Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Nese ke kohe qe ndjehesh keshtu duhet te jete tensioni shume i ulet .. keshtu me behet dhe mua , dhe te erresohen syte e te meren pak mendt , kto jan shenja tensioni nese kur e mat te del normal atehere nuk eshte kjo arsyeja , por nese ke tension te ulet mund te jete prej anemise dhe duhet te marresh shume Hekur dhe vitamin b12, pasi merr keto ndjehesh shume energjik ndersa me tension te ulet ndjehesh gjithmone si i/e lodhur...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Enii : 07-11-2011 mė 20:46

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    Nese ke kohe qe ndjehesh keshtu duhet te jete tensioni shume i ulet .. keshtu me behet dhe mua , dhe te erresohen syte e te meren pak mendt , kto jan shenja tensioni nese kur e mat te del normal atehere nuk eshte kjo arsyeja , por nese ke tension te ulet mund te jete prej anemise dhe duhet te marresh shume Hekur dhe vitamin b12, pasi merr keto ndjehesh shume energjik ndersa me tension te ulet ndjehesh gjithmone si i/e lodhur...
    ju faleminderi te gjitheve per pergjigjet.

enii, i marr te gjitha vitaninat dit per dit, por kete e kam pas qe kur kam qen adoleshent, dhe larg qoft ajo anemija se jam goxha mire aman po ndonjeher ndihem i lodhur po ate e kam nga dicka tjeter

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga davidd Lexo Postimin
    ca tensjoni eshte kur ulesh dhe mbass si rri per nje perjudhe kohe ulur ne bisht dhe pastaj ngrihesh ne kemb te vijn mendet anes. i ulet apo i lart?
    asgje per t'u shqetesuar nese nuk te ndodh me nje frekuence te larte dhe te shoqeruar me simptoma te tjera. kur kalon nga nje pozicion shtrire/ulur ne nje pozicion ngritur mos e bej menjehere, mundohu te ngrihesh ne menyre graduale, keshtu qe gjaku qe ndodhet ne gjymtyret e poshtme te kete kohe te rikthehet ne zemer ne menyre qe zemra te furnizoje trurin.
    shkaqet qe cojne ne uljen e tensionit jane te shumta por nese ti ndien shqetesime te tjera atehere eshte mire t'i drejtohesh nje mjeku per ekzaminime te tjera, nje tilt test psh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga broken_smile : 08-11-2011 mė 15:41

qun i mir Maska e FREX
    Anėtarėsuar
    24-10-2009
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    83
    Eshte Tension I Ulet

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •