Une nuk jetoj ne Shqiperi, megjithate kam degjuar qe eshte kanal i mire. Pervec lajmeve, ne internet nuk kam pare gje tjeter, prandaj dua te di, Cfare emisionesh transmetohen ne kete kanal?![]()
Si ju duket?
Cfare sygjeroni?
Ndonje pyetje?
Urime?
Une nuk jetoj ne Shqiperi, megjithate kam degjuar qe eshte kanal i mire. Pervec lajmeve, ne internet nuk kam pare gje tjeter, prandaj dua te di, Cfare emisionesh transmetohen ne kete kanal?![]()
Cuteness !
Te Top Channel Sirena, ka nje program qe mund ta shohesh nepermjet internetit, duhet te kesh Realplayer...
Ky program eshte humoristik, por edhe real sepse shtron hallet qe ka Shqiperia sot, quhet Fiks Fare, dhe eshte ideuar dhe drejtuar nga Saimiri i Top Albanias, bashke me doktorin, keta te dy kane pasur nje sukses te jashtezakonshem ne Shqiperi vitet e fundit, (per ata forumiste qe kane kohe qe nuk jane ne Shqiperi) te radio Top Albania ata ishin me programin Radio Mania. Tani sfida e re televizioni i Top Channel, prape eshte shume i suksesshem per mendimin tim... ka elemente qe jane pak a shume kopiuar ose "marre" nga emisioni italian "Striscia la notizia"... po jo shume gjera, me teper skenografia dhe kercimet...
Pra nqs doni te shikoni kete program duhet te shkoni tek:
http://www.top-channel.tv
pastaj po te doni skip intro, ose shikojeni...
ose shkoni direkt te www.top-channel.tv/main.htm
ne faqen kryesore do te gjeni nje kend ku ze vend programi Fiks Fare, dhe po te klikoni tek njera nga datat qe jane aty, do te shikoni programin Fiks Fare per ate date, sidoqofte tani per tani, me sa di une ata te Fiks Fare jane me pushime, dhe nuk do kete programe te reja deri nga fundi i veres, pra nga shtatori do filloje perseri programi me disa ndryshime te reja...
Shpresoj qe te jeni te kenaqur me kete informacion forumistet e mi...
ja dhe foto e web site...
MtrX ubicumque felix
faleminderit per publicitetin qe po i beni fiksit. Meqenese ra fjala, desha te them vetem nje saktesim te vogel. Fiks Fare nuk eshte ideuar as nga Saimiri dhe as nga Doktori. Ata jane thjesht spikerat e ketij programi qe ka nje redaksi prej gati 40 vetesh. Thnx
hm sa po e mendoja... Une e di qe Skenari eshte i Aldon Lipe (ne mos u gabofsha)
me vertet emisjoni fiks fare eshte shum i mrekullueshem e kam ndjekur per her sepse e jep nje stacjon qe eshte ne satelit TV21
emisjoni qe me pelqen me shum e me.
pergjerisa i perket kanalit nuk e di mire sepse nuk jetoj ne shqiperi tash 6 vite skam qene fare.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
E quani "program humoristik" , por mua s'me ben me qesh fare...
Where does a thought go when it's forgotten?
Ne fakt, Fiksin (nuk e di sa do te arrihet) une nuk do ta quaja aspak nje program me qellim per t-i bere njerezit per te qeshur. Per mendimin tim, ai eshte nje program i mirefilte politiko-social. Humori qe i eshte mveshur atij, ka per qellim thjesht t'i ndryshoje formen apo ta beje ate sa me terheqese. Par, ne rradhe te pare eshte tema ajo qe eshte me e rendesishmja e me pas vijne te tjerat, si humori, baleti etj, etj
o te ben fiks fare per te qeshur o ste ben as gjo tjeter
ai program eshte njesh fare.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
E kam mare ate programin Fiks Fare nja dy here ne internet, dhe verte jam shkrire suke qeshur. Program i goditur!
Madness takes its toll, please have exact change!
...quote nga MI CORAZON;
E quani "program humoristik" , por mua s'me ben me qesh fare
Kur mesohesh me Will Ferell dhe SNL, keshtu e peson...
Krijoni Kontakt