un e kam lexuar librin, dhe marr nje shembull fare te thjeshte ku B.fevziu thot se ne shiperi NUK lejohej ne ate kohe te behej peme e vitit te ri,ndersa E. HOXHA kishte pemen e vitit te ri ne shtepine e tij, pra me pak fjale ai donte te thoshte se kishte thyer nje rregull qe e kishte vendos vete, POR un kam pare fotot e prinderve te mi ne mes te qytetit afer pemes se vitit te ri, dmth pema NUK ishte e ndaluar, per cfar e ka then kete shpifje apo genjeshter B.Fevziu?
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Eshte biles ene nje foto interesante ku E.H vishej si Santa per Krishtlindje.
Libri eshte i lehte per ta lexuar dhe ska aq shume per te komentuar derisa personazhet jane te njohura. Sdi nese ka noi merite te vecante autori pervecse qe ka shfletuar arkivat.
Me bene pershtypje qe kur i vriste kundershtaret edhe eshtrat ua levizte disa here kurse shume letra dhe korespondenca qe ai i urdheronte vrasjet jane arkivuar.
E. H. ka qene nje monster i vertet.
MUND TE ISHTE SHUM I KEQ, DHE CDO KUSH MUND TE KETE ANTIPATI, MADJE MUNDET EDHE TA UREJE, DHE MEQENESE KEMI ANTIPATI, DUHET TE THEMI SE KA QENE HOMOSEKSUAL, PA U BAZUAR ASGJEKUND? PA DHENE NJE FAKT NE LIBERSE KU BAZOHET!!
THUAJ ESHTE I KEQ PER KETE KETE KETE , 1, 2,3, MOS ME SHKRUAJ THASHETHEME ATY!!
Krijoni Kontakt