Close
Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 164
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga peshkaqeni33 Lexo Postimin
    Toptani vdiq si qene shtrire rrugeve te Parisit.
    Fejziu ben mire te shkruaj Biografin e nje funderine si Toptani mbeturine gjenetike e te cilit eshte. E ka ne gene ky Fejziu te punoj per ate qe paguan me shume.

Kur do shkruajme nje histori te drejte pa idiotizma si nga njeri krah ashtu edhe nga tjetri.
    +1000 Jam dakord me ty

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Enver Hoxha për Kosovën:

"Të asgjësohen pa mëshirë nacionalistët dhe reaksionarët shqiptarë brenda dhe jashtë kufijve, pa treguar as më të voglën tolerancë"

Sipas një relacioni të Ministrisë së Punëve të Brendshme, qeveria shqiptare autorizoi në fillim të vitit 1945 oficerët e UDB-së që të pushkatonin ilegalisht dhe pa gjyq në tokën shqiptare më tepër se 1000 kosovarë të pafajshëm (AQSH, Arkivi i Ministrisë së Jashtme. Dokumenti B-7-2, viti 1950).
    ENVER HOXHA eshte babai i SALI BERISHES, sepse edhe SALI BERISHA te njejten gje beri me KRYETARET E UCK,bile shkoi edhe nje hap me tej furnizoi me nafte MILLOSHEVICIN qe te vriste sa me shume KOSOVARE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Kermilli Lexo Postimin
    ENVER HOXHA eshte babai i SALI BERISHES, sepse edhe SALI BERISHA te njejten gje beri me KRYETARET E UCK,bile shkoi edhe nje hap me tej furnizoi me nafte MILLOSHEVICIN qe te vriste sa me shume KOSOVARE
    Nje kermill s`mund te kuptoje shqiponjen se si fluturon.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    As qe mar mundimin te lexoj e komentoj librin e Fevziut.
    Aq me teper qe qysh ne te ri i ka sherbyer kauzes komuniste e tani portkomuniste.
    Tashme Enver Hoxhen e njohin dhe te rite e sotem aq te keqia ka bere.
    Cna hyn ne pune libri Fevzos athere.
    Bile as kurbani Rames nuk me hyn ne xhep fare, leri pastaj pacavuret pa fund te Henri Cilit e shume botimeve te pavlera te postkomunizmit shqiptar.
    Ore Brari, a e di ti mo se ne c'gjendje ishte SHQIPERIA ne vitet 1945 kur e morri qeverine PKSH??
    Ta them une ishte ne gjendje shume te mjere, sepse pervec bujqesise dhe blegtorise nuk kishte asgje tjeter,edhe keto i kishte ne gjendje te mjeruar, per industri as qe behej fjale,une jam kunder krimit dhe vrasjeve nga cilido qofte, por mos harrojme te dashue forumiste dhe BRARI ne vecanti qe rruget qe ne ecim sot me makinat tona i ka bere pikerisht ajo qeveri e ENVER HOXHES, telat dhe kollonat nga te cilat kalon drita qe vjen ne shtepite tona jane pikerisht po ato qe vendosi ajo qeveri,HIDRCENTRALET nga te cilat marrim ne energjine jane edhe keto te asaj qeverie te ENVER HOXHES, Kombinatet,Uzinat te cilat keta DEMOKRATET E BYTHES SE SALI BERISHES ME SHOKE i shkaterruan ishin pikerisht te asaj qeverie ,
    Enver Hoxha brenda nje periudhe 20-vjecare pas clirimit arriti te ngreje Potencialin ekonomik Shqiptar shume lart duke u krahasuar keshtu edhe me vendet fqinje si GREQIA apo JUGOSLLAVIA,E PRA LE TE MOS I SHKELIM ME KEMBE KETO VEPRA MADHORE QE JANE BERE NE ATE PERIUDHE,
    Tani le te vijme ne VEPRAT e Gjoja Demokrateve, dhe te shohime se cfare eshte realizuar brenda ketyre 20 vjeteve te gjoja DEMOKRACI, nuk eshte ndertuar asnje KOMBINAT,FABRIKE , e re pervec ca nderrmarjeve te vogla, ne te kunderten U SHKATERRUAN eshe ato qe kishim,ose u shiten per te mbushur xhepat e tyre PUSHT-etaret,nuk u ndertua asnje HEKURUDHE, por edhe kjo qe ka mbetur me zor po mbahet, minierat SHQIPTARE po shfrytezohen ne maksimum dhe pa TEKLIF nga te huajt pa i sjelle asnje qindarke fitim popullit shqiptar por vetem xhepave te PUSHT-etareve, qe i shiten, dhe pervec nje RRUGE (DURRES-MORINE) qe sigurisht ka nje rendesi te madhe sepse lidh Shqiperine me Kosoven nuk eshte ndertuar asgje e re
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kermilli : 24-04-2012 më 11:26

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Ore Brari, a e di ti mo se ne c'gjendje ishte SHQIPERIA ne vitet 1945 kur e morri qeverine PKSH??
    Ta them une ishte ne gjendje shume te mjere, sepse pervec bujqesise dhe blegtorise nuk kishte asgje tjeter,edhe keto i kishte ne gjendje te mjeruar, per industri as qe behej fjale,une jam kunder krimit dhe vrasjeve nga cilido qofte, por mos harrojme te dashue forumiste dhe BRARI ne vecanti qe rruget qe ne ecim sot me makinat tona i ka bere pikerisht ajo qeveri e ENVER HOXHES, telat dhe kollonat nga te cilat kalon drita qe vjen ne shtepite tona jane pikerisht po ato qe vendosi ajo qeveri,HIDRCENTRALET nga te cilat marrim ne energjine jane edhe keto te asaj qeverie te ENVER HOXHES, Kombinatet,Uzinat te cilat keta DEMOKRATET E BYTHES SE SALI BERISHES ME SHOKE i shkaterruan ishin pikerisht te asaj qeverie ,
    Enver Hoxha brenda nje periudhe 20-vjecare pas clirimit arriti te ngreje Potencialin ekonomik Shqiptar shume lart duke u krahasuar keshtu edhe me vendet fqinje si GREQIA apo JUGOSLLAVIA,E PRA LE TE MOS I SHKELIM ME KEMBE KETO VEPRA MADHORE QE JANE BERE NE ATE PERIUDHE,
    Tani le te vijme ne VEPRAT e Gjoja Demokrateve, dhe te shohime se cfare eshte realizuar brenda ketyre 20 vjeteve te gjoja DEMOKRACI, nuk eshte ndertuar asnje KOMBINAT,FABRIKE , e re pervec ca nderrmarjeve te vogla, ne te kunderten U SHKATERRUAN eshe ato qe kishim,ose u shiten per te mbushur xhepat e tyre PUSHT-etaret,nuk u ndertua asnje HEKURUDHE, por edhe kjo qe ka mbetur me zor po mbahet, minierat SHQIPTARE po shfrytezohen ne maksimum dhe pa TEKLIF nga te huajt pa i sjelle asnje qindarke fitim popullit shqiptar por vetem xhepave te PUSHT-etareve, qe i shiten, dhe pervec nje RRUGE (DURRES-MORINE) qe sigurisht ka nje rendesi te madhe sepse lidh Shqiperine me Kosoven nuk eshte ndertuar asgje e re
    o kermill
    A e di ti ne c`gjendje ishte Gjermania pas luftes se dyte Boterore?
    Shiko ndryshimin e nje sistemi
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Nje kermill s`mund te kuptoje shqiponjen se si fluturon.
    SHQIPONJA kush eshte?????

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    SHQIPONJA kush eshte?????
    e kunderta e kermillit
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389
    o kermill
    A e di ti ne c`gjendje ishte Gjermania pas luftes se dyte Boterore?
    Shiko ndryshimin e nje sistemi
    Po e di shume mire si ishte, Po ti e di se sa MILIARDA DOLLARE U DERDHEN NGA AMERIKA ME MASTER PLANET qe te beheshe gjermania ajo qe eshte sot???

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389
    e kunderta e kermillit
    Po meqenese une jam KERMILLI SHQIPONJA KUSH eshte ?????
    TI apo SALI BERISHA???

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Po meqenese une jam KERMILLI SHQIPONJA KUSH eshte ?????
    TI apo SALI BERISHA???
    c`dokush qe nuk mendon si ti
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •