Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    Ke bere analiza gjaku kohen e fundit?Nese vazhdon keshtu shko bej me mire mos u shqeteso mua me ndodh shpesh pleqeri haha
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    paska dhe middle ear?
    YESSSSSSS middle ear infection ndodh shpesh nga bakteriet ose virus edhe shkakton humbje balance. Kane shume njerez qe e kane ket problem (disa e kane edhe permanent) edhe i hedhin fajin tensionit por kur e masin tensionin gjithcka del normale. Per me shume shko tek webmd.com. KE EDHE FOTO ATTACHED.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 07-11-2011 mė 16:10
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Te njejten gje kisha dhe une para nja dy muajsh. Ne fillim kujtova dhe une se mos ishte pune tensioni pasi ate dite qe me filloi kisha pire shume kafe. Nuk kam patur kurre probleme me tensionin, por thashe kushedi. Tere diten dhe kur isha shtrire me merreshin mend sa here ktheja koken majtas- djathtas, lart-poshte. Zgjati per dy jave. Meqe kisha probleme me veshin(dhimbje) lashe takim dhe doli qe kisha infeksion ne vesh.
    Feelings change - memories don't.

Mia te kesh kujdes mos ngri pesha te renda se me duket ka te beje me labirintin e veshit
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ehh helen une nga veshet kam vuajtur jo pak. Nuk duhet te lejoj te me futet uje ne vesh se ndryshe me infektohen.
    Sa per pesha si gjithe te tjeret. Gjeja me e rende qe ngre jane qeskat e pazarit, femijet, apo kur pastroj e leviz orendite e shtepise.

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ehh helen une nga veshet kam vuajtur jo pak. Nuk duhet te lejoj te me futet uje ne vesh se ndryshe me infektohen.
    Sa per pesha si gjithe te tjeret. Gjeja me e rende qe ngre jane qeskat e pazarit, femijet, apo kur pastroj e leviz orendite e shtepise.
    Ah te kuptoj mjaft mire se qe e vogel vija ne doktori po kam vite qe skam problem perdor nga ato me silikon edhe i mbyll kur lahem edhe nuk me hyn uji
    Gjerat e pazarit punen e ben edhe karoca .....femijeve nuk ke cfare tju besh ndryshe...po per shtepine mund te te ndihmoje burri per gjerat e renda

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Ah te kuptoj mjaft mire se qe e vogel vija ne doktori po kam vite qe skam problem perdor nga ato me silikon edhe i mbyll kur lahem edhe nuk me hyn uji
    Gjerat e pazarit punen e ben edhe karoca .....femijeve nuk ke cfare tju besh ndryshe...po per shtepine mund te te ndihmoje burri per gjerat e renda
    Si me karroce? Ne dyqan e ke fjalen se keshtu iki me makine. As behet fjale ta besh pazarin ne kembe ketu ku jam une.
    Gjithsesi nuk e dija qe pesha ndikon dhe te veshte. Ja e mesova dicka te re sot.

Si me karroce? Ne dyqan e ke fjalen se keshtu iki me makine. As behet fjale ta besh pazarin ne kembe ketu ku jam une.
    Gjithsesi nuk e dija qe pesha ndikon dhe te veshte. Ja e mesova dicka te re sot.
    Mua keshtu me ka thene doktori as une se dija....karocen mund ta kesh ne makine edhe ne vend te lodhesh krahet lodhet karoca per ty i fut brenda edhe i hspie ne shtepi pa u lodhur .Une gjithmone me karoce i ngre se jam 50 kile njeri edhe nuk mbaj dot shume pesha mia haha

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Mua keshtu me ka thene doktori as une se dija....karocen mund ta kesh ne makine edhe ne vend te lodhesh krahet lodhet karoca per ty i fut brenda edhe i hspie ne shtepi pa u lodhur .Une gjithmone me karoce i ngre se jam 50 kile njeri edhe nuk mbaj dot shume pesha mia haha
    Po ti shtepine pa shkalle e ke ? Ketu dhe shtepite private kane shkalle. Do ngre dhe karrocen tani une lart e poshte. Me mire vetem qeskat se nuk kam ndonje largesi kushedi cfare nga dera e shtepise te parkingu.

Po ti shtepine pa shkalle e ke ? Ketu dhe shtepite private kane shkalle. Do ngre dhe karrocen tani une lart e poshte. Me mire vetem qeskat se nuk kam ndonje largesi kushedi cfare nga dera e shtepise te parkingu.
    Haha mia hidhem nga ballkoni me ashensor jo jo po qe per te ngritur edhe karozen lere me mire

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •