Close
Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 164
    Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    ata qe kishin fakte i qeroi Dulla e s`la nje per be
    ke dyshim?
    Ky është goxha "fakt" mjeran...hahahaha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Ky është goxha "fakt" mjeran...hahahaha
    po ti je avokati i by... se Dulles ?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Perjashtuar Maska e didii
    Anëtarësuar
    14-04-2012
    Postime
    504
    un e kam lexuar librin, dhe marr nje shembull fare te thjeshte ku B.fevziu thot se ne shiperi NUK lejohej ne ate kohe te behej peme e vitit te ri,ndersa E. HOXHA kishte pemen e vitit te ri ne shtepine e tij, pra me pak fjale ai donte te thoshte se kishte thyer nje rregull qe e kishte vendos vete, POR un kam pare fotot e prinderve te mi ne mes te qytetit afer pemes se vitit te ri, dmth pema NUK ishte e ndaluar, per cfar e ka then kete shpifje apo genjeshter B.Fevziu?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga didii Lexo Postimin
    un e kam lexuar librin, dhe marr nje shembull fare te thjeshte ku B.fevziu thot se ne shiperi NUK lejohej ne ate kohe te behej peme e vitit te ri,ndersa E. HOXHA kishte pemen e vitit te ri ne shtepine e tij, pra me pak fjale ai donte te thoshte se kishte thyer nje rregull qe e kishte vendos vete, POR un kam pare fotot e prinderve te mi ne mes te qytetit afer pemes se vitit te ri, dmth pema NUK ishte e ndaluar, per cfar e ka then kete shpifje apo genjeshter B.Fevziu?
    Une nuk e kam vene re kete thenie ne liber, por sigurisht qe pema lejohej dhe cdo vit e kemi festuar vitin e ri me peme bredhi orgjinal, ne te cilen varnim molle e portokalle si dhe kartolinat qe na vinin per urim.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Eshte biles ene nje foto interesante ku E.H vishej si Santa per Krishtlindje.

Libri eshte i lehte per ta lexuar dhe ska aq shume per te komentuar derisa personazhet jane te njohura. Sdi nese ka noi merite te vecante autori pervecse qe ka shfletuar arkivat.

Me bene pershtypje qe kur i vriste kundershtaret edhe eshtrat ua levizte disa here kurse shume letra dhe korespondenca qe ai i urdheronte vrasjet jane arkivuar.

E. H. ka qene nje monster i vertet.

Anëtarësuar
    14-04-2012
    Postime
    504
    Une nuk e kam vene re kete thenie ne liber, por sigurisht qe pema lejohej dhe cdo vit e kemi festuar vitin e ri me peme bredhi orgjinal, ne te cilen varnim molle e portokalle si dhe kartolinat qe na vinin per urim.
    atehere? Nuk ju lindin ndo pak dyshime? Na e nxoret njerin engjell dhe tjetrin djall! Kur fevziu genjen shpif per nje gje kaq t ulet,ju bashk me hoxhen keni qen kur i ka vrare? Ps: nuk mbaj anen e askujt,thjesht dyshoj n cdo gje qe thuhet n ate liber

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    atehere? Nuk ju lindin ndo pak dyshime? Na e nxoret njerin engjell dhe tjetrin djall! Kur fevziu genjen shpif per nje gje kaq t ulet,ju bashk me hoxhen keni qen kur i ka vrare? Ps: nuk mbaj anen e askujt,thjesht dyshoj n cdo gje qe thuhet n ate liber
    Mos je pak kuqalashe ti ?
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Anëtarësuar
    14-04-2012
    Postime
    504
    Mos je pak kuqalashe ti ?
    PO PARAGJYKON? A ESHTE KY FAKT KESHTU SI THEM UN? PSE TE MOS JEM PER KETE FAKT PAK "KUQALASHE" ?

Anëtarësuar
    14-04-2012
    Postime
    504
    ne bote ka plot lider homoseksual. Por nuk jane kaq te poshter sa ky qe na ra neve per pjese
    MUND TE ISHTE SHUM I KEQ, DHE CDO KUSH MUND TE KETE ANTIPATI, MADJE MUNDET EDHE TA UREJE, DHE MEQENESE KEMI ANTIPATI, DUHET TE THEMI SE KA QENE HOMOSEKSUAL, PA U BAZUAR ASGJEKUND? PA DHENE NJE FAKT NE LIBERSE KU BAZOHET!!
    THUAJ ESHTE I KEQ PER KETE KETE KETE , 1, 2,3, MOS ME SHKRUAJ THASHETHEME ATY!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    MUND TE ISHTE SHUM I KEQ, DHE CDO KUSH MUND TE KETE ANTIPATI, MADJE MUNDET EDHE TA UREJE, DHE MEQENESE KEMI ANTIPATI, DUHET TE THEMI SE KA QENE HOMOSEKSUAL, PA U BAZUAR ASGJEKUND? PA DHENE NJE FAKT NE LIBERSE KU BAZOHET!!
    THUAJ ESHTE I KEQ PER KETE KETE KETE , 1, 2,3, MOS ME SHKRUAJ THASHETHEME ATY!!
    sigurisht qe ka fakte nese do qe ti shikosh... por deshmitare nuk mund te kete se pasi kaluan para toges se pushkatimit, nuk flasin dot me
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •