Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 83
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Historia tregon se per interesa kombetare e kemi luftuar turkun, grekun, serbin pamvarsisht fese . Persa kohe keto fakte jane realitet ti dhe pasues te dy keto marrezi do ti shihni vecse ne endrra.
    Historia tregon qe turkun e kemi luftuar vetem ne shekullin e XV, se po te behej fjale per tani, te jesh i bindur qe gjysma e shqiptareve/kosovareve do dal ne mbrojtje te Turqise. Shko hidhi nje sy temave ku flitet per Turqine e shif ti sesa te afte do jemi ne nje lufte kunder turkut.
    Feja luan rol qe c'ke me te... i ka mbyllur trurin shume njerzve e nuk i lejon te mendojne qe jane shqiptar ne radhe te pare e pastaj islamista!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Historia tregon qe turkun e kemi luftuar vetem ne shekullin e XV, se po te behej fjale per tani, te jesh i bindur qe gjysma e shqiptareve/kosovareve do dal ne mbrojtje te Turqise. Shko hidhi nje sy temave ku flitet per Turqine e shif ti sesa te afte do jemi ne nje lufte kunder turkut.
    Feja luan rol qe c'ke me te... i ka mbyllur trurin shume njerzve e nuk i lejon te mendojne qe jane shqiptar ne radhe te pare e pastaj islamista!
    Klea , ne shekullin e XV nuk u luftua turku por u luftua Islami megjithate qe prej asaj kohe kane kaluar mbi 500 vjet , mentalitetet kane ndryshuar . Gjerat sot shikohen me sy tjeter. Nese para 30 vjetesh USA dhe Europa per ne Shqiptaret konsideroheshin armiq ,sot ata jane miqte tane me te mire.
    Une jam musliman dhe nusen time e kam te krishtere , me thuaj c'rol luan feja ketu?
    Si une ka me dhjetera mijera shqiptare te tjere. Ajo qe une mundohem te theksoj ne kete teme eshte qe te jemi te kujdesshem dhe mos paragjykojme cilindo musliman shqiptar.
    Shqiperia nuk eshte BOSNJA , nuk eshte PAKISTANI e as ARABI SAUDITE por sigurisht nuk mund te jete as ITALI e as ANGLI. Ne jemi SHQIPETAR.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sayan2003 : 30-10-2011 më 05:45

Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Klea , ne shekullin e XV nuk u luftua turku por u luftua Islami megjithate qe prej asaj kohe kane kaluar mbi 500 vjet , mentalitetet kane ndryshuar . Gjerat sot shikohen me sy tjeter. Nese para 30 vjetesh USA dhe Europa per ne Shqiptaret konsideroheshin armiq ,sot ata jane miqte tane me te mire.
    Une jam musliman dhe nusen time e kam te krishtere , me thuaj c'rol luan feja ketu?
    Si une ka me dhjetera mijera shqiptare te tjere. Ajo qe une mundohem te theksoj ne kete teme eshte qe te jemi te kujdesshem dhe mos paragjykojme cilindo musliman shqiptar.
    Shqiperia nuk eshte BOSNJA , nuk eshte PAKISTANI e as ARABI SAUDITE por sigurisht nuk mund te jete as ITALI e as ANGLI. Ne jemi SHQIPETAR.
    Nuk e kisha ne vecanti me ty Tori. Ketu ne forum une kam "njohur" per here te pare shqiptar qe jane islamista ekstremiste. Kam lexuar disa shkrime qe ende sot me duket cudi kur i mendoj. Kam patur gjithmone pershtypjen qe ne shqiptaret jemi shume tolerant ne fe - ashtu sic ti e paske gruan te nje feje tjeter - edhe dy prinderit e mi jane te nje feje tjeter, e njoh plot cifte qe kane fe te ndryshme - por, ndoshta ti nuk ke lexuar disa shkrime ketu. Ka patur nga ato (shumica nga Kosova) qe do ishin gati te vriteshin ne emer te fese islame, urrejne Skenderbeun, Nene terezen, europe e Amerike.

Nuk eshte paradoksale kjo gje?Kosovaret qe fale asaj Amerike arriten pavarsine t'a urrejne Ameriken sepse lufton Islamin? Prandaj te them qe jam dakord qe nuk jane te gjithe njelloj, qe ka dhe myslimane me tru ne koke e qe arrijne te kuptojne c'eshte e mire e cfare jo, por me ato shkrime qe kam lexuar ketu une kam nderruar tersisht mendje. Fatkeqsisht paska plot shqiptar qe duan me shume turqit e arabet sesa shqiptaret e feve te tjera.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Mendoj qe aty ku behen sulme te tilla terroriste mosmirenjohese ti lene ne meshire te fatit nen kthetrat e serbve, qe ti vrasin jo 5000 e nga 5000 si tha nje shok me siper, po nga 50000 e 50000.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Sulmi ndaj ambasadës në Bosnjë, pranga 15 personave në Serbi

BEOGRAD-Policia serbe ka kryer sot dje ne oret e para te mengjesit një aksion kontrolli në në banesat e personave që dyshohet se janë pjesë e lëvizjes ekstremiste vehabiste në rajonin e Sanxhakut. Aksioni u ndërmorr pas sulmit mbi ambasadën amerikane në Bosnje.

Sipas Ministrit të Brendshëm serb Ivica Dacic, janë konfiskuar telefona dhe kompjuter. Në orët e para të mëngjesit te se shtunes ka filluar aksioni i policisë kundër lëvizjes ekstremiste vehabiste në territorin e Novi Pazarit, Sjenicës dhe Tutinit, tha Daçic.

Drejtori i policisë së Serbisë Milorad Veljovic, deklaroi për agjencinë Beta se janë kryer kontrolle në gjithsej 18 objekte, janë konfiskuar dhe janë dërguar në hetuesi laptop, disqe, karta telefoni dhe libra. Gjatë aksionit janë arrestuar 15 persona të dyshuar. "Aksioni i mëngjesit ka përfunduar dhe ne do të vlerësojmë nëse do të jetë e nevojshme për të arrestuar edhe njerëz të tjerë", tha Veljovic.

Sipas të dhënave të agjencisë së lajmeve Beta 11 persona janë arrestuar vetëm në Novi Pazar ndërsa nga dy të tjerë në Sjenicë dhe Tutin. Aksioni kundër lëvizjes kestremiste vehabiste në territorin e Novi Pazarit, Tutinit dhe Sjenicës është kryer nga policia serbe, shërbimi për luftë kundër terrorizmit, drejtoria e policisë për kriminalistikë dhe drejtoria e policisë.

Ndërkohë Shtetet e Bashkuara të Amerikës përmes zëdhënëses së Departamentit amerikan të Shtetit, Victoria Neëland kanë falendëruar autoritetet e Bosnjë dhe Hercegovinës për reagimin e shpejtë në mbrojtje të ambasadës së SHBA-ve në Sarajevë.

Nga ana tjetër autoritetet boshnjake deklaruan se sulmi ndaj ambasadës amerikane është njëkohësisht edhe sulm ndaj qytetarëve të Bosnjë e Hercegovinës.

--
    Për shkak të injorancës së popullsisë të indoktrinuar gjer në palc të pjesës Muslimane të Bosnjes, sot Serbia na del "shpëtimtare". Cfarë njerëzish të mrekullueshëm, edhe ato që gatuanin fëmijët Kosovar i dorëzuan, edhe kriminelat Islamik po i kapin në Ballkan, përkundrejt të tjerëve që radikalizohen, bëjnë trafik organesh sipas disa burimeve "të paanshme", vrasin ushtarët Amerikan në Frankfurt, djegin Kishat "Orthodokse" "Serbe" dhe "abuzojnë" me minoritetin e Serbëve në Veri.
    Kot për kuriozitet, ka dalur në këtë temë për të 132434242 herë se Amerika mund ta ketë bërë vetë këtë sulm për të "tërhequr vëmendjen" nga "gjëra më të MEDHA"(cilatdo qofshin këto gjëra) ?

Serbët po na e përgatisin kurthin kaq bukur, saqë kur të ndodhi me një gur do vriten disa zogj.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Bejn keshtu keta sepse nuk eshte me Milosevici ne krye, se te ishte ai, ja prente kokent te gjithve.
    Ironia eshte se Amerika u dha liri ketyre mjekrroshave duke hequr Milosevicin, kurse sot keta sulmojn ambasadat ne emer te fese.

Sidoqoft, keto gjera i japin Serbise me shume autoritet dhe te drejt ne arenen nderkombetare dhe Kosova do perfshiet ne ket gje sepse edhe atje ka plot mjekrrosha fanatik, qe po te kishin shancin, do benin te njejtin gje.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Cfare i thuhet kesaj analize mesiper? E qave o idiot!!
    Bere veten me ekstrimist sesa fanatiket fetare.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    nga indeksonline.net

Mjerisht Islami sot ka mbetur ne duar te tipave te tille sikur ky. Fare e flliqt, thirren ne emer te Islamit e nuk e njohin Islamin fare, vehabiste te mjere...
    shume e sakte..

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    Bejn keshtu keta sepse nuk eshte me Milosevici ne krye, se te ishte ai, ja prente kokent te gjithve.
    Ironia eshte se Amerika u dha liri ketyre mjekrroshave duke hequr Milosevicin, kurse sot keta sulmojn ambasadat ne emer te fese.

Sidoqoft, keto gjera i japin Serbise me shume autoritet dhe te drejt ne arenen nderkombetare dhe Kosova do perfshiet ne ket gje sepse edhe atje ka plot mjekrrosha fanatik, qe po te kishin shancin, do benin te njejtin gje.
    Dhe ti beson se keshtu ka qene?

Sa per informim ishte po ky Millosheviq dhe baballaret e tij qe sillnin "hoxhallare"nga Rusia per ta perhapur fene islame,veqanerisht tek shqiptaret dhe boshnjaket.
    Islami gjithmone ka qene nje mburoje e mire per te justifikuar te bemat(krimet) sllave ne ballkan,posaqerisht kunder shqiptareve.Fati i mire qe kete loje serbe nuk e hengren fuqite e medha me ne krye SHBA-ne.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Tekefundit ,ky mjekrroshi qe beri sulmin ishte qytetar me nenshtetesi serbe.

Keshtu e dhane edhe mediat boterore

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •