hunda, buza, faqia, koka" lol
    Se mos ja thote ato dhe gjyshit e gjyshes se te fiku. Mesoje moj ti qe kur te marri goten e rakise, te filloje te ngreje dolli per ata vete, femijet e tyre, niper e mbesa, fisin me radhe, lagjen...e di vete ti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hahaha lol, i think gezuar would suffice

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Me ben pershtypje me disa njerez , qe sa me keq ti trajtosh aq me shume e shef qe jan legena pa byth , me keq se zvarraniket , dreqi ta haj njeriu ka pak dinjitet .
    Po dhe une cthem ose cpres zvarranik hesapi .

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Cool

pse nervozohen njerezit kot, sidomos per ceshtje forumi

Faqja 21 prej 82 FillimFillim ... 1119202122233171 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •