Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 83
    i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Duhet snajperiste te tille edhe ne Kosove.

Duhen plumba per Shefqet Krasniqin, Memli Krasniqin, Fuad Ramiqin, Ferid Aganin, Rexhep Qosjen, Milazim Krasniqin, Enis Rama, Naim Terrnaven, e te gjithe mjekerrcjapet gabele...
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Arb Lexo Postimin
    Duhet snajperiste te tille edhe ne Kosove.

Duhen plumba per Shefqet Krasniqin, Memli Krasniqin, Fuad Ramiqin, Ferid Aganin, Rexhep Qosjen, Milazim Krasniqin, Enis Rama, Naim Terrnaven, e te gjithe mjekerrcjapet gabele...

Paj mire e ki ti po ata qe po qkepin plumba nuk po jan ksajde neper kosove dikush poa sht ne Nju Jork dikush ne evrop dikush atje dikush atje askush ne kosove nuk po asht :P Edhe ka mbet shteti ne dore te ketyne qe i ke ceke me lart.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    fluturon gomari ??? per shume njerez ketu duket se fluturon

ai njeri nuk ka vdekur ,eshte goditur lehte dhe nuk ka vdek porse eshte ne spital i ruajtur nga policia ,ja se edhe pak kush e di ku do dali ai me kallash,dhe pastaj do behet ndonje ligje kunder islamit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Paj mire e ki ti po ata qe po qkepin plumba nuk po jan ksajde neper kosove dikush poa sht ne Nju Jork dikush ne evrop dikush atje dikush atje askush ne kosove nuk po asht :P Edhe ka mbet shteti ne dore te ketyne qe i ke ceke me lart.
    edhe po lexon dikush .
    Vertetet buk permbyses na dalin disa injoranta.

i/e regjistruar Maska e agonny
    Anëtarësuar
    02-08-2008
    Postime
    251
    Kete levizje duhet me zhduk me temel edhe nkosove, po nuk e di qka muti bajn kjo AKI jone bre papaka qe ishin kan ncncncn.
    Duhet me qene shume tkujdes'shem nkosove shume, por cfardo plani qe behet per ti shkatruar kta idiota duhet te behet me mend, qeveria duhet te investoj ne ri-perhapjen e islamit modern qe gjith ka mbretru nkosove deri para 10 viteve me 99.99%. Ndersa sot ksi njerz cdo dite po shtohen fatkeqesisht.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-10-2011
    Postime
    24
    Une jam kundra ketyre personave te tille me keta mjekra,por jam edhe kundra ketyre pa mjekra qe mundohen permes ketyre me mjekrave te identifikojne islamin, dhe realisht e tregojne injorancen e vete qe kane ndaj islamit si fe.Here do kurdo e verteta del ne shesh vetem se vonon pak ,po ska gajle kryesore qe disave qe lehin kundra Islamit e shohen se kane lehur kot

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Duhet kuptuar se njerez te shemtuar, njerez me te meta mendore futen ne keso organizatash. Fillojne me ate qe behen " fetar te devotshem" dhe pastaj terorist te semure.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Citim Postuar më parë nga paridi26 Lexo Postimin
    fluturon gomari ??? per shume njerez ketu duket se fluturon

ai njeri nuk ka vdekur ,eshte goditur lehte dhe nuk ka vdek porse eshte ne spital i ruajtur nga policia ,ja se edhe pak kush e di ku do dali ai me kallash,dhe pastaj do behet ndonje ligje kunder islamit.
    Fakti qe eshte goditur dhe eshte ende gjalle nuk e ndryshon te verteten. Edhe ne gazeta ashtu eshte e shkruar, dmth qe ne fillim u mesua se kishte vdekur, por tani u informuam qe personi ne fjale eshte gjalle ne spital dhe i ruajtur nga policia. Ama, nuk ndryshon asgje!

Jasarevic njihej nga policia per faktin qe kishte vizituar disa here fshatin e Gornja Maoca, ne veri lindje te Bonjes; nje zone e izoluar dhe e banuar nga nje komunitet i vogel i myslimaneve wehabiste: rreth 30 familje qe jetojne ne baze te interpretimeve te sharia-s, besimtar radikal te Islamit.

La vita non si spiega, si VIVE!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Fakti qe eshte goditur dhe eshte ende gjalle nuk e ndryshon te verteten. Edhe ne gazeta ashtu eshte e shkruar, dmth qe ne fillim u mesua se kishte vdekur, por tani u informuam qe personi ne fjale eshte gjalle ne spital dhe i ruajtur nga policia. Ama, nuk ndryshon asgje!
    te them te drejten do mbetesha shume i habitur nese vertet i besoni keto brockulla,sidomos ti.

Nuk besoj se populli boshnjak do te duartrokase aktin e arabit qe sulmon ata qe e shpetuan nga shfarosja....................
    me shqeteson fakti qe sa vjen e rritet "kritika" e myslove ne ish Jugo-Sllavine ndaj ndihmes se USA, thua te kene bere mekat USA ndaj Serbise qe e bombarduan?!
    Paqe!

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •