Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 83
    i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Obobo.
    Ku do shkoj Bosnja me keta xhihadistet...

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    nuk besoj, sepse mas pak çastesh ngre koken. nuk e di a e pe videon deri ne ate moment.
    dhe nqs asht e vertete ajo qe thote admirali, qe terroristi asht jashte rrezikut per jeten, veshtire ta kete marre ne koke plumbin
    Tani e pashe prap, aha ca gallate, po ky ra vete poshte dhe beri si i vdekur apo si... cfare behet ketu se na hutoi . Refleksi i levizjes se duarve ne menyren sesi i beri ai duhet te nenkuptojme demtim ne tru.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Ne aksionin policor te sotem,qe ende po vazhdon,jane arrestuar 12 persona nga Novi Pazari,2 nga komuna e Tutines,2 nga komuna e Senices dhe nje person i shtetesise nga Bosnja.
    Jane gjetur keto materiale,18 kompjuter dhe Laptop,1800 cd,30 audio kaseta,5 uniforma ushtarake,si dhe litarature qe propagandon kete levizje.
    Dyshohet se te gjithe keta jane te kesaj levizjeje.
    Poashtu thuhet se Mevlud Jashareviq para se te shtie me kallashnikov ne ambasaden amerikane kishte thirrur"allahu ekber".
    Ndryshuar për herë të fundit nga fattlumi : 29-10-2011 më 09:00

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Welcome to Prishtinistan.

Keta e quajne veten "ushtare te xhihadit"dhe nuk jane njerez qe praktikojne islamin tradicional ne Kosove.

Ne nje post me heret ne nje teme tjeter e pata theksuar se baza e vehabive per ballkan eshte pikerisht ne Bosnje dhe nje pjese te Sanxhakut.Fatkeqesisht ka shume te implikuar edhe ne Kosove.
    "Prishtinistan."
    LOL

Yo, Protesters. Haven't you learned Albanians are immune to the Jihadist bug? They are immunized with the vaccine of cool, intelligence independence and tolerance. It's not in their DNA to parade around in ZZ Top beards, grandmother nightgowns and quote the Koran or Bible. Albanians becoming Muslim extremists? What's next? - The Sopranos crew becoming devout Roman Catholics that always attend Mass?

Yo, Protestuesit. A nuk keni mësuar shqiptarët janë të imunizuar ndaj bug xhihadist? Ata janë të imunizuar me vaksinën e pavarësisë së ftohtë, të inteligjencës dhe tolerancës. Kjo nuk është në ADN e tyre për paradë në rreth ZZ Top mjekra, nightgowns gjyshja dhe të japin kuotën Kurani ose Bibla. Shqiptarët u bërë ekstremistët myslimanë? Çfarë ndodh më pas? - Ekuipazhit Sopranos u bërë katolikë të devotshëm romake që gjithmonë marrin pjesë në masë?

Citim Postuar më parë nga bazuka Lexo Postimin
    ja edhe ca taleban nga USA
    Bosom buddies, Osama and ZZ Top, all dressed up for a night on the town.
    __________________________________________________ _

Miqtë gjirin, Osama dhe ZZ Top, të gjitha veshur për një natë në qytet.
    LOL

Clean shirt, new shoes
    and I don't know what I am gonna do.
    Silk suit, black tie,
    I don't need a reason why.
    They come runnin' just as fast as they can
    cause every girl is crazy 'bout a sharp dressed man.

Gold watch, diamond ring,
    I ain't missin' not a single thing.
    cuff-links, stick pin
    when I step out I'm gonna do you in.
    They come a runnin' just as fast as they can

Top coat, Top hat,
    And I don't worry cause my wallets fat.
    Black shades, white gloves,
    lookin' sharp, lookin' for love.
    They come runnin' just as fast as they can

Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 29-10-2011 më 12:33
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Welcome to Prishtinistan.

Keta e quajne veten "ushtare te xhihadit"dhe nuk jane njerez qe praktikojne islamin tradicional ne Kosove.

Ne nje post me heret ne nje teme tjeter e pata theksuar se baza e vehabive per ballkan eshte pikerisht ne Bosnje dhe nje pjese te Sanxhakut.Fatkeqesisht ka shume te implikuar edhe ne Kosove.
    Keta jane Shqiptaaaaaar??????

Eshte e cuditshme se sa miopik eshte njeriu ne te vertet. Keta Idiota, qofshin shqiptar, boshnjak apo te perzier harrojn se ishte Amerika qe i mbrojti nga Kriminelat serb, qe desh i shfarrosen nga faqja e dheut. Tani sulmojn njerez te pafajshem ne Ambasaden Amerikane. Dhe pre cfar arsye? Duke qen ne zemer te Evropes identifikohen me Talibanet??? Si nuk hapet ai dhe e ta perpije ket fare te poshter!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 29-10-2011 më 12:13
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Sa shume shkruan ti Yes* por per pjesen kur bie poshte dhe mbas pak sekondash tek min 2.02 ngren koken perpjete s'na the gje. Ca thojne lajmet andej u vra ne koke a jo. Apo e kane mesuar te bej si i vdekur xhihadistat e tjere

Citim Postuar më parë nga Maqellarjot Lexo Postimin
    Keta jane Shqiptaaaaaar??????
    Ai me bluze te roze ne krah te majte dhe tjetri me katrore te zeza/verdha ne krah te djathte shqiptar me duken mua. Se c'jane te tjeret s'di ti percaktoj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 29-10-2011 më 12:12

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Sa shume shkruan ti Yes* por per pjesen kur bie poshte dhe mbas pak sekondash tek min 2.02 ngren koken perpjete s'na the gje. Ca thojne lajmet andej u vra ne koke a jo. Apo e kane mesuar te bej si i vdekur xhihadistat e tjere

Ai me bluze te roze ne krah te majte dhe tjetri me katrore te zeza/verdha ne krah te djathte shqiptar me duken mua. Se c'jane te tjeret s'di ti percaktoj.
    po ti çpate me Yes-in?

nqs nuk i ka ra ne koke, fajin e ka policia.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    po ti çpate me Yes-in?

nqs nuk i ka ra ne koke, fajin e ka policia.
    Pse ca i thashe Yes-it une qe t'kisha ndonje gje me te :P. Siduket paska dal shkrimi me inat. Thjeshte beri gjithe ate analize dhe s'foli hic per cdua te lexoj une. Edhe ti drague po ashtu asgje s'me the, ky bie pa ndjenja poshte dhe per pune sekondash ngre koken perpjete, c'eshte kjo kshu?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Edhe ti soni sna sqarove hic se nga e kuptove qe ata jane shqiptare apo nga koka qe e kane si pafke

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Citim Postuar më parë nga Arb Lexo Postimin
    Duhet snajperiste te tille edhe ne Kosove.

Duhen plumba per Shefqet Krasniqin, Memli Krasniqin, Fuad Ramiqin, Ferid Aganin, Rexhep Qosjen, Milazim Krasniqin, Enis Rama, Naim Terrnaven, e te gjithe mjekerrcjapet gabele...
    Nuk jane te marre keto qe permende ti te flijojne jeten e tyre, ato thjeshte luajne lojen e frymezuessit ne mendjen e varfer the fatkeqezive mendjeshperlare!

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •