Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    i/e regjistruar Maska e OJQ 'Vlera'
    Anëtarësuar
    27-10-2011
    Postime
    30
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    po o i nderuar po ket te kishe than qysh ne fillim

e meqe je shoqate si fillim te kishe hap ni teme prezantimi ku te prezantoheshe se kush je e cilen shoqate perfaqson athere te kishe fol pak dhe per qellimin dhe shtrirjen e ksaj shoqate.

ket duhet te kishe ba qysh ne fillim e jo tu hap tema pa lidhje qe jan debatu 100 her, e duke na akuzu kishe nuk jena mikpritsa na
    Se kam pare.Sigurisht qe do ta bejme edhe ate gje.Faleminderit per gjykimin tend ti tregosh secilit se cka duhet te beje.Qenke i shpejte per gjera te vogla.

Pershendetje, lus admin. qe te mbyllet tema ose te fshihet,nuk gjetem njerez te duhur ketu per kete gje,un do tju kisha emeruar rojtar.E ne qofte se jeni admin bejeni punen tuaj pak me me respekt,ky forum do kualitet.
    Njeriu eshte gabimtar,por si duket rojtaret jane dyfish ne numer me shum se ato qe bejne gabime te vogla teknike.

Citim Postuar më parë nga OJQ 'Vlera' Lexo Postimin
    E respektoj mendimin tuaj.Por nuk dmth qe te gjithe pajtohen me ju.As mos e mendoni ate gje.
    Epo rendesi ka shumica. Nese ka ndonje te cmendur e te prapambetur qe mendon se feja eshte para kombit...eshte pune per te.

Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Epo rendesi ka shumica. Nese ka ndonje te cmendur e te prapambetur qe mendon se feja eshte para kombit...eshte pune per te.
    Cuditerisht jam dakord me shkrimin tend

Fetaret e nenkuptojne fene me besimin ne Zot, ndaj per to eshte sikur te thuash: do me shume Zotin apo Kombin? Prandaj pergjigja ndryshon!

La vita non si spiega, si VIVE!

Anëtarësuar
    27-10-2011
    Postime
    30
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Botekuptimet jane nga me te ndryshmet.Prandaj thash qe respektoj mendimet e cdonjerit qe tregon maturi dhe jo nje fjalor te nje femiju qe shkon ende ne foshnjore.

Kur flitet dicka duhet te argumentohet,sepse me "te thash,me the" jane ato te foshnjores.Kam bindjen se asnjeri prej jush nuk flet pa argumente

Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Cuditerisht jam dakord me shkrimin tend

Fetaret e nenkuptojne fene me besimin ne Zot, ndaj per to eshte sikur te thuash: do me shume Zotin apo Kombin? Prandaj pergjigja ndryshon!
    Nuk ke perse cuditesh fare, jo gjithmone shkruaj per te qeshur!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Stafi drejtues i yni.

8 Keshilltar, 1 Kryetar ,1 Nenkryetar

Shkup,Tetove,Kercove,Struge.

Pershendetje ,me vjen keq qe u kan dhene pasqyrim te keq dhe nuk ia dini vleren nje Organizate.
    hera e pare qe degjoj qe nje organizate joqeveritare ka keshilltare..zakonisht ka vetem kryetarin dhe sekretarin..pjesa tjeter poshte jane krejt fallso..thjeshte per te marre fonde te majme nga shteti...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    OJQ vlera,
    Qendro per nje kohe te gjate ne forum ku ke shqiptare nga te gjitha krahinat dhe ne cdo kend te botes. Vetem atehere do shohesh mendime ndryshe nga cfare rrethon veten. Pak me doza me te vogla fene do ishte me mire.

Anëtarësuar
    27-10-2011
    Postime
    30
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    hera e pare qe degjoj qe nje organizate joqeveritare ka keshilltare..zakonisht ka vetem kryetarin dhe sekretarin..pjesa tjeter poshte jane krejt fallso..thjeshte per te marre fonde te majme nga shteti...
    Gjithcka shkon sipas permbushjes se nevojave. Ndrysho ti nevojat un pastaj per ty do te ndryshoj ate "fallso" qe thua ti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Ju lutem mundohuni te jepni mendim te precizuar dhe te argumentuar.
    Paske hap temen ne vendin ku te gjithe mendojne njejte
    Nacionalizmi eshte veper e djallit thone ksajde

Anëtarësuar
    27-10-2011
    Postime
    30
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    OJQ vlera,
    Qendro per nje kohe te gjate ne forum ku ke shqiptare nga te gjitha krahinat dhe ne cdo kend te botes. Vetem atehere do shohesh mendime ndryshe nga cfare rrethon veten. Pak me doza me te vogla fene do ishte me mire.
    Un nuk thash qe jam pro fese apo pro kombit. Jam neutral, e ti si i/e mencur bindem ne njeren apo tjetren.

Ta respektoj mendimin.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •