Postuar më parë nga
Kermilli
Ore Brari, a e di ti mo se ne c'gjendje ishte SHQIPERIA ne vitet 1945 kur e morri qeverine PKSH??
Ta them une ishte ne gjendje shume te mjere, sepse pervec bujqesise dhe blegtorise nuk kishte asgje tjeter,edhe keto i kishte ne gjendje te mjeruar, per industri as qe behej fjale,une jam kunder krimit dhe vrasjeve nga cilido qofte, por mos harrojme te dashue forumiste dhe BRARI ne vecanti qe rruget qe ne ecim sot me makinat tona i ka bere pikerisht ajo qeveri e ENVER HOXHES, telat dhe kollonat nga te cilat kalon drita qe vjen ne shtepite tona jane pikerisht po ato qe vendosi ajo qeveri,HIDRCENTRALET nga te cilat marrim ne energjine jane edhe keto te asaj qeverie te ENVER HOXHES, Kombinatet,Uzinat te cilat keta DEMOKRATET E BYTHES SE SALI BERISHES ME SHOKE i shkaterruan ishin pikerisht te asaj qeverie ,
Enver Hoxha brenda nje periudhe 20-vjecare pas clirimit arriti te ngreje Potencialin ekonomik Shqiptar shume lart duke u krahasuar keshtu edhe me vendet fqinje si GREQIA apo JUGOSLLAVIA,E PRA LE TE MOS I SHKELIM ME KEMBE KETO VEPRA MADHORE QE JANE BERE NE ATE PERIUDHE,
Tani le te vijme ne VEPRAT e Gjoja Demokrateve, dhe te shohime se cfare eshte realizuar brenda ketyre 20 vjeteve te gjoja DEMOKRACI, nuk eshte ndertuar asnje KOMBINAT,FABRIKE , e re pervec ca nderrmarjeve te vogla, ne te kunderten U SHKATERRUAN eshe ato qe kishim,ose u shiten per te mbushur xhepat e tyre PUSHT-etaret,nuk u ndertua asnje HEKURUDHE, por edhe kjo qe ka mbetur me zor po mbahet, minierat SHQIPTARE po shfrytezohen ne maksimum dhe pa TEKLIF nga te huajt pa i sjelle asnje qindarke fitim popullit shqiptar por vetem xhepave te PUSHT-etareve, qe i shiten, dhe pervec nje RRUGE (DURRES-MORINE) qe sigurisht ka nje rendesi te madhe sepse lidh Shqiperine me Kosoven nuk eshte ndertuar asgje e re
Krijoni Kontakt