Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-09-2008
    Postime
    93

Telepatia, fenomen apo rastesi

A besoni se telepatia ekziston si fenomen apo mund ti konsiderojme si ngjarje te rastesishme.

Kam mbi dhjete vjet i martuar dhe me gruan me ndodhin disa fenomene qe nganjehere me habisin , nuk di si ti interpretoj si rastesi apo mbase njeri nga ne te dy eshte telepat dhe nuk di se cili mund te jete?
    Ndodh psh kur duam te marrim ne tel me njeri tjetrin qe une behem gati ta marr dhe bie zilja dhe shikoj qe eshte ime shoqe, ose e kunderta , kjo ndodh gati cdo dite
    Ose qellon qe jemi duke ndenjur dhe per nje moment une them dicka dhe me thote ime shoqe , ua ate po mendoja edhe une dhe e kunderta , por ndodh aq shpesh sa me duket e cuditeshme dhe kjo me ndodh vetem me time shoqe,

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anėtarėsuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Shpirti jot binjak

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    kikimiki harrove te permendesh qe kur ti je duke kenduar ne mendje nje melodi, ajo vjen dhe e kendon me ze, pikerisht ne ate pike te refrenit ku je edhe ti...

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Telepatia, fenomen apo rastesi
    rastesi fenomenale...tani nje gje eshte ne kete rast,ose keni aq vjet martuar sa jeni bere si moter e vella,ose i stisni keto rastesi per t'i bere qefin njeri tjetrit..

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga kikimiki Lexo Postimin
    Ose qellon qe jemi duke ndenjur dhe per nje moment une them dicka dhe me thote ime shoqe , ua ate po mendoja edhe une dhe e kunderta , por ndodh aq shpesh sa me duket e cuditeshme dhe kjo me ndodh vetem me time shoqe,
    Interesante. Kjo me se miri shpjegohet nga Ogist Dypeni, personazh i E.A.Poe ne Murders in the Rue Morgue, ku O.D. fillon te "lexoje" mendimet e bashkebiseduesit, mirepo jo duke ia lexuar mendimet ne te vertete, por duke e analizuar rrjedhen e ngjarjeve dhe gjuhen e trupit. Ne rastin me shoqen tende kjo nuk eshte telepati po thjesht koincidence ngase te dy jeni ne te njejten rrjedhe, jeni protagoniste te te njejtave ngjarje, mbase edhe ia nxisni mendimet dhe pergjigjet e caktuara njeri tjetrit, jeni pothuaj se te njejten frenkuence, tendenca automatike per pershtatje, etj etj. Nuk ka asgje mbinatyrore ketu. Shpesh me ndodh edhe mua.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar mė parė nga ROE Lexo Postimin
    Kjo qe te kane ndodhur ty nuk quhet egzakt telepati por the response to a magnetic field or some kind of waves or other forms of energy qe gjenden rreth teje and all your surroundings.
    Ti me tet'shoqe gjendeni ne nje electromagnetic field dhe pak a shume kjo quhet kordinim i "valeve", which is the best thing happen ne nje cift.
    ' te gjitha i ke spjeguar" ,vetm ka mbet te na perkthesh ate qe ke thane!Lol

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •