flm,por un nuk kerkova gje,ti e kerkove vete prandaj ta solla.
Sido qe te jesh shqiptar apo grek ,menyra jote si qasesh tregon ndenje te thelle inferioriteti.
Edhe une besoj se shqiptari i mire eshte ai qe nxjerr te metat ne shesh por jo si ti duke urrejtur cdo gje shqiptare e duke glorifikuar te tjeret e ne kete rast greket sepse tregon ndjenje infeoriteti ,ndersa nese je grek dhe interesi yt kryesor ne forum eshte vetem urrejtja ndaj shqiptareve atehere prape kjo tregon ndjenje inferioriteti sepse nese ndihesh superior ndaj dikujt nuk hargjon kohen duke i treguar inferioritetin !
Une psh ,besoj se jevgjit jane popull inferior per nga natyra por nuk mirrem me ta ,kupton![]()
perderisa po i permend po merresh dhe shume madje. pavaresisht se jemi ne teme tjeter.(Dudia)
greket po i permend ti ne kete teme. pasi ketu po flitet per kulturen e shqiptareve.
ti nuk duron dot te vertetat e hidhura mbi shqiptaret dhe sulmon kombe dhe njerez te tjere per tu ndjere gjoja superiore. dhe per te larguar vemendjen nga e verteta.
duke kujtuar se ngjyra e lekures do te shpetoje nga deficenca mendore.
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
[QUOTE]Vetem bera krahasim ,nuk e hargjoj kohen duke u marr me problemet e tyre siq ben ti ,asshole
Je ti ai qe mbron cdo gje greke e shan cdo gje shqiptare ,jo une,une nuk mirrem me greke fare !greket po i permend ti ne kete teme. pasi ketu po flitet per kulturen e shqiptareve.
Mos rrej ,une perhere tentoj te nxjerr ne pah te metat tona si popull ,jam apsolutisht kunder patriotizmit alla Spahi apo Berishe!ti nuk duron dot te vertetat e hidhura mbi shqiptaret dhe sulmon kombe dhe njerez te tjere per tu ndjere gjoja superiore. dhe per te larguar vemendjen nga e verteta.
Nuk kam ate mendim per jevgjit vetem per ngjyren e lekure por menyre e tyre te jeteses ,edhe japonezet nuk jane te bardhe por jane japonezduke kujtuar se ngjyra e lekures do te shpetoje nga deficenca mendore.[/![]()
Kultura evropjane nuk eshte nje , por jan shume kultura ne te !
Kultura shqiptare eshte pjes e ketije pluralizmi kulturor.
kultura europjane quhet "Western civilisation" ose qyteterimi perendimor. ku perfshihet edhe usa dhe disa shtete ne kontinente te tjera ku popullata ka nje shumice dermuese europjane.
brenda qyteterimit perendimor ka kombe te ndryshme me specifika lokale. por ne thelb te gjitha keto kombe ka te njejten menyre te menduari dhe te jetuari.
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Krijoni Kontakt