Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 92
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2010
    Postime
    51
    Kur lexoj disa shkrime te ketij lloji apo disa shkrime te tjera si "Shqiptaret vinin nga Atlantisi" te them te drejten me vjen turp qe jam Shqiptar, mjafton ti hedhesh nje sy Youtube dhe do te shikosh se cdo video qe ka te beje me Shqiptaret esht e lidhur me Mafian/Historite sci-fiction /Ushtrine Shqiptare e pajisur me Space ships etc....
    Egzistenca e personave te llojit te Gon!-t eshte rezultat i paedukimit te popullates Shqiptare dhe nacionalizmit jo te duhur.

TURP.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga Valmir.Nuhiju Lexo Postimin
    Kur lexoj disa shkrime te ketij lloji apo disa shkrime te tjera si "Shqiptaret vinin nga Atlantisi" te them te drejten me vjen turp qe jam Shqiptar, mjafton ti hedhesh nje sy Youtube dhe do te shikosh se cdo video qe ka te beje me Shqiptaret esht e lidhur me Mafian/Historite sci-fiction /Ushtrine Shqiptare e pajisur me Space ships etc....
    Egzistenca e personave te llojit te Gon!-t eshte rezultat i paedukimit te popullates Shqiptare dhe nacionalizmit jo te duhur.

TURP.
    Shume i vertete perkufizimi yt
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Me pelqen vullneti i mire per te gjetur vlerat e gjuhes shqipe qofte edhe nder profete. Dnje shembull banal mes turqishtes dhe shqipes, ne turqisht K*r i thone Bores, kurse K*rit i thone Bor, vertete interesante lidhja e
    Urime per temen por pak e nxituar .
    kete pune e bores ku e gjete, se ne google translate nuk me del? Ne fakt te dy fjalet si etimologji kane kuptim te njejte, pasi te dyja paraqesin dy gjendje te ndryshme si te ujit dhe te tocit. Kam ndermend me shku ne Turqi kete dimer dhe paskam pase per te lene nam.Haaahah
    https://encrypted-tbn1.google.com/im...73FvIfRPnzaP7A
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 11-09-2012 mė 15:21
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    E vertete eshte, njeri nga profetet fliste dialektin e bregut lumit.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-05-2012
    Postime
    28
    Allahu (Zoti) fliste shqip; kur bėri Ademin i thirri A-dem qė do tė thotė ėshtė dem duke i pėrcaktuar rolin qė do luante nė procesin e riprodhimit, ndėrsa kur krijoi Havanė e quajti Ha-va d.m.th qė do ta hajė. Dhe kėshtu vijojnė qė tė rrjedhin tė gjitha gjuhėt e botės nga gjuha shqipe dhe shqip flisnin jo vetėm profetėt, por edhe Buda etj.

he he hee... Maska e halla mine
    Anėtarėsuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojė
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Valmir.Nuhiju Lexo Postimin

TURP.
    Turpi yt qe je shqiptar(qe se besoj hiq), qenka rezultat injorance .. lene trashegim nga akademite serbe te tites e rankoviqit.
    E ne baze te edukates tande te kesaj natyre prosllave qe theksova, te cilen e perdor si mase matese krahasuese, sigurisht i bie qe Goni ka mungesa.. dhe eshte pikerisht per shkak te mosedukimit sipas standardeve te diktuara nga shkinia, qe ty te paskan lane qorr e budalle!
    Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Perderisa shqipja eshte gjuhe indoeuropiane si dhe dhjete gjuhe te tjera, natyrshem qe fjale te perbashketa do te gjesh ne te gjithe globin , pasi perdoruesit e ketyre gjuheve jane 3 miljarde njerez..Po une kam pare nje gje , qe kush ka ndenjur i shtrenguar pas gjuhes se origjines se kesaj familje indoeuropiane eshte me i prapambeturi. Ne kete kontekst e ve ne dyshim nese duhet ti meshoje shume kohe gjuhes tone apo te pranojme nje gjuhe tjeter dhe kjo jona te mbetet gjuhe konfidenciale , apo tavoline.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga gori4 Lexo Postimin
    Allahu (Zoti) fliste shqip; kur bėri Ademin i thirri A-dem qė do tė thotė ėshtė dem duke i pėrcaktuar rolin qė do luante nė procesin e riprodhimit, ndėrsa kur krijoi Havanė e quajti Ha-va d.m.th qė do ta hajė. Dhe kėshtu vijojnė qė tė rrjedhin tė gjitha gjuhėt e botės nga gjuha shqipe dhe shqip flisnin jo vetėm profetėt, por edhe Buda etj.
    Une sa here shikoj kete teme aq here me vjen te qesh , dhe me kete postimin e gorit kam qeshur akoma me teper, si perfundim thash ore keta skane faj po qe ka mundesi qe gjithe bota te jene Shqiptare.
    Shikoni me poshte;

1. Barak Obama eshte me origjine Shqiptare = Barak vjen nga fjala Barake dhe gjyshi i tij ka jetuar ne barake per shume kohe , Obama vjen si dialekt Elbasani kur thone U ba ma , me nje llaf '' Barakja u be me se fundi'' si duket e kane pasur fjalen qe do behet president.

2. Toni Bler eshte Shqiptar = Ton ne malesi i thone i teri , Bler i thone ne shqip ngjyres jeshile pasi Toni pelqen te jete ambjentalist dhe i thone '' Ton i Blerte''

3. Mao Ce Dun po ashtu me origjine Shqiptare= Mao ne dialketin Tiranas i thone Mbahu , ce dun ka kuptimin se dul , me nje llaf se doli. Kuptohet ketu behet fjale per personalitetin e tij qe mbahuni se doli i pari i Shqiptareve.

4. Berluskoni po ashtu dhe ky me orgjine Shqiptare = Ber i thone belit , kurse lu i thone me leziv e me e lujt e ne fakt Berluskoni dihet qe eshte qefli ndaj prandaj ka dhe emrin Belin e lu aq shume sa sko mo , me nje llaf ''sa ska''.

5. Angela Merkel po ashtu eshte Shqiptare = Emri i saj eshte shume i qarte ne Shqip , Ah ngela me nje llaf e ka pasur fjalen per krizen evropiane qe skam cte bej me . Mer do thote more ndersa Kel si duket e ka pasur qellimin per Kelin e Klanit meqe eshte gazetar.

6. Gorvacov po ashtu dhe ky me orgjine Shqiptare = Gorba ne shqip i themi Korba une me nje llaf e zeza une , e fjala cov e ka fjalen per prura me nje llaf e cova , meqe Gorbacovi ishte udheheqesi qe e ktheu politiken e Rusise drejt perendimin emri i tij merr kuptimin nga shqipja ''korba ku e cova'' Rusine.

Po deshet me me thoni se ju nxjerr gjithe boten Shqiptare.

Hajt me shendet.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Bajraku
    Anėtarėsuar
    29-02-2012
    Postime
    498
    Citim Postuar mė parė nga shofer Lexo Postimin
    moisiu fliste kosovarqe
    Moisiu ishte nje faraon?

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Ēdo popuj ka pas Profetin e tij. Zoti se ka harruar askend.

Tema eshte palidhje.

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •