Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 83
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga Maqellarjot Lexo Postimin
    Keta jane Shqiptaaaaaar??????

Eshte e cuditshme se sa miopik eshte njeriu ne te vertet. Keta Idiota, qofshin shqiptar, boshnjak apo te perzier harrojn se ishte Amerika qe i mbrojti nga Kriminelat serb, qe desh i shfarrosen nga faqja e dheut. Tani sulmojn njerez te pafajshem ne Ambasaden Amerikane. Dhe pre cfar arsye? Duke qen ne zemer te Evropes identifikohen me Talibanet??? Si nuk hapet ai dhe e ta perpije ket fare te poshter!
    Ata qe shikon ti ne ate foto po shqiptar jane. Mund te jete vellai jot , babai jot apo nje kushuriri yt qe per bindje fetare ka zgjedhur fene islame.
    Shikon ndonje parrulle ti aty pro terrorizmit?
    Ata kerkojne ato te drejta qe shtetet perendimore ja kane dhene muslimaneve me kohe dhe Kosova jo.
    Ah nese flet per terrorizem apo fundamentalizem aty jam dakort me ty qe ato persona te shfarosen sepse jane rrezik per ty per mua dhe per familjet dhe shoqerine tone.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Ata qe shikon ti ne ate foto po shqiptar jane. Mund te jete vellai jot , babai jot apo nje kushuriri yt qe per bindje fetare ka zgjedhur fene islame.
    Shikon ndonje parrulle ti aty pro terrorizmit?
    Ata kerkojne ato te drejta qe shtetet perendimore ja kane dhene muslimaneve me kohe dhe Kosova jo.
    Ah nese flet per terrorizem apo fundamentalizem aty jam dakort me ty qe ato persona te shfarosen sepse jane rrezik per ty per mua dhe per familjet dhe shoqerine tone.
    mireseerdhe ne forumi shqiptar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    mireseerdhe ne forumi shqiptar

Ty te kane lene roje tek dera keshtu?
    Kam ardh nja 4 vjet para teje!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Ty te kane lene roje tek dera keshtu?
    Kam ardh nja 4 vjet para teje!
    rrushi te flet bitha para menjes?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    rrushi te flet bitha para menjes?
    Budallait hapi rrugen ..........vazhdo.....

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Pashe ndeshjen si humbi Interi dhe u gezova per kete, vi ne shpi hyj ne forum duke u relaksuar . Sa e hap faqen shikoj grindjet pafund.. Hyj ne tema te tjera, e njejta gje grindje pafund.. Se kuptoj pse kaq shume grindje ne vend qe te diskutojme me llogike dhe pjekuri. Dhe pastaj shajme Serbin dhe Grekun pse na urrejne kaq shume, kur ne jemi vete ata qe urrejme njeri tjetrin.
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    E pashmangshmja po afrohet edhe ne Kosove, kur dolen vellezerit Duka dhe Agron Abdullahu nga Prishtina qe planifikonin sulmin ne bazen amerikane ne SHBA te gjithe u cuditem se ka shqiptare te tille ne mes nesh. Pastaj ndodhi Arid Uka nga Mitrovica dhe sulmi i tij mbi ushtaret qe e cliruan Kosoven. Distancat po shkurtohet, nga Amerika erdhi ne Gjermani tashme fortuna pritet te godase edhe Kosoven.
    Kjo cfare ndodhi ne Sarajeve eshte vetem nje prelud i asaj qe mund te ndodhe ne Kosove neser. Kur shoh ne TV njerez si mbajne flamur te Hamasit apo qe therrisnin "tekbir: allahu ..." apo edhe lexoj shkrimet e ndonje komentuesi ne kete forum, i cili e ndjen veten para se gjithash arab/musliman e tek pastaj shqiptar, sinqerisht me kapin dritherima ne lidhje me ate se cfare po na pret.
    Si eshte e mundur qe nje manjak ne Norvegji, si puna e Brevikut t'i parashihte disa gjera qe po ndodhin ne Kosove apo edhe ne Bosnje? Nese per boshnjaket identiteti fetar eshte i nevojshem per te arritur diferencimin nga sllavet tjere me te cilet ndajne vendin e tyre, per cfare eshte i nevojshem identiteti islam per shqiptaret? Pertej diskutimeve dhe fyerjeve qe mund te lexohen ne postimet e bera ne kete teme ne forum, une personalisht kam nje parandjenje te keqe ne lidhje me keto lajme dhe ne lidhje me te ardhmen e shqiptareve ne teresi nese ne vazhdojme kete tango te rrezikshme me islamin.
    Une uroj qe femijet tane te rriten ne kete vend dhe te flasin shqip, nuk dua t'i shoh ata ne kampe refugjatesh ne vendet muslimane si rrjedhoje e zbatimit te skenareve te Brevikut dhe shokeve te tij ultra te djathte qe neser do te mund te vinin ne pushtet ne Evrope. Ky kontinent eshte duke u plakur, krenaria e BE-se qe ishte ekonomia tashme po zhduket si fluske sapuni. Mjedisi eshte bukur i ngjashem me ate qe hasi Hitleri ne Gjermanine e viteve 20-30, klase politike e korruptuar, papunesi, inflacion (ne Evrope ne fakt tani kemi shenja deflacioni, Banka Qendrore thjeshte nuk ka mundesi te zvogeloje normen e interesit baze nga 3.75 sa ishte ne 2008, tashme eshte 1.5%, pra kane edhe 1.5 % dhe pastaj nuk mund te bejne gje pervec te luten qe te ndodhe mrekullia) presion nga sindikatat, etj, kurse per te gjitha keto fajin do ta kene emigrantet muslimane, sikurse per nazistet qe fajtoret per fatin e keq te Gjermanise ishin hebrenjte dhe komploti i tyre.

Ne rastin qe personat si Wilders ne Holande do te vijne ne pushtet dhe ate ne vende me pushtet ne Evrope, atehere shpresoj se ne do te na shohin si shqiptare e jo si muslimane. Nese ndodhe kjo e fundit, do te jemi fatzite e Evropes.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga Prometeu2 Lexo Postimin
    Ne rastin qe personat si Wilders ne Holande do te vijne ne pushtet dhe ate ne vende me pushtet ne Evrope, atehere shpresoj se ne do te na shohin si shqiptare e jo si muslimane. Nese ndodhe kjo e fundit, do te jemi fatzite e Evropes.
    Me keto idete e tua ti mendon se je me pak terrorist se ai boshnjaku?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    Me keto idete e tua ti mendon se je me pak terrorist se ai boshnjaku?
    Ate boshnjakun e shoh si nje vegel serbe te manipuluar mire. Ai sigurisht se ka besimet e veta, se perndryshe s'ke si ta bindesh nje njeri qe ne mes te dites te dale ne qender te qytetit dhe te gjuaje me kalashnikov ne ndertesen me te mbrojtur ne Bosnje.

Problemi eshte se ky njeri eshte nga Sanxhaku dhe tashme Serbia lutet nga Bosnja qe t'i ndihmoje ne lidhje me "luftimin e terrorizmit". Sigurisht se Serbia eshte mese e lumtur te ofroje kete "ndihme" e cila konsiston ne bastisje te gjera, ne frikesim te popullates qe nuk ka te beje me kete marri qe beri njeri nga te tyret dhe ne fund ne nje menyre apo tjeter te shpieje ne spastrimin e Sanxhakut nga popullata boshnjake.

Une ne komentin tim vetem se terheq paralele ne mes te asaj qe ndodhi ne Sarajeve dhe asaj qe mund te ndodhe neser ne Prishtine apo ne Shkup. Nuk dua qe populli im te vuaje si rrjedhoje e nje akti terrorist te nje mjerani si Arid Uka apo Agron Abdullahu.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga Prometeu2 Lexo Postimin
    Ate boshnjakun e shoh si nje vegel serbe te manipuluar mire. Ai sigurisht se ka besimet e veta, se perndryshe s'ke si ta bindesh nje njeri qe ne mes te dites te dale ne qender te qytetit dhe te gjuaje me kalashnikov ne ndertesen me te mbrojtur ne Bosnje.

Problemi eshte se ky njeri eshte nga Sanxhaku dhe tashme Serbia lutet nga Bosnja qe t'i ndihmoje ne lidhje me "luftimin e terrorizmit". Sigurisht se Serbia eshte mese e lumtur te ofroje kete "ndihme" e cila konsiston ne bastisje te gjera, ne frikesim te popullates qe nuk ka te beje me kete marri qe beri njeri nga te tyret dhe ne fund ne nje menyre apo tjeter te shpieje ne spastrimin e Sanxhakut nga popullata boshnjake.

Une ne komentin tim vetem se terheq paralele ne mes te asaj qe ndodhi ne Sarajeve dhe asaj qe mund te ndodhe neser ne Prishtine apo ne Shkup. Nuk dua qe populli im te vuaje si rrjedhoje e nje akti terrorist te nje mjerani si Arid Uka apo Agron Abdullahu.
    Komenti yt me lart nuk shpreh shqetesim por urrejtje. Vertete mendon se pas cdo muslimani fshihet terrori, Jihadi dhe fundamentalizmi?
    Te vjen keq qe ideologji te nje psikopati dhe kriminineli si Berwick sherbejne si frymezim per ty dhe te tjere qe nuk ngurrojne te shprehin idolizimin e tij duke i mbartur dhe emrin.
    Shqiperia dhe kosova kurre skane qene vatra te terrorit nderfetar . Shqiptaret jane komb unik ne bote qe pamvarsisht fese ata i bashkon uniteti kombetar. Historia tregon se per interesa kombetare e kemi luftuar turkun, grekun, serbin pamvarsisht fese . Persa kohe keto fakte jane realitet ti dhe pasues te dy keto marrezi do ti shihni vecse ne endrra.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sayan2003 : 30-10-2011 më 04:13

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •