Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 42
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Vrasja e shqiptares në Greqi, autori një efektiv policie

Zbardhet vrasja e 49-vjeçares shqiptare e cila u gjet dje e vdekur në një zonë në Viotia të Greqisë. Pas hetimeve të policisë greke rezultoi se autor i vrasjes së shqiptare ishte një efektiv policie i Athinës i cili kishte lidhje me viktimën. Pas marrjes në pyetje 32-vjeçari grek pranoi se ishte ai autori i vrasjes së shqiptares 49-vjeçare. Ai rrëfeu se ishte grinder me viktimën në zonën e Avlonës në Greqi dhe më pas e kishte mbytur atë me xhupin e saj. Ai ka shtuar gjithashtu se më pas e ka tranportuar atë në vendin ku u gjet e vdekur që të dukej si aksident.
    Ndërkohë ngjarja e rëndë ka ndodhur ditën e djeshme në zonën e Viotias në Greqi, një zonë kjo bujqësore ku 49-vjeçarja shqiptare, identiteti i të cilës nuk bëhet e ditur u gjet e vdekur nga banorë të zonës

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    32 vjecari grek kishte kohe qe kishte lidhje me shqiptaren, nene e 4 femijeve.
    Lidhja e tyre ishte krijuar qe kur 32 vjecari punonte si efektiv ne policine e Avlones.
    Tani 32 vjecari ishte efektiv i sigurise ne parlamentin grek.
    Sipas deklarimeve te tij ne polici e vrau sepse kohet e fundit ishte bere shume ziliqare dhe kishte filluar ta shqetesonte edhe ne pune.
    Mjer ajo qe iku se ky felliqsira do dale shpejt nga burgu......mbase nuk e fusin fare ne burg

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    kur vret nje shqipetare nje grek behet nami ne tv,,radio,,gazeta,,,

kur vret nje greg nje shqipetare nuk e gjen ne asnje vend
    vetem ne ndonje lajmerim te vogel ,,,neper cepa gazetash

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    po cfar dreqin deshi plaka me nje djale te ri more aman..a pak te moshes se saj kishte me kryer nevojat biologjike te saj..apo i duhej polic..dhe ja ku e dergoi aventura e saj..

gjynah femijet e shkrete..edhe jetime edhe tere jeten do jua bejne me gisht..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Joooooooooo!!!!
    Nuk ka mundesi te jete grek,mbase do jete ''arvanitas''! Jo jo jo greket nuk vrasin!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Grek ndyrsira...popull koti.Si su beren njerz kurre.
    U ben horri i botes forumoalbaneze.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Me vjen cudi me ca njerez qe i marrin jeten tjetrit sikur te vrasin nje mushkonje .Po te egzistonte denimi me vdekje mendoj se shume vrasje do ishin shmangur.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Me vjen cudi me ca njerez qe i marrin jeten tjetrit sikur te vrasin nje mushkonje .Po te egzistonte denimi me vdekje mendoj se shume vrasje do ishin shmangur.
    Po mbase ka mbytur veten vete ajo e gjora dhe ja vene fajin atit te shkretit grek.

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Sa megallomanë që jeni mor aman? Nga e dini ju që ka qenë greku ai që e ka vrarë? Po sikur të ketë qenë një konspiracion shqiptarësh për t'ia hedhur fajin këtij grekut që të thonë pastaj 'Ja ça bëjnë grekët"?

Ah, prit. E paska pranuar krimin ky polici? Epo duhet parë mirë kjo. Po sikur shqiptarët si kriminela që janë ta kenë kërcënuar këtë policin psh do të të vrasim fëmijët po nuk pranove vrasjen?

Sdq gjynah ky greku them unë Duhet të dalë i pafajshëm.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kavir : 31-10-2011 më 14:38
    -

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Sa megallomanë që jeni mor aman? Nga e dini ju që ka qenë greku ai që e ka vrarë? Po sikur të ketë qenë një konspiracion shqiptarësh për t'ia hedhur fajin këtij grekut që të thonë pastaj 'Ja ça bëjnë grekët"?

Ah, prit. E paska pranuar krimin ky polici? Epo duhet parë mirë kjo. Po sikur shqiptarët si kriminela që janë ta kenë kërcënuar këtë policin psh do të të vrasim fëmijët po nuk pranove vrasjen?

Sdq gjynah ky greku them unë Duhet të dalë i pafajshëm.
    Po, ke të drejtë, gjykatat greke do ta marin parasysh sugjerimin Tuaj.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •