Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 83
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Klea , ne shekullin e XV nuk u luftua turku por u luftua Islami megjithate qe prej asaj kohe kane kaluar mbi 500 vjet , mentalitetet kane ndryshuar . Gjerat sot shikohen me sy tjeter. Nese para 30 vjetesh USA dhe Europa per ne Shqiptaret konsideroheshin armiq ,sot ata jane miqte tane me te mire.
    Une jam musliman dhe nusen time e kam te krishtere , me thuaj c'rol luan feja ketu?
    Si une ka me dhjetera mijera shqiptare te tjere. Ajo qe une mundohem te theksoj ne kete teme eshte qe te jemi te kujdesshem dhe mos paragjykojme cilindo musliman shqiptar.
    Shqiperia nuk eshte BOSNJA , nuk eshte PAKISTANI e as ARABI SAUDITE por sigurisht nuk mund te jete as ITALI e as ANGLI. Ne jemi SHQIPETAR.
    I nderuar Tori ,keta beheni sikur e urrejn turkun, a realisht keta e urrejn islamin por skan guxim te thojn drejtperdrejt ,keta vjellin vrer dhe po te kishin mundsi do ti hanin me dham besimtaret musliman jo qe e perkrahin turkun por qe quhen musliman ,dhe gjithmon na thon se ne jemi arap sepse kemi marr fen e arapve e realisht kan harru se edhe feja tyre ka lind te arapt

kleadoni per her te par ka vrejtur ne internet ne forum se paska ekstremist islamik shqiptar ,paska pas pershtypjen se jemi tolerant ne fe ,por nuk po e ditka se jemi kombi me tolerancen me te madhe nderfetare ne bot jemi populli me tolerant sa i perket fes kete e kemi deshumu dhe po e deshmojm ende edhe pse disa virus jan duke ber perpjekte per te prish kete toleranc ,dhe lus zotin qe te mos arrin qellimin e tyre por inshalla i poshtron dhe i kthen andej kakan ardhur ,

Edhe mu me kan dhen ket epitet ,ekstremist,, shum patriota ne ket forum dhe e vtmja arsyje pse une quhem ekstremist eshte sepse jam besimtar musliman ska arsyje tjeter sepse askend skam vra ,askend skam lendu, askand skam sha askujt sja kam ofendu besimin ,

Dhe shihen fort mir komentet e tyre ne ket tem ne vend qe te fajsojn ate njeri qe kreu ket veper ,ata fajsojn islamin, fajsojn besimtaret musliman shqiptar vjellin vrer, dhe shpesh her e pys veten se a jan keta shqiptar apo jo si skan turp te fyejn dhe ofendojn vellezerit e tyre nga gjaku per shak te nje krimi qe dikush ka be ne arabi amerika etj, athu kush qendron pas tyre

Falenderoj Zotin qe nuk jam ne mesin e atyre qe gojet e tyre jan te mbushur plot ofendime, sharje
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Xim,nuk po e shan askush islamin si fe,por personin qe beri kete terror.

Tash nje pyetje,ne emer te kujt e beri ky kete akt terrorist.Ne emer te kujt e beri Arid Uka vrasjen dhe plagosjen e ushtareve amerikan,ne emer te kujt behen pothuajse cdo dite sulme kamikaze kunder njerezve te pafajshem.
    Dhe per cudi rezultatin e ke te njejte-ne emer te allahut dhe xhihadit.
    Keta jane vehabi,nese nuk e njeh ideologjine e tyre atehere mund te ta spjegoje.
    Fatkeqesisht edhe ne Kosove ka shume.

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    I nderuar Tori ,keta beheni sikur e urrejn turkun, a realisht keta e urrejn islamin por skan guxim te thojn drejtperdrejt ,keta vjellin vrer dhe po te kishin mundsi do ti hanin me dham besimtaret musliman jo qe e perkrahin turkun por qe quhen musliman ,dhe gjithmon na thon se ne jemi arap sepse kemi marr fen e arapve e realisht kan harru se edhe feja tyre ka lind te arapt

kleadoni per her te par ka vrejtur ne internet ne forum se paska ekstremist islamik shqiptar ,paska pas pershtypjen se jemi tolerant ne fe ,por nuk po e ditka se jemi kombi me tolerancen me te madhe nderfetare ne bot jemi populli me tolerant sa i perket fes kete e kemi deshumu dhe po e deshmojm ende edhe pse disa virus jan duke ber perpjekte per te prish kete toleranc ,dhe lus zotin qe te mos arrin qellimin e tyre por inshalla i poshtron dhe i kthen andej kakan ardhur ,

Edhe mu me kan dhen ket epitet ,ekstremist,, shum patriota ne ket forum dhe e vtmja arsyje pse une quhem ekstremist eshte sepse jam besimtar musliman ska arsyje tjeter sepse askend skam vra ,askend skam lendu, askand skam sha askujt sja kam ofendu besimin ,

Dhe shihen fort mir komentet e tyre ne ket tem ne vend qe te fajsojn ate njeri qe kreu ket veper ,ata fajsojn islamin, fajsojn besimtaret musliman shqiptar vjellin vrer, dhe shpesh her e pys veten se a jan keta shqiptar apo jo si skan turp te fyejn dhe ofendojn vellezerit e tyre nga gjaku per shak te nje krimi qe dikush ka be ne arabi amerika etj, athu kush qendron pas tyre

Falenderoj Zotin qe nuk jam ne mesin e atyre qe gojet e tyre jan te mbushur plot ofendime, sharje
    Po ore po, kshu si thua ti eshte! Vertete mendon qe te eshte veni emri islamist ekstremist vetem sepse je i kesaj feje??? Ke harruar cke shkruar ne tema te ndryshme ne kete forum? Hedh gurin e fsheh doren i thone kesaj pune!

Une e perseris prape qe ne kete forum kam mesuar qe ka shqiptar fetar gjer ne kete pike sa te mbrojne njerez qe vrasin ne emer te fese duke i justifikuar me sa te munden; qe te arrijne te ofendojne shqiptaret vetem sepse jane kunder vellezerve te tyre arab; qe te shajne Skenderbeun e Nene Terezen; qe quajne vellezer turqit qe na kane lene sakat per shekuj etj etj.
    Te duken pak keto gjera ty per te marr emrin e islamistit ekstremist? Pa me thuaj cik ca te lidh ty me turqit pervec se feja??

Jam dakord qe cdo njeri ka te drejte te zgjedhi fene e tija, e une per kete gje s'kam ca them... por edhe te dilni te mbroni sjellje te tilla s'ka lezet.
    Kur nuk iu leverdis dilni thoni qe nje njeri si ky nuk e perfaqeson fene islame, por kur e beri nje gjest te tille nje shqiptar nga kosova (frankfurt) moret kot te gjithe duke dhene justifikime nga me te ndryshmet.

Nese vertete ajo qe juve ju intereson eshte besimi ne Zot atehere kini burrerine e pranoni gabimet. Po behen dita dites vrasje ne emer te fese islame kshuqe kemi nje fare te drejte te "flasim keq" sepse rrezikojme jeten kot.

La vita non si spiega, si VIVE!

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Xim,nuk po e shan askush islamin si fe,por personin qe beri kete terror.

Tash nje pyetje,ne emer te kujt e beri ky kete akt terrorist.Ne emer te kujt e beri Arid Uka vrasjen dhe plagosjen e ushtareve amerikan,ne emer te kujt behen pothuajse cdo dite sulme kamikaze kunder njerezve te pafajshem.
    Dhe per cudi rezultatin e ke te njejte-ne emer te allahut dhe xhihadit.
    Keta jane vehabi,nese nuk e njeh ideologjine e tyre atehere mund te ta spjegoje.
    Fatkeqesisht edhe ne Kosove ka shume.
    Jo Fatlum kjo vrehet shum qart se shumica nuk e ofendojn ket njeri, por po ofendojn besimtaret musliman shqiptar

Feja islame te urdheron ti luftosh vetem ata qe te luftojn ,vetem ate qe bejn shkatrrime ne tok ,ne asnje menyr feja islame nuk lejon te sulmohen dhe te vriten njerzit e pafajshum ,ndalohet rrepsisht sulmet kamikaze qdo njeri qe e mbyt veten zoti ati ja ka premtu ferrin dhe ketu shihet qart se ata qe kryejn sulme kamikaze, qe hodhin bomba neper xhamia shkolla tregje nuk jan musliman ata jan injorant nuk din asgje per fen islame , prapa tyre fshihet dikush tjeter

Nese ata thon se e bejn ne emer te Allahut ,nuk do thot se Allahu ka urdheruar te veprojn ashtu ,dhe duhet ta dini se ata nuk e perfaqsojn islamin ,ata thjesht jan disa injorant qe fen e kan mesu permes islamofobeve ,eshte e vertet se amerika sot eshte duke be krim kunder njerzimit dhe per ata qe deshirojn ta luftojn le te shkoj atje ku duhet atje ku po luftohet dhe le ti mbrojn ata qe per qdo dit vriten masakrohen , e jo te shesin trimini duke vra prapa shpine ,nuk luftohet amerika duke vra civil njerz te pafajshum

Une e falenderoj ameriken per ndihmen qe na ka dhen dhe gjithmon them dhe do them se po te mos ishte amerika sot ne kosov ndoshta sdo ekzistonte asnje shqiptar , mirpo nuk mund te mbyll syt dhe te perkrah per ata qe po ben sot ,nuk eshte e drejt ti themi flm qe na ke shliru neve ndersa te tjeret qiti fare ,amerika po ben krim kunder njerzimit dhe une jam kunder sepse askush si ka dhen te drejt te vras dhe te masakroj

Une perkrah ata qe sot luftojn ameriken duke mbrojt vendet e tyre ne irak dhe afganistan sepse pa te drejt i ka okupu dhe pa te drejt po i vret ,por nuk i perkrahi dhe kurr nuk do ti perkrahi disa individ si i ketij ne bosnje e ne disa vende tjera qe keto krime i bejn ne emer te fes ,kurr nuk do ti perkrah ata qe vrasin njerz te pafajshum e posaqerisht gra e femij ,kurr nuk do ti perkrah ata qe mbytin veten dhe hodhin bomba duke vra njerz te pafajshum kete ma ndalon feja ime
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Nje pyetje kam per ata qe mendojne qe keta terroristet vetem keqperdorin islamin sepse islami nuk lejojne dhunen.

Si u be qe vetem islamin (fene e persosur kinse) e keqperdorin ne keto raste,pse nje hindu,budist apo i krishter nuk po vret ne emer te fese???!!!
    Mendoni qe allahun e "keq perdorin" pa dijenin e tij apo allahu ka qejf te jete i "keqperdorur"???
    Une mendoj qe eshte e dyta!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Terroristi Serb, cfare lidhje kishte me Kosoven apo ndonje subteme tjeter? Pse po ja pakesoni vleren ketij akti terrorist Nacionalist duke futur elemente 'balancues' te tille si islami ne Kosove? Pse beni politiken e Serbit?

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Ka shume te tille ne Kosove,qe kete Mevludin e quajn vella "te idealit".

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Ata qe shikon ti ne ate foto po shqiptar jane. Mund te jete vellai jot , babai jot apo nje kushuriri yt qe per bindje fetare ka zgjedhur fene islame.
    Shikon ndonje parrulle ti aty pro terrorizmit?
    Ata kerkojne ato te drejta qe shtetet perendimore ja kane dhene muslimaneve me kohe dhe Kosova jo.
    Ah nese flet per terrorizem apo fundamentalizem aty jam dakort me ty qe ato persona te shfarosen sepse jane rrezik per ty per mua dhe per familjet dhe shoqerine tone.
    Pershendetje...

E para e punes, "babai, vellai, apo kushuriri" im nuk do te linin veten kurre ne ate dore dite saqe nuk dallohen dote nga Talibanasit/Arabet/Pakistanezet/Afganistanet. Ata i kane rrenjet ne Shqiperi ketu e 600 vjete perpara. Dhe si te tille kane zgjedhur te jetojn si Shqipetare.

Shkrimin e pesiperm, qe ti ke cituar, iu referova fanatikeve. Atyre qe indentifikohen me "Terroristat" dhe jo myslimanet e "thjeshte".
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Dhe ti beson se keshtu ka qene?

Sa per informim ishte po ky Millosheviq dhe baballaret e tij qe sillnin "hoxhallare"nga Rusia per ta perhapur fene islame,veqanerisht tek shqiptaret dhe boshnjaket.
    Islami gjithmone ka qene nje mburoje e mire per te justifikuar te bemat(krimet) sllave ne ballkan,posaqerisht kunder shqiptareve.Fati i mire qe kete loje serbe nuk e hengren fuqite e medha me ne krye SHBA-ne.
    Ky zoteria poshte sikur te kishe lexuar komentin e juaj

Bosnje, Shërbimi sekret serb, i implikuar në sulmin e Ambasadës së SHBA-së? 31.10.2011 | 17:17 Akademiku boshnjak, Muhamed Filipoviq ka deklaruar për gazetën boshnjake “Dnevni Avaz” se duhet të hetohet fakti se a është i shfrytëzuar nga shërbimet serbe sulmuesi i ambasadës amerikane në Sarajevë.

“Duhet të hetohet ky rast, pasi grupet e tilla ekstremiste janë në shërbim të agjenturave të ndryshme. Duhet verifikuar të gjitha rrethanat, por edhe versionin se a kanë shërbimet serbe gisht në tërë këtë. Sidomos për shkak të faktit se zyrtarët serb po lavdërohen se gjatë tërë kohës kanë pasur nën kontroll këtë Jashareviqin. Ne e dimë që nga e kaluara se shërbimet sekrete të ish-Jugosllavisë kanë shfrytëzuar sidomos ekstremistët për qëllimet e tyre. Në këtë aspekt duhet ti kushtohet kujdes këtij rasti”, ka theksuar Filipoviq.

Sipas tij, sulmuesi që kishte sulmuar ambasadën është i indoktrinuar gjoja në bazë të Islamit, mirëpo ai me këtë rast është një element i keqpërdorur sipas doktrinave të interesave politike dhe strategjike të dikujt tjetër.

Islami bazë thotë se duhet të falim, arrijmë paqe dhe mirëkuptim midis njerëzve. Ai theksoi se kjo që po ndodhë është në kundërshtim me Islamin.

Filipoviq theksoi se amerikanët kanë qenë dhe do të mbeten miqtë më të dashur dhe më të afërt të popullit boshnjak.

Akademiku boshnjak duke rikujtuar luftën e Bosnjës, theksoi se elemente të caktuar të agjenturave dhe interesave të huaja kanë dashur që në Bosnjë-Hercegovinë të krijohet bindja se po bëhet luftë për Islamin dhe jo për të drejtat e një populli, për të kryer dhe fshehur gjenocidin shekullor. /express/
    http://gjuhashqipe.com/lajmetari/laj....aspx?id=15865

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Ndonje te re nga fronti Bosnje - Sanxhak ??? E gjeten forumistat arsyen e atentatorit ??? Apo ...

HETIMET VAZHDOJNE !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •